Libnet.ro
UNICEF

21:30

Victor Ponta a pregatit un amendament la Statutul PSD care prevede sanctiuni pentru liderii cu probleme penale

B1 B1,
Victor Ponta a pregatit un amendament la Statutul PSD care prevede sanctiuni pentru liderii cu probleme penale

Liderul PSD Victor Ponta a anuntat luni ca a pregatit un amendament propriu de modificare a Statutului PSD care prevede impunerea de sanctiuni politice pentru liderii care au probleme penale, informeaza. continuă pe B1

Victor Ponta: Nu vreau sa cred ca singurul lucru care conteaza intr-o tara e numarul de catuse pe care il pui

Victor Ponta le apara pe femeile care au avut probleme cu justitia. Premierul sustine ca Romania este inca o tara barbara daca nu reuseste sa ajute o mama cu doi copii care moare in inchisoare. Mesajul.

Ponta pregateste sanctiuni politice pentru liderii PSD care au probleme penale

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat astazi, in sedinta conducerii centrale a partidului, ca a pregatit un amendament propriu de modificare a Statutului PSD in sensul unor sanctiuni politice pentru liderii care au probleme penale.

Victor Ponta nu vede PNL pregatit sa guverneze: Nu cred ca va trece motiunea de cenzura

Liderul PSD Victor Ponta a sustine ca nu se simte in pericol ca liberalii se pregatesc sa ia puterea, precizand ca nu crede ca o motiune de cenzura a opozitiei va trece, informeaza Agerpres. Nu cred ca va.

Victor Ponta nu vede PNL pregatit sa guverneze: Nu cred ca va trece o motiune de cenzura a Opozitiei

Liderul PSD Victor Ponta a sustine ca nu se simte in pericol ca liberalii se pregatesc sa ia puterea, precizand ca nu crede ca o motiune de cenzura a opozitiei va trece, informeaza Agerpres. Nu cred ca va.

Victor Ponta: Eu nu vad PNL pregatit sa guverneze azi

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, intr-o interventie telefonica la postul de televiziune Romania TV, ca nu crede ca o motiune de cenzura a opozitiei va trece, adaugand ca nu se simte in pericol ca liberalii se pregatesc sa ia puterea.

Victor Ponta, despre imbunatatirea conditiilor de detentie: Un program de investitii in acest domeniu necesita o pauza cu ipocrizia/ Despre corupti: Trebuie sa existe si alte probe decat denuntul din inchisoare

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca un program de investitii pentru imbunatatirea conditiilor de detentie in Romania este posibil, cu conditia sa se faca o pauza cu ipocrizia si cu populismul. Liderul PSD a mai afirmat ca isi doreste ca oamenii are au incalcat legea, cei care s-au dovedit a fi corupti, sa fie aspru pedepsiti, dar cu conditia sa existe si alte probe in afara doar de denuntul altuia din inchisoare.

Victor Ponta: Nu ma bucur niciodata cand vad femei in catuse chiar daca sunt adversare politice/ Cand vad un om de afaceri dus cu catuse, zic foarte bine, dar ma gandesc si la cati angajati are

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, sambata, ca nu se bucura niciodata cand vede femei in catuse, chiar daca sunt adversare politice sau au facut ceva rau, el mentionand ca, in opinia sa, tara care nu gaseste solutii pentru ca o mama cu doi copii sa nu moara in inchisoare e o tara barbara.

Victor Ponta avertizeaza ca motiunea simpla depusa de PNL ar putea duce la oprirea fondurilor europene destinate Romaniei

Premierul Victor Ponta a atras luni atentia ca Bruxellesul ar putea opri fondurile europene destinate Romaniei din cauza scandalului non-stop facut de liberali. Liderul PSD a facut astfel referire la motiunea.

Premierul Victor Ponta vine miercuri la Curtea Suprema pentru a fi audiat in dosarul Referendumului

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca miercuri se va prezenta in fata instantei pentru a fi audiat la urmatorul termen din dosarul Referendumului. Premierul a precizat ca va explica faptul ca, bazat pe informatiile avute ca lider de partid si premier, nu a facut nimeni in 2012 vreo schema de fraudare.

Victor Ponta: ii urez Alinei Gorghiu mult succes si sa nu devina pedelista

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, i-a urat, sambata, in discursul sustinut la Romexpo, in fata femeilor social-democrate, mult succes co-presedintelui PNL, Alina Gorghiu. El a tinut sa-i adreseze si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )