Libnet.ro
UNICEF

21:01

Victor Ponta: Negocierile privind candidatii la parlamentare s-au incheiat cu bine. Cei mai multi sunt parlamentari in functie

B1 B1,
Victor Ponta: Negocierile privind candidatii la parlamentare s-au incheiat cu bine. Cei mai multi sunt parlamentari in functie

Premierul Victor Ponta a declarat marti, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, ca USL va prezenta candidatii nominalizati pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, precizand ca cei ma. continuă pe B1

Victor Ponta: Gata cu negocierile. De luni ne intoarcem la munca executiva

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, la Murighiol, ca odata cu reuniunile USL din Delta se termina faza negocierilor privind colegiile care revin fiecarei formatiuni din Uniune la parlamentare,.

Victor Ponta: Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL

Premierul Victor Ponta, invitat marti seara la emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV, a declarat ca senatorul independent Mircea Geoana, fostul presedinte al PSD, ar putea candida la alegerile parlamentare.

Victor Ponta: Am stabilit o intalnire intre Posta Romana si cea din Belgia privind atragerea unui investitor important

Premierul Victor Ponta a adus in discutie, marti, dupa ce a prezentat concluziile intalnirii cu presedintele CE, Jose Manuel Barroso, o intalnire cu premierul belgian Elio Di Rupo privind atragerea unui.

Victor Ponta, pentru Le Monde: Am regrete privind actiunile din timpul suspendarii lui Traian Basescu. As fi putut proceda altfel

Primul ministru Victor Ponta a declarat pentru ziarul francez Le Monde ca are regrete in ceea ce priveste suspendarea presedintelui Traian Basescu, apreciind ca ar fi putut actiona altfel, scrie RFI.

Victor Ponta: Din punctul de vedere al Guvernului, criza politica s-a incheiat odata cu decizia CCR privind referendumul

Premierul Victor Ponta a prezentat, marti, concluziile intrevederii cu presedintele CE Jose Manuel Barroso, de luni. Premierul a detaliat subiectele discutate si a precizat ca l-a asigurat pe oficialul.

Ultima sansa a lui Victor Ponta in fata lui Jose Manuel Barroso.

Victor Ponta a avut sansa ca la intrevederea de ieri de la Bruxelles pe care a avut-o cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, si pe care el insusi a solicitat-o sa prezinte in mod onest situatia politica a Romaniei si stadiul indeplinirii celor 10 recomandari inscrise in raportul din iulie. Purtatoarea de cuvant a lui Barroso, Pia Ahrenkilde Hansen, a ales ieri, inaintea intrevederii dintre prese-din-tele CE si Victor Ponta, sa indeparteze speculatiile privind agenda .

CSM: Afirmatiile lui Iliescu, Ponta, Antonescu privind anchetele Parchetului inaltei Curti ...

Consiliul Superior al Magistraturii afirma ca afirmatiile lui Ion Iliescu, Victor Ponta si Crin Antonescu, din 15 august, cu privire la presupuse abuzuri in anchetele ale procurorilor aduc atingere independentei, prestigiului si credibilitatii justitiei cu consecinta subminarii autoritatii acesteia, potrivit Mediafax. CSM a decis, marti, admiterea cererea de aparare a independentei sistemului judiciar ca urmare a prezentarii in mass-media a declaratiilor unor personalitati politice in legatura .

Victor Ponta: Actiunea lui Dan Diaconescu s-ar putea sa puna pe butuci Oltchimul

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 Tv despre problema privatizarii companiei Oltchim, fiind o bomba sociala care trebuie rezolvata urgent. Victor Ponta a.

Victor Ponta: Cota unica de 16% ramane neschimbata.

Cota unica de impozitare, de 16%, ramane neschimbata si este asumata politic, a declarat marti premierul Victor Ponta, adaugand ca se cauta alte solutii pentru a creste colectarile la buget, potrivit Hotnews. ro. Citeste si: Ponta: Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor UE a fost produs in 2009-2011 de catre ANRMAP Ponta: La Oltchim am primit o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea mici Ponta, despre Oltchim: Situatia este foarte DIFICILALIVE TEXT. Ponta: Romania .

Victor Ponta: Belgia nu se opune aderarii Romaniei la Schengen. Mi-as dori ca Basescu sa atenueze opozitia Germaniei, prin relatia cu Merkel

Premierul Victor Ponta infirma opozitia Belgiei in ceea ce priveste aderarea Romaniei la Schengen. Invitat marti seara in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV, Ponta a declarat ca premierul Belgiei, Elio Di.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )