Libnet.ro
UNICEF

00:08

Victor Ponta: Modelul francez de organizare a alegerilor in Diaspora, un model de luat in considerare (FOTO)

B1 B1,
Victor Ponta: Modelul francez de organizare a alegerilor in Diaspora, un model de luat in considerare (FOTO)

Premierul Victor Ponta sustine ca modelul francez de organizare a alegerilor din Diaspora este unul demn de luat in considerare. Seful executivului a postat pe pagina sa de Facebook si un link al unei stiri in. continuă pe B1

Victor Ponta: Modelul francez de organizare a alegerilor in Diaspora - un model de luat in considerare

Premierul Victor Ponta apreciaza ca modelul francez de organizare a alegerilor in Diaspora poate fi un exemplu demn de urmat, relateaza Agerpres. Modelul francez de organizare a alegerilor in Diaspora - un model de luat in considerare!, a scris Ponta, duminica, pe contul sau de Facebook, facand trimitere la seminarul organizat, vineri, de Ambasada Frantei cu privire la organizarea votului pentru cetatenii aflati in strainatate.

Cum voteaza diaspora franceza - un posibil model pentru Romania

Desi votul prin corespondenta este agreat atat de putere, cat si de opozitie, tot mai multe voci din ambele tabere sustin ca modelul francez de organizare a alegerilor din Diaspora ar putea fi o varianta demna de luat in seama. Concret, acesta prevede infiintarea de liste electorale permanente pentru romanii din strainatate si un numar substantial de sectii de votare.

Victor Ponta comenteaza rezultatul alegerilor din Grecia: Lectie pentru noi - conteaza economia, joburi, siguranta pentru viata de zi cu zi (FOTO)

Victor Ponta a comentat, pe Twitter, victoria partidului de extrema stanga Syriza la alegerile parlamentare din Grecia. Grecia-victorie categorica pt Syriza! Morala/lectie pt noi - conteaza economia, joburi,.

Victor Ponta: Este foarte popular sa injuri bancile. Ele ar trebui sa suporte o parte din pierderi

Premierul Victor Ponta spune ca nu crede ca problema creditelor acordate in franci elvetieni poate fi rezolvata prin conversia fortata a acestora intr-o alta moneda, dupa modelul Ungariei, dar ca bancile trebuie sa fie obligate sa isi informeze mai.

Victor Ponta: Scorul real politic dintre PSD si PNL este acela din primul tur al prezidentialelor, adica 40% la 30%

Premierul Victor Ponta sustine ca scorul real politic dintre PSD si PNL este cel indicat de sondaje la primul tur al alegerilor prezidentiale, scrie Stiri pe surse. Eu inteleg forfota celor de la PNL, toate.

Valeriu Zgonea: Victor Ponta sa nu demisioneze. Nu sunt dispus sa candidez pentru o functie cat e Ponta presedinte

Vicepresedintele PSD, Valeriu Zgonea, a declarat, intr-un interviu acordat Mediafax, ca Victor Ponta nu trebuie sa demisioneze de la sefia PSD, intrucat a facut o figura frumoasa la prezidentiale, el aratand ca nu e dispus sa candideze la o functie in partid cat timp Ponta e presedinte.

VIDEO Klaus Iohannis si Victor Ponta participa la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi/ Ponta a fost huiduit de un grup de persoane

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai multi ministri si parlamentari participa, sambata dimineata, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi, la care asista cateva mii de persoane, transmite Mediafax. Cei doi s-au prins impreuna in Hora Unirii, dupa ce au sustinut si cate o alocutiune, iar Victor Ponta a fost huiduit de un grup de persoane cand a fost invitat pe scena, potrivit ziaruldeiasi. ro.

VIDEO Klaus Iohannis si Victor Ponta au participat la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi/ Ponta a fost huiduit de un grup de persoane

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai multi ministri si parlamentari au participat, sambata dimineata, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi, la care au asistat cateva mii de persoane, transmite Mediafax. Cei doi s-au prins impreuna in Hora Unirii, dupa ce au sustinut si cate o alocutiune, iar Victor Ponta a fost huiduit de un grup de persoane cand a fost invitat pe scena, potrivit ziaruldeiasi. ro.

Victor Ponta cere un acord politic pentru reducerea fiscalitatii pentru presa (TV, ziare, online, radio)

Premierul Victor Ponta a anuntat joi la Jurnalul National ca Romania si-ar putea permite in 2015 o reducere a fiscalitatii pentru presa, indiferent de suport - TV, ziare, online, radio. Ponta nu a explicat in ce ar consta sprijinul pentru presa, dar a cerut un acord politic pentru aceasta masura. Ideea unor facilitati fiscale pentru mass-media a fost lansata in urma cu o luna de Traian Basescu la ultimele sale iesiri publice in calitate de presedinte al Romaniei.

Victor Ponta: Klaus Iohannis trebuie sa medieze intre SRI si CCR

Premierul Victor Ponta a afirmat, duminica seara, ca este rolul presedintelui Klaus Iohannis sa medieze eventuale neintelegeri intre institutii precum Serviciul Roman de Informatii si Curtea Constitutionala. Primul ministru a negat informatia potrivit careia ar fi avut o discutie cu fostul presedinte Traian Basescu inainte de numirea lui Toni Grebla ca judecator la CCR si a refuzat sa se pronunte daca acesta din urma ar trebui sa demisioneze din functie, ca urmare a anchetei DNA.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )