Libnet.ro
UNICEF

01:06

Victor Ponta a INFIRMAT zvonurile potrivit carora s-ar afla in Turcia

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta a INFIRMAT zvonurile potrivit carora s-ar afla in Turcia

Premierul Victor Ponta s-ar afla, din nou, in Turcia, pentru un nou control, dupa interventia suferita la genunchi, conform unor surse citate de Digi24. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, mesaj inedit pe Facebook: Va rog, nu mai speriati bietul caine!

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook, joi seara, un mesaj prin care dezminte informatiile aparute in presa, potrivit carora s-ar afla in Turcia, la o interventie chirurgicala. Lilo, cea mai.

Victor Ponta, mesaj inedit pe Facebook: Sunt acasa. Va rog, nu mai speriati bietul caine!

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook, joi seara, un mesaj prin care dezminte informatiile aparute in presa, potrivit carora s-ar afla in Turcia, la o interventie chirurgicala. Lilo, cea mai.

UPDATE Surse: Victor Ponta a plecat din nou in Turcia/ Ponta pe Facebook: Sunt acasa, ma pregatesc sa ma uit la meciurile de la Campionatul European de Baschet/ UPDATE SURSE: Ponta s-a aflat in Turcia in cursul zilei de joi

Premierul Victor Ponta a plecat, joi, din nou, in Turcia, pe fondul intensificarii zvonurilor ca urmeaza o iminenta schimbare din functie cu Gabriel Oprea, au confirmat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, Ponta le-ar fi spus colaboratorilor ca pleaca pentru o serie de analize la picior. De mentionat ca Ponta nu a anuntat oficial, la fel cum a procedat si data trecuta cand s-a operat la genunchi, aceasta noua deplasare in afara tarii. 00 Premierul Victor Ponta afirma, intr-un mesaj postat joi seara pe pagina sa de Facebook, ca se afla acasa si ca se pregateste sa se uite la meciurile din seara asta de la Campionatul European de Baschet, si apoi sa ma culc pentru ca maine am treaba multa la Guvern. UPDATE 11:00 SURSE: Ponta s-a aflat in Turcia in cursul zilei de joi. Nu exista nici un dubiu asupra acestui fapt.

Surse: Victor Ponta ar fi parasit Romania cu destinatia Istanbul

Premierul Victor Ponta ar fi parasit Romania, potrivit unor surse citate, joi, de bn24. ro, care spun ca acesta s-ar fi dus din nou la Istanbul. Seful Executivului ar fi trebuit sa se dupa in capitala Turciei.

Victor Ponta anunta o strategie de crestere a salariului minim: 1.300 de lei din iulie 2016 si 1.400 de lei din ianuarie 2017

Guvernul are o strategie de crestere semestriala a salariului minim, acesta urmand sa creasca la 1. 300 de lei de la 1 iulie 2016 si la 1. 400 de lei incepand cu 1 ianuarie 2017, a declarat miercuri premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres. Primul ministru a precizat insa ca datele sunt neoficiale si inca nebatute in cuie.

Victor Ponta: Strategia noastra prevede ca de la 1 iulie 2016 salariul minim sa fie 1.300 de lei, iar la 1 ianuarie 2017 - 1.400

Guvernul are pentru anul viitor o strategie de crestere semestriala a salariului minim, potrivit premierului Victor Ponta, care a subliniat ca acesta ar urma sa ajunga la 1 ianuarie 2017 la 1. 400 de lei, noteaza Ag.

Kovesi, despre dosarul in care este implicat Victor Ponta: La momentul actual, ancheta este aproape finalizata

Ancheta in dosarul in care este cercetat premierul Victor Ponta este aproape finalizata la acest moment, mai fiind de administrat cateva probe, potrivit declaratiilor facute marti de procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi.

Kremlinul refuza sa comenteze informatile potrivit carora trupe ruse au fost angajate in luptele din Siria

Purtatorul de cuvant al Kremlinul, Dmitri Peskov, refuza sa comenteze informatiile din presa potrivit carora trupele ruse au fost angajate in lupte in Siria, informeaza Agerpres. Potrivit unor surse din.

Victor Ponta, mesaj important pe Facebook. As putea sa depun la randul meu acum o plangere penala

Victor Ponta a salutat decizia judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie prin care acestia au respins definitiv cererea PNL de urmarire penala a premierului, Ponta precizand ca politicienii.

Procesul intentat de liberalul clujean Mihai Seplecan lui Victor Ponta s-a mutat la inalta Curte. Liberalul il acuza pe premier de abuz de putere

Liberalul Mihai Seplecan, a fost audiat, miercuri, 9 septembrie, la inalta Curte de Casatie si Justitie in legatura cu plangerea pe care acesta, in calitate de co-presedinte executiv al PNL i-a formulat-o premierului Victor Ponta deoarece acesta nu a dispus organizarea de alegeri pentru functia d epreesdinte al CJ Cluj. Seplecan il acuza pe Ponta de abuz de putere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )