Libnet.ro
UNICEF

12:30

Victor Ponta participa alaturi de patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, la slujba de la Catedrala Episcopala

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta participa alaturi de patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, la slujba de la Catedrala Episcopala

Preafericitul Daniel participa astazi, duminica, 21 septembrie, incepand cu ora 10. 00 la slujba de liturghie de la Catedrala Episcopala din Slobozia. continuă pe Adevărul

Ponta participa alaturi de Preafericitul Daniel, patriarhul BOR, la slujba de la Catedrala Episcopala, din Slobozia

Preafericitul Daniel participa astazi, duminica, 21 septembrie, incepand cu ora 10. 00 la slujba de liturghie de la Catedrala Episcopala din Slobozia. La ora 11. 00 a ajuns la biserica si Victor Ponta.

Victor Ponta: S-au construit in 10 ani numai ziduri. Veniti alaturi de mine sa daramam acele ziduri!

Premierul Victor Ponta a punctat, in discursul sau de lansare in campania prezidentiala, ca doreste sa fie presedintele tuturor romanilor, ca este convins ca romanii pot realiza foarte multe lucruri.

Bucurestenii nu pot parca sambata in zona Arenei Nationale. Peste 50.000 de persoane sunt asteptate pe stadion la lansarea candidaturii lui Victor Ponta

Directia Generala de Politie Locala si Control a Municipiului Bucuresti a emis o serie de informari prin care le solicita conducatorilor auto din Capitala sa nu stationeze, sa nu opreasca si sa nu parcheze in zona Arenei Nationale, de vineri seara pana sambata seara. Sambata, pe Arena Nationala sunt asteptati peste 50. 000 de oameni care vor participa la lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din noiembrie.

VIDEO Victor Ponta si-a lansat candidatura la prezidentiale, de ziua sa, in fata a zeci de mii de oameni, pe Arena Nationala: Sunt Victor Viorel Ponta. Va chem sa fim impreuna in batalia pentru marea unire a romanilor

Premierul Victor Ponta si-a lansat sambata, cand a implinit 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, pe Stadionul Arena Nationala, in fata a cateva zeci de mii de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti. Evenimentul a inceput la ora 16. 00 si s-a incheiat dupa discursul lui Ponta, in jurul orei 17. Intra in articol pentru a urmari inregistrarea VIDEO de la eveniment si pentru principalele momente ale evenimentului.

Radu Beligan, mesaj pentru Victor Ponta: Tara asta are nevoie de un presedinte tanar si energic

Maestrul Radu Beligan i-a transmis un mesaj de sustinere lui Victor Ponta, in lupta pentru Cotroceni, relateaza Romania TV. il sustin pe Victor Ponta, pentru ca tara asta are nevoie de un Presedinte tanar si.

Mesajul evenimentului de lansare al candidatului stangii: Tineti minte trei cuvinte-Victor Ponta Presedinte

Lansarea candidatului Victor Ponta este una de forta cu siguranta. Prezenta a numerosi invitati din Europa, a premierului Republicii Moldova si cei peste 50. 000 de participanti arata ca PSD-ul intentioneaza sa nu mai faca nici o greseala in campania pentru presedinte.

Victor Ponta crede ca societatea romaneasca nu este inca pregatita pentru casatoriile intre persoane de acelasi sex

Prezidentiabilul PSD Victor Ponta s-a pronuntat impotriva casatoriilor homosexuale, declarand, vineri, ca societatea romaneasca nu este inca pregatita pentru asa ceva. Ponta a spus, in timpul unui.

Victor Ponta: Strict personal, am o mare dezamagire fata de Stelian Tanase. I-am cerut lui Corneliu Calota sa isi dea demisia din CA al TVR

Premierul Victor Ponta a criticat dur activitatea lui Stelian Tanase in fruntea televiziunii nationale, afirmand ca din bani publici se realizeaza un serviciu public de proasta calitate. Ponta a spus ca televiziunea publica nu poate influenta scena politica desi in fiecare seara sunt acolo adversarii guvernului si a subliniat ca a cerut demisia purtatorului sau de cuvant din consiliul de administratie al TVR, in urma nemultumirilor formulate de Stelian Tanase pe aceasta tema.

Victor Ponta spune ca nu va numi un premier din partea PSD daca ajunge la Cotroceni

Candidatul PSD la prezidentiale, VIctor Ponta, a declarat, vineri, in cadrul unui interviu pentru Adevarul Live, ca nu ar numi un premier din partea partidului sau daca va fi ales presedintele tarii.

Sondaj CSCI. Victor Ponta ar castiga detasat alegerile prezidentiale

Victor Ponta ar castiga detasat alegerile prezidentiale, arata cel mai recent sondaj CSCI dat publicitatii in urma cu putin timp. in turul al doilea, Ponta l-ar invinge pe Klaus Iohannis. Premierul este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )