Libnet.ro
UNICEF

15:30

Victor Ponta, la Parlament: Sigur ca am emotii. E motiune de cenzura

B1 B1,
Victor Ponta, la Parlament: Sigur ca am emotii. E motiune de cenzura

Ajuns la Palatul Parlamentului pentru a participa la dezbaterea motiunii de cenzura depusa de PNL, premierul Victor Ponta a declarat ca are emotii. Sigur ca am emotii. E motiune de cenzura, a declarat. continuă pe B1

Protest la Prefectura Constanta. Peste 200 de manifestanti au cerut demisia lui Victor Ponta

Aproximativ 200 de manifestanti s-au adunat vineri in fata Prefecturii Constanta cerand demisia primului ministru Victor Ponta si sustinerea motiunii de cenzura depusa de PNL.

Victor Ponta, in Parlament: Trebuie sa decideti daca politicul poate fi cenzurat de o alta putere. Va rog sa nu votati politic, ci ca cetateni si deputati (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat marti, in fata plenului Camerei Deputatilor, inaintea votului privind cererea DNA de urmarirea penala in cazul sau, ca alesii trebuie sa hotarasca daca o decizie politica.

Victor Ponta a plecat in Azerbaidjan, la Jocurile Europene

Premierul Victor Ponta a ajuns, vineri dupa-amiaza, in Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizata la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku.

Motiunea de cenzura a PNL a fost respinsa, Victor Ponta ramane premier: 194 de voturi pentru motiune, prea putin fata de necesarul de 278

Motiunea de cenzura a PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa de Parlament, iar premierul ramane in functie dupa votul de vineri. Rezultatul votului a fost 194 de voturi pentru motiune, 13 impotriva si 7 voturi anulate - prea putin fata de necesarul de 278 voturi necesare adoptarii motiunii. Rezultatul se explica si prin faptul ca parlamentarii din coalitia de guvernare PSD, PC si PLR) au stat in banci si nu au votat, respectand consemnul dat de sefii partidelor. Au fost cateva exceptii, printre care Victor Ponta, Serban Nicolae, Calin Popescu Tariceanu. Dezbaterea motiunii a fost pigmentat de jigniri din partea lui Tariceanu la adresa Alinei Gorghiu, din partea lui Victor Ponta la adresa lui Mircea Geoana. O pata de culoare a fost senatoarea Cristian Anghel PC), fosta grevista a foamei, care a venit imbracata intr-un sacou ce avea imprimeuri cu personaje din desene animate, printre care si Mickey Mouse. Vezi in articol cele mai importante momente ale zilei din Parlament.

Gabriel Oprea: Il sustin total pe Victor Ponta. Motiunea de cenzura nu are nici o sansa. / Am fost de 7 ori ministru, si cred ca cel mai bun din Romania

Vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca il sustine total pe Victor Ponta, care se confrunta, vineri, cu o motiune de cenzura impotriva sa si a Guvernului sau, ce urmeaza sa fie supusa la vot in Parlament. Presedintele UNPR a mai afirmat ca Cred ca este o coincidenta nefericita citarea la Parchet si depunerea motiunii de cenzura. Cred in statul roman, cred ca a fost o coincidenta. Ar fi anormal sa fie altfel. Asta e rolul opozitiei, sa critice puterea. Motiunea de cenzura maine nu are nici o sansa, a adugat Oprea.

Proteste in tara impotriva premierului Victor Ponta, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura in Parlament

In timp ce parlamentarii dezbat motiunea de cenzura a PNL in Camera Deputatilor, sute de oameni protesteaza in tara, cerand demisia premierului Victor Ponta, scrie Digi 24. Protestatarii au iesit in strada.

Victor Ponta si Crin Antonescu au facut pace: Am vorbit, am facut un schimb de experienta. Avem amandoi ceva betesuguri fizice temporare. Pe dansul il doare genunchiul si pe mine in cot (VIDEO)

Impacarea anului in politica vine de la cei care au pus bazele USL. Crin Antonescu si Victor Ponta si-au vorbit, vineri, in Parlament, cu ocazia votarii motiunii de cenzura impotriva Executivului. Cei doi au.

FOTO VIDEO Liberalii au protestat in strada la Alba Iulia, cerand demisia premierului Victor Ponta

Aproximativ 200 de persoane, lideri politici, primari, consilieri judeteni si consilieri locali din partea PNL, s-au adunat vineri, 12 iunie 2015, in fata Prefecturii Alba pentru a solicita demisia premierului Victor Ponta. Protestul a fost organizat in paralel cu dezbaterea motiunii de cenzura a opozitiei in Parlament.

Liberalii buzoieni ies maine la miting, ca sa ceara demisia premierului Victor Ponta

Liberalii protesteaza, vineri, la Prefectura Buzau, chiar in ziua in care se dezbate si se voteaza in Parlament motiunea de cenzura initiata de PNL, pentru inlaturarea lui Victor Ponta din functia de premier. in paralel, la Bucuresti, un eveniment similar este organizat de PSD, pentru sustinerea premierului.

B1TV: Victor Ponta, la spital pentru un control la genunchi dupa ce s-ar fi accidentat acum 2 saptamani la baschet

Premierul Victor Ponta s-a dus astazi la spital, pentru un control la genunchi, dupa ce in urma cu peste 2 saptamani s-ar fi accidentat la genunchi la baschet, transmite B1 TV. Potrivit televiziunii, medicii i-ar fi recomandat lui Ponta sa se opereze. Amintim ca maine in Parlament este votul pe motiunea de cenzura initiata de PNL, pe tema votului din diaspora de la alegerile prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )