Libnet.ro
UNICEF

14:00

Victor Ponta: Portul va trece in administrarea Consiliului Judetean Tulcea

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Portul va trece in administrarea Consiliului Judetean Tulcea

Dupa ce Victor Ponta i-a promis primarului Constantei, Radu Mazare, ca ii va da mai multe actiuni din Portul Constanta, la Galati el a spus in exista in lucru un proiect referitor la trecerea portului Tulcea in administrare locala. continuă pe Adevărul

Victor Ponta vrea scoaterea pe bursa a inca 15% din actiunile companiei care administreaza portul Constanta si sustine trecerea porturilor dunarene in administrare locala

Premierul Victor Ponta a declarat sambata, la Galati, ca in curand vor fi scoase pe bursa inca 15% din actiunile detinute de stat la compania care administreaza portul Constanta, companie care are atat participare privata, cat si din partea statului. Ponta a spus ca prin listarea pe bursa se vor indeplini mai multe criterii de performanta si va exista un management superior celui pe care l-a avut compania in ultimii 20 de ani, management asigurat de Ministerul Transporturilor. Premierul a mai spus ca sustine trecerea porturilor de la Dunare in administrarea locala, precizand ca in cazul portului Tulcea un proiect se afla in lucru si va fi adoptat in curand.

Victor Ponta: Daca CCR decide ca presedintele nu poate face campanie electorala si acesta continua, va plati/ Basescu e disperat ca sistemul mafiot care sugruma Portul Constanta va fi in sfarsit demantelat. El este direct conectat acolo, prin fratele sau

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu va plati daca pe 21 mai Curtea Constitutionala va decide ca nu are voie sa faca campanie electorala, iar acesta va continua sa faca acelasi lucru. In emisiunea realizata de Victor Ciutacu participa si vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Constantin.

Doi membri ai CA al TVR denunta mediatizarea excesiva a lui Victor Ponta si cer rezolvarea situatiei din Consiliului de Administratie

Surugiu si Radu Carp, membri ai Consiliului de Adminstratie al TVR, ii cer intr-o scrisoare deschisa directorului general interimar al televiziunii, Stelian Tanase, ca in urmatoarea sedinta a CA al TVR sa se puna in discutie demararea unei noi selectii pentru desemnarea reprezentantilor salariatilor in Consiliul de Administratie. De asemenea, cei doi membri ai Consiliului de Administratie atrag atentia asupra mediatizarii excesive de catre TVR a prezentei lui Victor Ponta la finala Eurovision de sambata seara de la Copenhaga, in conditiile in care premierul se afla acolo intr-o vizita privata.

Victor Ponta: M-am uitat in calendar, ultimul CSAT a fost pe 27 martie, cand nu erau incidente in Ucraina

Premierul Victor Ponta a afirmat ca a verificat cand a fost organizata ultima reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii si a aratat ca aceasta a avut loc pe 27 martie, cand nu izbucnisera inca.

VIDEO Victor Ponta: Pana cand Basescu termina campania, o sa iau eu ca vicepresedinte CSAT toate deciziile importante

Aflat la Buzau in vizita electorala, Victor Ponta s-a aratat dezamagit de dialogul pe retelele sociale dintre Traian Basescu si Dmitri Rogozin pe tema inchiderii spatiului aerian al Romaniei pentru oficialul rus. Ponta a afirmat ca el va lua toate deciziile importante in calitate de vicepresedinte al CSAT, spunand ca presedintele Traian Basescu este ocupat sa faca campanie electorala alaturi de Elena Udrea.

Victor Ponta, la ArcelorMittal Galati: Combinatul siderurgic va ramane in Romania atata timp cat este competitiv

Afirmatia a fost facuta astazi de premierul Victor Ponta care a vizitat platforma siderurgica de la Galati. Ponta a mai afirmat ca salvarea combinatului este una dintre prioritatile sale, asa incat pretul energiei electrice si cel al gazului folosit in industrie ar putea sa scada.

FOTO Victor Ponta, intampinat si la Cluj cu o barca gonflabila

O barca gonflabila impodobita cu mai multe caricaturi ale premierului Victor Ponta, asemanat cu personajul Pinocchio, a fost adusa, vineri, de catre mai multe persoane, pe trotuarul din fata Cinematografului Florin Piersic din Cluj-Napoca. Tot vineri, Ponta a fost prezent in Cluj, unde a luat parte la mai multe evenimente.

FOTO Satu Mare: De Ziua Eroilor, PDL-istii au defilat cu poza lui Victor Ponta pe o barca gomflabila in centrul orasului

Primul ministru Victor Ponta este urmarit de incidentul cu barca pana si la Satu Mare. Vineri, in timpul manifestarilor de Ziua Eroilor, doi tineri au inceput sa defileze cu o barca gomflabila in care era o poza de-a premierului Victor Ponta Apoi barcuta a fost preluata de cei de la PDL, care se aflau in plina campanie electorala.

FOTO Satu Mare: De Ziua Europei, PDL-istii au defilat cu poza lui Victor Ponta pe o barca gonflabila in centrul orasului

Primul ministru Victor Ponta este urmarit de incidentul cu barca pana si la Satu Mare. Vineri, in timpul manifestarilor de Ziua Eroilor, doi tineri au inceput sa defileze cu o barca gomflabila in care era o poza de-a premierului Victor Ponta Apoi barcuta a fost preluata de cei de la PDL, care se aflau in plina campanie electorala.

Dmitri Rogozin vrea o reactie foarte dura la declaratiile lui Victor Ponta

Reactia la declaratiile facute de premierul Romaniei, Victor Ponta, privind posibilitatea trimiterii avioanelor militare pentru interceptarea unei aeronave oficiale guvernamentale a Rusiei, trebuie sa fie una foarte dura, afirma vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, citat de Vocea Rusiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )