Libnet.ro
UNICEF

18:15

Victor Ponta, nemultumit de noul proiect de modificare a legilor sigurantei nationale pregatit de Mona Pivniceru

B1 B1,
Victor Ponta, nemultumit de noul proiect de modificare a legilor sigurantei nationale pregatit de Mona Pivniceru

Victor Ponta s-a aratat deranjat dupa ce Ministerul Justitiei a publicat pe site un proiect de modificare a legilor sigurantei nationale pe care l-a retras ulterior. Premierul i-a transmis Monei Pivniceru ca doar. continuă pe B1

Ponta:Ministerul Justitiei a postat pe site o propunere de modificare a legilor sigurantei ...

Ministerul Justitiei a postat pe site un proiect de modificare a legilor sigurantei, retras ulterior, a declarat premierul Victor Ponta, precizand ca i-a transmis ministrului de resort ca este necesar sa existe un aviz favorabil de la structurile din domeniu si ca Parlamentul modifica aceste legi, potrivit Mediafax. A aparut o chestiune care m-a suparat un pic, in sensul ca cei de la Ministerul de Justitie au pus pe site o propunere fara sa vina sa o discute cu nimeni din Guvern. , dupa aceea, .

Victor Ponta: Legile sigurantei nationale se modifica doar de catre Parlament/ Ponta recunoaste existenta unei propuneri a MJ de a taia atributiile SRI

Legile sigurantei nationale se modifica doar de catre Parlament iar ministrul Justitiei poate sa propuna modificari ale acestor legi in Guvern dupa ce obtine avize de la toate institutiile implicate a declarat premierul Victor Ponta la Realitatea TV. HotNews. ro anunta in data de 27 noimebrie, in exclusivitate, ca Guvernul vrea sa limiteze drastic atributiile SRI si posibilitatea serviciului de a valorifica in instanta, ca probe, informatii care privesc marea coruptie. HotNews. ro va prezinta cronologia si balbele de la Palatul Victoria legate de acest eveniment.

Ponta, nemultumit de pregatirile pentru iarna. Este gata sa-i concedieze pe cei iresponsabili

Prima zapada poate aduce si primele demiteri. Premierul Victor Ponta ameninta prefectii ca daca nu au incheiat pregatirile pentru iarna pana acum vor fi schimbati. Avertismentul a venit in timpul.

Traian Ungureanu: Numirea surpriza a lui Victor Ponta ne arata ca este un ageamiu, isi ia peste picior Guvernul

Purtatorul de cuvant al ARD, Traian Ungureanu, a declarat, luni, ca numirea surpriza din Guvern arata ca Victor Ponta e un ageamiu si un om in deruta, care isi ia peste picior propriul Guvern. Victor P.

Victor Ponta: Centura de Sud a Capitalei trebuie data in concesiune pentru ca din fonduri publice e greu s-o facem

Pentru Centura avem proiectul, iar pe centura sud trebuie concesiune pentru ca altfel, din fonduri publice, o sa fie greu. Dar si aici tot cu primaria trebuie sa lucram. Stiu ca am pierdut vreo zece ani pentru ca se certa Primaria cu Ministerul Transporturilor, a declarat, luni, premierul Victor Ponta, la vizitarea strapungerii Dna. Ghica - Bd. Chisinau. La inceputul anului s-au pornit lucrarile de largire la 4 benzi a Centurii de Sud, drum ramas nemodernizat timp de 20 de ani, insa Guvernul Ponta, la rectificarea bugetara, a taiat banii alocati cu peste 81%.

Premierul Victor Ponta i-a solicitat primarului general sa instituie sens unic pe Calea Floreasca.

Premierul Victor Ponta i-a solicitat primarului Capitalei, Sorin Oprescu, sa ia masuri pentru a fi instituit sens unic pe Calea Floreasca, astfel incat sa faciliteze accesul la Spitalul de Urgenta, informeaza Agerpres. Vin cu o solicitare de la Urgente n. r. Spitalul Floreasca), trebuie sa facem Floreasca cu sens unic. Tot ce tine de minister facem, dar adevarul e ca nu pot sa intre cu salvarile, au facut spital de urgenta modernizat si nu au cum sa intre, a spus luni Ponta, prezent la .

Premierul Victor Ponta va anunta luni un transfer surpriza in echipa Guvernului

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, pe blogul personal, ca se pregateste un transfer surpriza in Guvern, precizand ca va dezvalui cine este persoana care se va alatura echipei guvernamentale luni, tot pe blog. De maine ni se va alatura, la nivelul echipei din Guvern, o persoana care, sunt convins, va atrage atentia multora dintre voi, a scris Ponta.

Videanu: Victor Ponta si USL distrug pas cu pas economia romaneasca

Adriean Videanu, coordonatorul de campanie al ARD, a declarat, astazi, ca evolutia macroeconomica dupa sapte luni de guvernare Ponta este absolut dezastruoasa, Victor Ponta si USL distrugand pas cu pas economia nationala.

Victor Ponta: Nu a trimis USL niciun om sa il huiduie pe Traian Basescu/ Daca asteptarile de la USL nu sunt satisfacute dupa alegeri, sprijinul se poate transforma in ura

Premierul Victor Ponta a declarat sambata seara, la Romania TV, ca USL nu a adus niciun om sa il huiduie pe presedintele Traian Basescu la parada militara de 1 Decembrie, precizand si ca, daca seful statului ar fi considerat, ar fi venit sa dea mana cu el si cu Crin Antonescu. Ponta a afirmat ca nu vede o falie in societate, insa exista riscul ca sprijinul pentru USL sa se transforme in ura daca asteptarile oamenilor, care vor schimbare dupa regimul Basescu, nu sunt satisfacute. Intra in articol pentru principalele declaratii facute in timpul emisiunii.

Victor Ponta da VINA pe Traian Basescu: Nu a considerat NECESAR sa ne salute.

Premierul Victor Ponta a explicat, sambata seara, de ce nu a schimbat nicio vorba cu presedintele Traian Basescu in timpul manifestatiilor de 1 decembrie din Capitala. Potrivit lui Ponta, seful statului nu a considerat necesar sa-l salute. Eu eram si cu cei doi copii ai mei. Fetita mea a vrut s-o vada pe fetita care a defilat alaturi de jandarmi, la parada. Domnul presedinte, care a ajuns ultimul la parada, asa cum face orice sef de stat din fiecare tara, nu a considerat necesar sa ne .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )