Libnet.ro
UNICEF

07:30

Victor Ponta: Nu mai avem datorii la FMI, nu mai facem

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Nu mai avem datorii la FMI, nu mai facem

Victor Ponta a spus, sambata, la QA, ca Romania a platit integral datoria la FMI si ca nu vom mai imprumuta bani de la Fond. Anul asta am terminat. Nu mai avem datorii la FMI, nu mai facem. Eventual facem. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Nu mai avem datorii la FMI si nici nu mai facem altele. Eventual, facem un acord preventiv, dar bani nu mai luam

Premierul Victor Ponta a declarat sambata seara, la Antena 3, ca au fost platite ultimele sume din datoria catre Fondul Monetar International FMI), adaugand ca actuala guvernare nu intentioneaza sa faca noi datorii la institutia bancara internationala. Ponta a adaugat ca est etotusi posibil sa incheiem un acord de tip preventiv. Ponta: Romania nu trebuie sa cada in xenofobie. Nu sunt de acord cu atitudinea asta sa inchidem granitele, sa nu intre nimeni.

Victor Ponta, despre problema refugiatilor: Nu imi place noul val de xenofobie. Romania este o tara europeana si solidara (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus miercuri, in sedinta de Guvern, ca pozitia Romaniei va fi una de solidaritate si sprijin fata de problema refugiatilor. Ponta a mai spus ca nu ii place noul val de xenofobie din.

Ce parere are Ion Tiriac despre Simona Halep, Victor Ponta si Klaus Iohannis

Ion Tiriac si-a spus parerea despre cele trei personaje despre care se scrie cel mai mult in aceasta perioada. Iata ce a zis despre Simona Halep, Victor Ponta si Klaus Iohannis.

UPDATE Surse: Victor Ponta a plecat din nou in Turcia/ Ponta pe Facebook: Sunt acasa, ma pregatesc sa ma uit la meciurile de la Campionatul European de Baschet/ UPDATE SURSE: Ponta s-a aflat in Turcia in cursul zilei de joi

Premierul Victor Ponta a plecat, joi, din nou, in Turcia, pe fondul intensificarii zvonurilor ca urmeaza o iminenta schimbare din functie cu Gabriel Oprea, au confirmat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, Ponta le-ar fi spus colaboratorilor ca pleaca pentru o serie de analize la picior. De mentionat ca Ponta nu a anuntat oficial, la fel cum a procedat si data trecuta cand s-a operat la genunchi, aceasta noua deplasare in afara tarii. 00 Premierul Victor Ponta afirma, intr-un mesaj postat joi seara pe pagina sa de Facebook, ca se afla acasa si ca se pregateste sa se uite la meciurile din seara asta de la Campionatul European de Baschet, si apoi sa ma culc pentru ca maine am treaba multa la Guvern. UPDATE 11:00 SURSE: Ponta s-a aflat in Turcia in cursul zilei de joi. Nu exista nici un dubiu asupra acestui fapt.

Victor Ponta: Am tot interesul sa ajung cat mai repede in fata judecatorilor

Premierul Victor Ponta isi doreste sa ajunga cat mai repede in fata instantei, in dosarul Turceni - Rovinari. Am tot interesul sa ajung cat mai repede in fata judecatorilor. Pe 3 septembrie Curtea.

Victor Ponta, mesaj inedit pe Facebook: Va rog, nu mai speriati bietul caine!

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook, joi seara, un mesaj prin care dezminte informatiile aparute in presa, potrivit carora s-ar afla in Turcia, la o interventie chirurgicala. Lilo, cea mai.

Victor Ponta, mesaj inedit pe Facebook: Sunt acasa. Va rog, nu mai speriati bietul caine!

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook, joi seara, un mesaj prin care dezminte informatiile aparute in presa, potrivit carora s-ar afla in Turcia, la o interventie chirurgicala. Lilo, cea mai.

Dosar de politician: Dan Ioan Gheorghiu, omul din spatele lui Victor Ponta, este baronul cel mai influent din afacerile cu energia (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit in cadrul editiei de joi a emisiunii Dosar de politician despre Dan Ioan Gheorghiu, consilier pe probleme de energie a premierului Victor Ponta, care a ajuns sa fie cea mai.

Victor Ponta, mesaj din seria Madam Gorghiu imi va cere demisia: Alimentele s-au ieftinit si in august cu 7%, iar inflatia nu a mai luat niciun leu din buzunarul oamenilor

Premierul Victor Ponta a amintit, joi, pe pagina personala de Facebook, ca alimentele s-au ieftinit si in august cu 7%, iar inflatia nu a mai luat niciun leu din buzunarul oamenilor. Sefului Executivului a mai.

Solicitarile lui Victor Ponta pentru ministrii Sanatatii si Educatiei. Mai multa calitate

Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor Educatiei si Sanatatii sa solicite mai multa calitate in actul de educatie si cel medical, in conditiile in care au fost alocate fonduri mai mari acestor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )