Libnet.ro
UNICEF

05:30

Victor Ponta :partidele nu au vrut modificari constitutionale pentru a usura confiscarili ...

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta :partidele nu au vrut modificari constitutionale pentru a usura confiscarili ...

Victor Ponta a declarat ca PNL, PDL, PSD nu au vrut modificarea articolului din Constitutie pentru a usura confiscarile extinse a bunurilor provenite din infractiuni. Astazi, comisia de revizuire a Constitutiei, formata din parlamentari de la toate partidele si condusa de Crin Antonescu, a transmis Forumului Constitutional, condusa de Cristian Parvulescu, varianta sa de revizuire a Constitutiei. Forumul urmeaza sa faca un raport pe acest proiect. continuă pe România Liberă

Victor Ponta :partidele nu au vrut modificari constitutionale pentru a usura confiscarile ...

Victor Ponta a declarat ca PNL, PDL, PSD nu au vrut modificarea articolului din Constitutie pentru a usura confiscarile extinse a bunurilor provenite din infractiuni. Este vorba de opozitia parlamentarilor de a elimina articolul care prezuma ca averea a fost dobandita licit, motiv pentru care nu se pot verifica si confisca marile averi suspectate a fi dobandite nelegal. Monica Macovei, europarlamentar, a reusit sa impuna in comisia LIBE a Parlamentului European un raport care admite .

Victor Ponta: Noua Constitutie va include pentru prima data notiunea de comunitati locale

Primul ministru Victor Ponta a declarat marti ca noua Constitutie va include pentru prima data notiunea de comunitati locale, cu drepturi extinse, care va cuprinde inclusiv regiunile, iar Senatul, camera.

Victor Ponta a venit la Braila pentru a vedea ce trebuie facut pentru revigorarea sistemului de irigatii din Romania

La invitatia ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, Victor Ponta a vazut cea mai mare statie de pompare a apei din Dunare, IM Gheorghiu, de la Stancuta, din judetul Braila. Daca ar fi functionala, statia ar duce la irigarea a peste 200. 000 de hectare de teren agricol, tot judetul Braila, parte din Ialomita, dar si din Buzau.

Victor Ponta: Sova a gresit in cazul Bechtel. Nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierea

Premierul Victor Ponta considera ca ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a gresit anuntand presa ca intelegerea cu Bechtel pentru autostrada Transilvania va fi reziliata luni, 27 mai, aratand ca acesta nu trebuia sa spuna nimic pana nu incheia negocierile, relateaza agentia Mediafax.

VIDEO Victor Ponta: Trebuie sa cream cadrul prin care alegerile sa aiba loc in perioada aprilie-noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca sustine organizarea alegerilor in perioada aprilie-noiembrie, el considerand ca este necesara crearea cadrului constitutional pentru acest lucru: Ideea principala este aceea de a organiza alegerile la termen, pentru a nu mai ajunge, cum am ajuns anul trecut, in luna decembrie sau in ianuarie sau cine stie cand, in perioade de timp in care prezenta la vot si campania electorala sunt realmente ingreunate de conditiile naturale. Ideea este ca in viitor sa incercam prin prevederile constitutionale sa cream cadrul prin care alegerile sa aiba loc in perioada aprilie-noiembrie.

Rezilierea contractului Bechtel, amanata pentru cateva zile din cauza verificarilor cerute de premierul Victor Ponta

Contractul pe care Bechtel il are cu statul roman va fi verificat de corpul de control al premierului. Decizia a fost luata la cererea lui Victor Ponta. Iar verificarile se vor indrepta asupra tuturor clauzelor din.

Victor Ponta, despre protocolul USL: Toate lucrurile sunt bune

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, intrebat despre protocolul USL, ca toate lucrurile sunt bune, dar ca vor fi aduse imbunatatiri necesare pentru ca activitatea de guvernare.

Victor Ponta: Mi-au scris discursul domnul Verestoy si domnul Hrebenciuc

Presedintele PSD, Victor Ponta, a glumit sambata la Congresul UDMR ca discursul sau a fost scris de Verestoy Attila si Viorel Hrebenciuc, punctand, insa, ca are un mare respect pentru steagul.

Victor Ponta, la Congresul UDMR: Copiii din Harghita, Covasna si Mures ar trebui sa invete limba romana

Premierul Victor Ponta a spus, sambata, la Congresul UDMR, ca toti copiii din Harghita, Covasna si Mures ar trebui sa invete limba romana, pentru a putea sa-si gaseasca un loc de munca oriunde in tara.

Victor Ponta a numit noii membri ai Consiliului stiintific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului. Adrian Cioroianu, Zoe Petre si Cristian Parvulescu, printre membri

Premierul Victor Ponta a desemnat, printr-o decizie publicata luni, 27 mai, in Monitorul Oficial, noii membri ai Consiliului stiintific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc IICCMER), organism guvernamental care se ocupa de administrarea si analizarea memoriei regimului comunist in Romania. Consiliul stiintific al IICCMER, constituit din 14 personalitati ale lumii academice, stabileste obiectivele generale ale Institutului si analizeaza rezultatele obtinute de acesta. Consiliul stiintific al IICCMER il are ca presedinte pe Dinu Zamfirescu, iar printre membrii sai se numara Adrian Cioroianu, Zoe Petre, Cristian Parvulescu, Nicolae Manolescu sau Stelian Tanase.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )