Libnet.ro
UNICEF

11:00

Victor Ponta: Dupa atata razboi si distrugere Romania trebuie reconstruita

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Dupa atata razboi si distrugere Romania trebuie reconstruita

Victor Ponta, presedintele PSD, a votat impreuna cu sotia sa, Daciana Sarbu, si primarul Sorin Oprescu, precizand ca dupa 25 de ani de la revolutie, e timpul pentru o schimbare. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta: CSAT se va reuni la sfarsitul lunii noiembrie

Premierul Victor Ponta a anuntat ca CSAT se va reuni la sfarsitul lunii noiembrie pentru a adopta decizii strategice legate de viitor care trebuie asumate de noul presedinte al Romaniei. Avem un CSAT convocat.

Presa internationala despre Alegerile Prezidentiale: Victor Ponta ar putea aduce stabilitate in tara, dar ridica semne de intrebare asupra independentei justitiei / Votul de duminica - test crucial pentru Romania

Ziarele internationale dezbat problema alegerilor prezidentiale din Romania, dupa inchiderea urnelor si anuntarea rezultatelor exit-poll. Desi Victor Ponta este vazut ca favorit pentru fotoliul de la Cotroceni, presa straina pune sub semnul intrebarii independenta justitiei si masurile pentru combaterea coruptiei.

Victor Ponta: Sper ca vom face, alaturi de PLR, un soi de USL 2

Candidatul aliantei PSD-PC-UNPR pentru postul de presedinte al Romaniei, Victor Ponta, a declarat, in direct la Antena 3, ca rezultatul obtinut este unul bun, dar ca ramane cu un gust amar, dupa ce a vazut la.

Victor Ponta: in 2009 s-a furat in diaspora. Acum se sta la cozi pentru ca nu se mai fraudeaza

Premierul Victor Ponta, a declarat, duminica, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-uri pentru turul intai al prezidentialelor, ca in 2009 s-a furat in diaspora si ca la acest scrutin au fost cozi la.

Victor Ponta: Turul doi porneste de la 0 - 0. in urmatoarele zile de campanie ma voi adresa tuturor romanilor

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, dupa afisarea primelor exit-poll-uri ale primului tur prezidential, unde a iesit favorit, ca Romania va avea din nou dupa doi ani un presedinte legitim, care.

Victor Ponta: in urmatoarele zile de campanie ma voi adresa tuturor romanilor. il invit pe Iohannis in emisiuni televizate (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, dupa afisarea primelor exit-poll-uri ale primului tur prezidential, unde a iesit favorit, ca Romania va avea din nou dupa doi ani un presedinte legitim, care.

Victor Ponta: In aceasta campanie s-au auzit doar doua voci: vocea mea si vocea Justitiei - in fiecare dimineata catuse, arestari / Basescu si Udrea au o relatie tragica, Romeo si Julieta / Premier trebuie sa fie pe persoana cu vederi de centru - dreapta

In aceasta campanie s-au auzit doar doua voci: vocea mea - ca sunt premier, mergeam la un spital si spuneam ce vreau sa fac pentru sanatate, mergeam in Moldova si spuneam ce vreau sa fac acolo - si vocea Justitiei - in fiecare dimineata catuse, arestari. In rest ceilalti candidati nu s-au auzit, a declarat vineri Victor Ponta la DCNews. Ponta a anuntat ca marti va propune coalitiei o lista cu maxim trei nume pentru postul de premier si a spus ca nici unul din cei pe care-i va propune nu e lider PSD.

UPDATE Numaratoare paralela a ACL: Dupa numararea a aproape 99% sectii de votare: Victor Ponta-40,61% si Klaus Iohannis 30,23%

00:Dupa numararea a98,69% sectii de votare:Victor Ponta-40,61% si Klaus Iohannis 30,23%. UPDATE 02:35 Dupa numararea a 95% sectii de votare: Victor Ponta-40,34% si Klaus Iohannis 30,34%. CP Tariceanu 5,12%, Elena Udrea 5,12%, K Hunor 3,60%, Monica Macovei 4,38%.

Exit-poll Romania TV/CSCI: Victor Ponta - 40%, Klaus Iohannis 31- %, Monica Macovei - 5 %, Tariceanu - 6 %, Elena Udrea - 5 %

Romania TV/CSCI: Victor Ponta - 40%, Klaus Iohannis 31- %, Monica Macovei - 5 %, Tariceanu - 6 %, Elena Udrea - 5 %.

Numaratoare paralela a ACL: Dupa numararea a 95% sectii de votare: Victor Ponta-40,34% si Klaus Iohannis 30,34%

UPDATE 02:35 Dupa numararea a 95% sectii de votare: Victor Ponta-40,34% si Klaus Iohannis 30,34%. CP Tariceanu 5,12%, Elena Udrea 5,12%, K Hunor 3,60%, Monica Macovei 4,38%.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )