Libnet.ro
UNICEF

12:30

Victor Ponta joaca fotbal

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta joaca fotbal

L-am cunoscut pe Victor Ponta prin 2003 cand, ca sef al Corpului de control al Guvernului Nastase, era amfitrionul unei conferinte a Oficiului de Lupta Anti-Frauda. Mi-a parut atunci un tanar deosebit de ambitios, fericit ca izbutise, la o varsta atat de frageda, sa stea la aceeasi masa cu inalte personalitati europene. Apoi am aflat despre el un lucru ingrozitor. continuă pe Adevărul

Fundatia Soros Romania face un inventar al demiterilor abuzive si ii cere premierului Victor Ponta anchete si sanctiuni

Fundatia Soros Romania transmite o scrisoarea deschisa catre premierul Victor Ponta, prin care isi exprima protestul fata de demiterile abuzive ale procurorului sef de sectie din DNA Lucian Papici, directorului Institutului Geologic al Romaniei, Stefan Marincea, si a patru specialisti in domeniul patrimoniului. Ne reamintim si de situatia din iunie 2012, cand ministrul interimar al educatiei a emis un ordin care reorganiza Consiliului de Atestare a Titlurilor Universitare in seara de dinaintea sedintei in care acest Consiliu urma sa discute acuzatiile de plagiat la adresa dumneavoastra, se arata in scrisoare. Fundatia Soros ii cere premierului Victor Ponta sa dispuna o ancheta cu privire la modul in care s-au decis aceste demiteri.

Victor Ponta, despre pensii: Am facut o eroare. Legal, nu poti ingheta anumite pensii si sa le maresti pe altele. Toate pensiile vor creste in 2014 cu acel 3,75%/ Atac la liberali: Nu poti sa fii la guvernare dar sa te comporti ca in Opozitie

Premierul Victor Ponta a declarat telefonic, luni seara, la Romania TV, ca a facut o eroare sustinand ca va mari pensiile in mod diferit deoarece legal acest lucru nu este posibil, Curtea Constitutionala statuand ca o marire a punctului de pensie e valabila pentru toate pensiile. Am facut o eroare spunand ca vom mari diferentiat pensiile si salariile. Doamna ministru Campeanu mi-a atras atentia ca legal este imposibil. Pensiile se vor mari toate asadar cu acel 3,75%, a declarat premierul. Ponta despre pozitii liberale fata de majorarea cotei unice: Nu poti sa fii la guvernare, dar sa te comporti ca in Opozitie.

Victor Ponta: Nu se vor mari toate pensiile si salariile cu 3,75%, incercam sa ne adresam celor cu venituri mici

Bugetul pentru anul viitor prevede cresteri de pensii si salarii, dar de acestea vor beneficia cei cu venituri mici si unele categorii speciale, a anuntat luni premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres. Bugetul pentru anul viitor prevede cresteri de pensii si salarii, dar de acestea vor beneficia cei cu venituri mici si unele categorii speciale, a anuntat luni premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Victor Ponta, despre participarea lui Traian Basescu la inaugurarea lucrarilor de la Deveselu: Eram convins ca o sa apara cineva pe langa ministri, in poza, chiar daca nu a facut nimic

Premierul Victor Ponta a ironizat participarea presedintelui Traian Basescu la ceremonia oficiala de inaugurare a lucrarilor de constructie a scutului antiracheta de la Deveselu. Eram convins ca o sa apara cineva pe langa dumneavoastra n. red. ministri), sa apara in poza, chiar daca nu a facut nimic. Dar nu conteaza, dumneavoastra va vedeti de munca, ca cu pozele are cine sa le aduca, s-a adresat Ponta ministrilor, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

Victor Ponta acuza CCR ca sprijina evaziunea fiscala

Premierul Victor Ponta a acuzat, miercuri, Curtea Constitutionala CCR) ca ar sprijini evaziunea fiscala, relateaza B1 TV. Acuzatiile lui Ponta vin la putin timp dupa ce CCR a declarat ca Ordonanta de Urgenta .

Victor Ponta acuza CCR ca sprijina evaziunea fiscala (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a acuzat, miercuri, Curtea Constitutionala CCR) ca ar sprijini evaziunea fiscala, relateaza B1 TV. Acuzatiile lui Ponta vin la putin timp dupa ce CCR a declarat ca Ordonanta de Urgenta .

Victor Ponta: Ne dorim sa semnam Acordul de Parteneriat 2014-2020 in prima parte a lui 2014

Romania isi doreste sa semneze cu Comisia Europeana Acordul de Parteneriat 2014-2020 in prima parte a anului viitor, a declarat luni premierul Victor Ponta. Afirmatia a fost facuta in cadrul unei conferinte.

Sorin Rosca Stanescu: Victor Ponta ar trebui sa ceara scuze CCR pentru ca a gresit (VIDEO)

SorinRosca Stanescu a afirmat, miercuri, in cadrul emisiunii Butonul de Panica difuzat de B1 TV, ca premierul Victor Ponta ar trebui sa retraga acuzatiile facute la adresa Curtii Constitutionale.

VIDEO Victor Ponta: Curtea Constitutionala sprijina evaziunea fiscala

Premierul Victor Ponta a spus miercuri, la Ploiesti, ca decizia de neconstitutionalitate a Codului insolventei inseamna ca evaziunea fiscala este sprijinita de Curtea Constitutionala CCR), care incurajeaza companiile sa nu plateasca taxe.

Victor Ponta ii raspunde lui Iohannis: Angajarea raspunderii s-a decis in comun, cineva fuge insa din poza

Decizia angajarii raspunderii pe descentralizare a fost luata in comun de toti liderii USL, a afirmat premierul Victor Ponta, adaugand insa, dupa ce prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis a evocat ideea unei dezbateri in locul acestei proceduri, ca cineva fuge din poza zicand ca nu a fost acolo, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )