Libnet.ro
UNICEF

01:06

Victor Ponta = Victor Orban. Ce se mai poate face

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta = Victor Orban. Ce se mai poate face

Un inalt oficial american, Victoria Nuland, a lansat joi o critica fara precedent impotriva unor lideri politici din Europa Centrala care profita de avantajele de membri NATO si UE, care par sa fi uitat de valorile pe care se bazeaza aceste instutii. Aluziile la Viktor Orban, premierul Ungariei, si Victor Ponta, premierul Romaniei, sunt cat se poate de clare. O fraza ii este dedicata premierului Orban: Cum puteti sa dormiti dumneavoastra sub patura articolului 5 al NATO in timp ce vorbiti deschis despre democratie neliberala, teorie impinsa pana la ultranationalism; restrictionarea presei libere sau demonizarea societatii civile?. continuă pe Hotnews

Alegeri prezidentiale 2014: PSD a furat startul campaniei electorale in Bistrita-Nasaud. Victor Ponta deja zambeste de pe bannere

In ciuda faptului ca, oficial, campania electorala pentru alegerile prezidentiale 2014 incepe abia maine, PSD a furat startul inca de ieri. Bannerele cu Victor Ponta au impanzit deja mai multe localitati din judet si chiar si orasul Beclean.

Alegeri prezidentiale 2014. Orban: Victor Ponta si Daciana Sarbu au incalcat flagrant legislatia privind incompatibilitatile

Ludovic Orban spune ca Victor Ponta si Daciana Sarbu au incalcat flagrant legislatia privind incompatibilitatile si conflictul de interese prin faptul ca nu au trecut in declaratiile de avere bunurile celuilalt, Orban sustinand ca acest lucru este infractiune si ca va sesiza ANI si Parchetul.

Orban: Victor Ponta si Daciana Sarbu au incalcat flagrant legislatia privind incompatibilitatile. Voi sesiza ANI

Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca Victor Ponta si Daciana Sarbu au incalcat flagrant legislatia privind incompatibilitatile si conflictul de interese prin faptul ca nu au trecut in declaratiile de avere bunurile celuilalt. Politicianul spune ca va sesiza ANI in acest caz, informeaza Mediafax.

Ludovic Orban: Victor Ponta si Daciana Sarbu au incalcat flagrant legislatia privind incompatibilitatile

Ludovic Orban spune ca Victor Ponta si Daciana Sarbu au incalcat flagrant legislatia privind incompatibilitatile si conflictul de interese prin faptul ca nu au trecut in declaratiile de avere bunurile .

Victor Ponta, la Antena 3: Nu am luat Justitia de la Basescu ca sa o ducem la Ponta/Poate procurorul general ar trebui ales ca in SUA si nu numit

Premierul Victor Ponta crede ca exista procurori care raspund la comenzi politice si fac abuzuri si anunta ca acestia vor plati dupa ce el va ajunge presedinte. Intrebat de jurnalistii din studio de ce nu-i pedepseste acum pe procurorii care fac politie politica fiindca are toata puterea, Ponta spune ca nu intra in atributiile premierului si nu poate lua Justitia de la Basescu si sa o ducem la Ponta. Premierul a refuzat insa sa raspunda direct daca regreta acum numirea Laurei Codruta Kovesi in fruntea DNA. Ponta: Presa basista ii umple de noroi pe oameni ca Andronescu si Atanasiu.

Victor Ponta, despre avizul la Legea insolventei persoanelor fizice: Mai facem si ce nu am convenit cu FMI

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Guvernul a dat aviz pozitiv propunerii legislative initiate de catre deputatul PSD Ana Birchall privind insolventa persoanelor fizice, el aratand ca Executivul mai face si lucruri pe care nu le-a convenit cu FMI si se va descurca daca va fi certat de Fond, scrie Mediafax.

Premierul Victor Ponta a participat la Bucharest Forum 2014, cel mai important eveniment economic al toamnei

Premierul Victor Ponta a participat, joi, la deschiderea celei de a treia editie a conferintei economice si strategice regionale prin care Romania isi poate pune in valoare potentialul strategic si economic in.

Victor Ponta: Romania este capabila ca in trei ani sa aduca bugetul apararii la 2% din PIB

Premierul Victor Ponta, candidat la alegerile prezidentiale, a declarat, joi, ca Romania este capabila sa asigure, asa cum a facut in ultimii doi ani, o crestere a bugetului alocat cheltuielilor de aparare si acest lucru se va face si in urmatorii trei ani, pana se va ajunge la acel angajament minim de 2% din PIB.

Victor Ponta: Romania va sustine ridicarea cat mai curand a vizelor pentru Ucraina

Romania va sustine ridicarea cat mai curand a vizelor pentru Ucraina, a declarat, joi, premierul Victor Ponta, informeaza Agerpres. Romania sustine cat mai curand ridicarea regimului de vize.

Victor Ponta: Accizele pentrul anul viitor vor fi, cu siguranta, mai mici

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca accizele pentru anul 2015 vor fi, cu siguranta, mai mici. Se lucreaza la Ministerul de Finante impreuna cu partenerii nostri internationali, cu Comisia Europeana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )