Libnet.ro
UNICEF

19:00

Victor Ponta va participa, joi, la sedinta PES de la Bruxelles, unde se va afla si presedintele Basescu

B1 B1,
Victor Ponta va participa, joi, la sedinta PES de la Bruxelles, unde se va afla si presedintele Basescu

Liderul PSD, Victor Ponta, se va afla joi, la Bruxlles, pentru a lua parte la sedinta Partidului Socialistilor Europeni. Premierul s-ar putea intalni in capitala europeana cu presedintele Basescu, care se. continuă pe B1

Victor Ponta: Toate sectiile de votare s-au deschis

Toate sectiile de votare sunt deschise duminica dimineata, la aceasta ora, a anuntat premierul Victor Ponta, aflat la Targiu Jiu, acolo unde si-a exprimat optiunea electorala. Am vorbit din nou de dimineata.

Victor Ponta: Doar presedintele vrea sa mearga la Consiliul European, nu putem merge amandoi

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca la reuniunea Consiliului European din 13 - 14 decembrie, care va avea loc la Bruxelles, va merge doar presedintele Traian Basescu.

Premierul Victor Ponta, in videoconferinta cu prefectii, de la ora 15.00

Premierul Victor Ponta va participa duminica, la ora 15. 00, la o videoconferinta cu prefectii pe tema desfasurarii alegerilor parlamentare, transmite Agerpres. Potrivit Biroului de presa al Guvernului, premierul va intra in legatura cu participantii la videoconferinta de la sediul Prefecturii Gorj.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Victor Ponta obtine peste 60 %, un scor aproape dublu ...

Premierul Victor Ponta a castigat cel de-al treilea mandat de deputat la Targu Jiu, unde a obtinut peste 60,98 la suta din voturi, aproape dublu fata de principalul sau contracandidat, Dan Diaconescu, votat de 32,47% dintre alegatori, arata rezultatele partiale furnizate, luni, de BEJ Gorj, potrivit Mediafax. Victor Ponta a inchis Colegiul 6 din Targu Jiu si a obtinut un scor aproape dublu fata de principalul sau contracandidat, Dan Diaconescu. Astfel, dupa numararea voturilor din jumatate .

Victor Ponta lui Mircea Dusa: Pana miercuri sa schimbam din functie pe cine trebuie schimbat, ca vor mai fi zapezi

Premierul Victor Ponta le-a spus, duminica, ministrilor Mircea Dusa si Radu Stroe ca luni sa il informeze unde au existat probleme legate de respectarea contractelor pentru deszapezire, astfel incat pana miercuri sa fie luate masuri si sa fie schimbati din functie cei care nu au fost pregatiti, transmite Mediafax.

VIDEO Victor Ponta lui Mircea Dusa: Pana miercuri sa schimbam din functie pe cine trebuie schimbat, ca vor mai fi zapezi

Premierul Victor Ponta le-a spus, duminica, ministrilor Mircea Dusa si Radu Stroe ca luni sa il informeze unde au existat probleme legate de respectarea contractelor pentru deszapezire, astfel incat pana miercuri sa fie luate masuri si sa fie schimbati din functie cei care nu au fost pregatiti, transmite Mediafax.

Victor Ponta, catre MAI: Vreau maine un raport al situatiilor anormale, cei nepregatiti vor plati cu functia

Premierul Victor Ponta a cerut, duminica, Ministerului Administratiei si Internelor, un raport despre judetele si drumurile unde au existat situatii anormale in ziua alegerilor parlamentare si a anuntat ca.

Victor Ponta, la vot: M-am suparat pe cei incapatanati care n-au vrut alegeri in noiembrie. Ma bucur ca n-au mai putut ajunge la vot

Liderul USL Victor Ponta s-a prezentat la vot, duminica dimineata, la o sectie din Targu Jiu, unde candideaza pentru un mandat de deputat in colegiul 6. Am votat cu toate gandurile bune pentru Targu Jiu si.

Ghinion la final de campanie pentru USL: Victor Ponta s-a impiedicat pe scena Salii Polivalente din Craiova (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a pornit cu stangul pe scena Salii Polivalente din Craiova, acolo unde a avut loc evenimentul care marcheaza sfarsitul campaniei electorale USL. Exact cand erau prezentati invitatii de.

Victor Ponta: Romania nu a intrat in aceasta iarna in Schengen pentru ca asa a cerut Traian Basescu

Victor Ponta a declarat, joi, ca Romania nu a intrat in spatiul Schengen pentru ca nu a dorit presedintele Traian Basescu. Premierul l-a acuzat pe seful statul ca actioneaza impotriva intereselor tarii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )