Libnet.ro
UNICEF

08:00

Victor Ponta: Investitorii chinezi au inteles perfect despre ce tehnologie e vorba la Cernavoda

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Investitorii chinezi au inteles perfect despre ce tehnologie e vorba la Cernavoda

Afirmatia ca investitorii chinezi nu pot participa la constructia reactoarelor 3 si 4 de la centrala nuclearo-electrica de la Cernavoda constituie o dezinformare, iar cel care a spus asta e ramas in. continuă pe Antena3

Victor Ponta a discutat cu Jean-Marc Ayrault despre minoritatea roma: Solutia este integrarea aici, in Romania

Solutia pe termen mediul si lung pentru rezolvarea problemei minoritatii roma este integrarea acesteia in Romania, a afirmat joi premierul Victor Ponta, intr-o conferinta comuna de presa cu omologul sau francez, Jean-Marc Ayrault, care efectueaza o vizita la Bucuresti.

VIDEO Victor Ponta a discutat cu Jean-Marc Ayrault despre minoritatea roma: Solutia este integrarea aici, in Romania

Solutia pe termen mediul si lung pentru rezolvarea problemei minoritatii roma este integrarea acesteia in Romania, a afirmat joi premierul Victor Ponta, intr-o conferinta comuna de presa cu omologul sau francez, Jean-Marc Ayrault, care efectueaza o vizita la Bucuresti.

Victor Ponta, despre decizia presedintelui de a retrimite in Parlament legea privind intelegerea cu Rompetrol: A fost doar un joc politic. Parlamentul va revota si gata, ca mai mult de doua ori nu se poate

Premierul Victor Ponta considera ca retrimiterea in Parlament de catre presedinte a Legii prin care Rompetrol scapa de datoria de 600 milioane dolari a fost doar un joc politic. Victor Ponta mai spune ca statul roman nu mai are nicio datorie de luat. Rompetrol a transformat, a convertit datoria in creante. Procesul cu statul roman l-au castigat ei in prima instanta, deci povestea datoriei mai este pe la Cotroceni. Deocamdata s-a convertit creanta, a precizat Ponta. Acesta a mai spus ca daca nu ar fi fost adoptat memorandumul, Rompetrol ar fi putut intra in insolventa. Reamintim ca presedintele Traian Basescu nu a promulgat legea privind Memorandumul de intelegere dintre statul roman si The Rompetrol Group N. , retrimitand-o spre reexaminare Parlamentului, argumentand ca o decizie care era de competenta guvernului a fost luata de Parlament.

Victor Ponta: La liceul Bolintineanu a fost o harababura totala care s-a transformat in abuz/ Se va modifica legea functionarilor publici/ Am creat peste 100 de mii de locuri de munca. Joi veti avea toate raspunsurile

Invitat la RTV, premierul Victor Ponta a vorbit despre problemele interne ale momentului, legea cadastrului, legea salarizarii sau problemele de la Bacalaureat. Premierul anunta o modificare iminenta a legii functionarilor publici si ridicarea salariul minim la 1. 000 de lei. Vorbind despre scandalul de la liceul Bolintineanu, seful guvernului crede ca lucrurile s-au transformat in abuz si numai decizia procurorului de caz a salvat un conflict iminent intre politisti si parinti. Premierul anunta ca sunt mai multe companii interesate de privatizareaOltchim si il acuza pe Adriean Videanu de interese la Oltchim si ca a blocat privatizarea. Ponta, despre cele 1 milion de locuri de munca promise: In viitoare sedinta de guvern am sa vorbesc despre investitii, proiecte si locuri de munca. Vorbim de peste 100 de mii de locuri de munca. Joi veti avea toate raspunsurile.

Victor Ponta: O remaniere e posibila in august/ La liceul Bolintineanu a fost abuz/ Se va modifica legea functionarilor publici/ Am creat peste 100 de mii de locuri de munca. Joi veti avea toate raspunsurile/ Presedintele Basescu ma lasa sa-mi fac treaba

Invitat la RTV, premierul Victor Ponta a vorbit despre problemele interne ale momentului, legea cadastrului, legea salarizarii sau problemele de la Bacalaureat. Premierul anunta o modificare iminenta a legii functionarilor publici si ridicarea salariul minim la 1. 000 de lei. Vorbind despre scandalul de la liceul Bolintineanu, seful guvernului crede ca lucrurile s-au transformat in abuz si numai decizia procurorului de caz a salvat un conflict iminent intre politisti si parinti. Salarizarea bugetarilor: Conform intelegerii cu FMI trebuie sa avem salarii in valoare de 7% din PIBPonta, despre cele 1 milion de locuri de munca promise: Vorbim de peste 100 de mii de locuri de munca. Joi veti avea toate raspunsurile. Nu mai luam bani de la FMI fiindca ne imprumutam mult mai ieftin acum si suntem o tara stabila. Vom introduce TVA de 9% la paine pe tot lantul de la producator la cumparator.

Victor Ponta: O remaniere e posibila in august/ La liceul Bolintineanu a fost abuz/ Se va modifica legea functionarilor publici/ Am creat peste 100 de mii de locuri de munca. Joi veti avea toate raspunsurile/ Presedintele Basescu ma lasa sa-mi fac treaba

Invitat la RTV, premierul Victor Ponta a vorbit despre problemele interne ale momentului, legea cadastrului, legea salarizarii sau problemele de la Bacalaureat. Premierul anunta o modificare iminenta a legii functionarilor publici si ridicarea salariul minim la 1. 000 de lei. Vorbind despre scandalul de la liceul Bolintineanu, seful guvernului crede ca lucrurile s-au transformat in abuz si numai promisiunea celor 1 milion de locuri de munca sustinand ca s-au creat deja peste 100 de mii de locuri de munca, iar dupa sedinta guvernului de joi va da toate informatiile.

Victor Ponta, despre bomba de la Iasi: Putea fi cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei

Tentativa de detonare a unei bombe intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi putea reprezenta cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei, daca acea bomba ar fi explodat, a afirmat premierul Victor Ponta, adaugand ca ii multumeste lui Dumnezeu pentru faptul ca tentativa a esuat.

Victor Ponta, despre examenul de bacalaureat: Orice fel de activitate ilegala trebuie pedepsita cu maxima asprime

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca orice fel de activitate ilegala la bacalaureat trebuie aspru pedepsita, insa a atras atentia asupra riscului de a generaliza din cauza unui numar redus de cazuri.

Victor Ponta, despre explozia de la Iasi: Asemenea incidente sunt greu de evitat. Important e ca nu s-a intamplat nimic grav

Primul ministru Victor Ponta a afirmat, luni, la inceputul sedintei BPN al PSD, referitor la incidentul de la Iasi, ca important este ca nu s-a intamplat nimic grav, potrivit Mediafax. La Iasi, dupa cum.

Cum i-a altoit Victor Ponta pe frustratii si sadicii din educatie.

Dorinta legitima de a reforma sistemul de educatie secundara nu exclude in niciun fel examinarea elevilor la standarde decente de exigenta. Va felicit pentru organizare, va felicit ca nu v-ati lasat impresionat de tot felul de frustrati care au satisfactii sadice ca pica nu stiu cati elevi, spunea Victor Ponta in debutul sedintei de guvern din joia trecuta stiti despre ce e vorba, obisnuitul exercitiu de PR saptamanal de la Palatul Victoria!), adresandu-i-se ministrului .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )