Libnet.ro
UNICEF

06:30

Victor Ponta: Guvernul vrea sa listeze in acest an pana la 25% din actiunile Hidroelectrica

B1 B1,
Victor Ponta: Guvernul vrea sa listeze in acest an pana la 25% din actiunile Hidroelectrica

Guvernul vrea sa vanda in acest an participatii de pana la 25% la trei companii de stat, Hidroelectrica, Aeroporturi Bucuresti si Portul Constanta, pentru a ajuta bugetul de stat si a stimula investitiile,. continuă pe B1

Guvernul vrea sa listeze in acest an 25% din actiunile Hidroelectrica

Guvernul vrea sa vanda in acest an participatii de pana la 25% la trei companii de stat, Hidroelectrica, aflata in prezent in insolventa, Aeroporturi Bucuresti si Portul Constanta, pentru a ajuta bugetul de stat si a stimula investitiile, a declarat.

Victor Ponta: Valcov ramane in functie pana cand Codul Fiscal trece de Parlament (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul unei conferinte de presa de la sediul PSD, ca fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, va ramane in functie teoretic, pana ce Codul Fiscal va fi aprobat.

Guvernul vrea sa listeze pana la 25% din Hidroelectrica, Portul Constanta si Aeroporturi Bucuresti

Guvernul planuieste listari de 15-25% pentru companiile de stat Hidroelectrica, aflata in prezent in insolventa, Aeroporturi Bucuresti si Portul Constanta, pentru a ajuta bugetul de stat si a stimula investitiile, a declarat astazi premierul Victor Ponta, citat de Reuters.

Victor Ponta: Cred ca Guvernul va exista pana la alegerile din 2016, si la cum arata lucrurile, pare sa fie o majoritate din care PSD sa faca parte si dupa 2016

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV, ca Guvernul va rezista pana in 2016 si sunt sase reale ca PSD sa faca parte din Executiv si dupa.

Victor Ponta: Cred ca Guvernul va exista pana la alegerile din 2016, si la cum arata lucrurile, pare sa fie o majoritate din care PSD sa faca parte si dupa 2016 (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV, ca Guvernul va rezista pana in 2016 si sunt sase reale ca PSD sa faca parte din Executiv si dupa.

VIDEO Victor Ponta, la B1TV: Darius Valcov mi-a inmanat demisia astazi la pranz. E o pierdere pentru Guvern. Am trei posibile variante pentru Finante, trebuie sa gasesc un kamikaze care sa vrea / Valcov ramane ministru pana terminam Codul Fiscal si trimi

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, la B1TV, ca Darius Valcov si-a inaintat la amiaza demisia din functia de ministru al Finantelor insa va pastra postul pana la finalizarea noului Codul Fiscal si trimiterea proiectului de lege in Parlament. Ponta a calificat plecarea lui Valcov din Executiv drept o pierdere, aratand ca are in minte 3 nume de posibili viitori ministri de Finante insa urmeaza sa convinga un kamikaze care sa fie dispus sa isi asume aceasta responsabilitate.

Ponta: Guvernul va lista in acest an Portul Constanta, Aeroportul Bucuresti si Hidroelectrica

Guvernul va demara in a doua parte a anului ofertele publice de listare pe piata de capital pentru Hidroelectrica, Aeroporturi Bucuresti si Administratia Porturilor Maritime Constanta, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Reuters.

Alina Gorghiu: Victor Ponta sustine ca Guvernul a dublat alocatia pentru copii la 84 ron. Fals. Este tot de 42 ron

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu ii raspunde, pe Facebook, premierului Victor Ponta care a criticat-o sustinand ca nu stie ca alocatia pentru copii s-a dublat la 84 ron. Alina Gorghiu arata ca afirmatia premierului este gresita si ca alocatia pentru copii este in continuare de 42 ron, majorarea de care aminteste premierul privind alocatia pentru sprijinul familiei.

Victor Ponta vrea schimbarea regulilor privind interceptarea de catre procurori a demnitarilor care sunt membri CSAT

Victor Ponta a declarat duminica seara la B1 TV ca isi doreste schimbarea regulilor privind interceptarea demnitarilor care sunt membri CSAT de catre procurori in dosarele penale, pentru ca interesul national sa fie aparat. Ponta a spus ca initiativa unei astfel de schimbari i-ar reveni sefului CSAT, adica presedintele Klaus Iohannis.

Ponta: Romania vrea sa-si consolideze capacitatile militare in fata pericolului reprezentat de operatiunile ruse in Ucraina

Victor Ponta le-a declarat marti, jurnalistilor straini acreditati la Bucuresti, ca Romania vrea sa-si consolideze capacitatile militare in fata pericolului reprezentat de operatiunile rusesti din Ucraina, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )