Libnet.ro
UNICEF

22:30

Victor Ponta: Presedintele Basescu nu m-a lasat sa merg la Bruxelles pentru ca el are de platit acolo datorii din vara

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: Presedintele Basescu nu m-a lasat sa merg la Bruxelles pentru ca el are de platit acolo datorii din vara

Premierul Victor Ponta l-a acuzat luni pe presedintele Traian Basescu ca vrea sa mearga la Bruxelles pentru ca are de platit datorii acolo fata de cei care l-au ajutat sa ramana presedinte in vara. Dl Basescu sa mai lase campania din tara, ca vad ca e foarte prins cu campania electorala sa ii ajute pe cei de la PDL, sa se duca sa isi faca datoria fata de Romania, mai ales ca vorbim de perioada 2014-2020, cand din acei bani sin munca noastra trebuie sa ii platim pensia si Mercedesul si toate celelalte presedintelui Basescu, a afirmat Ponta. continuă pe Hotnews

VIDEO Victor Ponta: Presedintele Basescu nu m-a lasat sa merg la Bruxelles pentru ca el are de platit acolo datorii din vara

Premierul Victor Ponta l-a acuzat luni pe presedintele Traian Basescu ca vrea sa mearga la Bruxelles pentru ca are de platit datorii acolo fata de cei care l-au ajutat sa ramana presedinte in vara. Dl Basescu sa mai lase campania din tara, ca vad ca e foarte prins cu campania electorala sa ii ajute pe cei de la PDL, sa se duca sa isi faca datoria fata de Romania, mai ales ca vorbim de perioada 2014-2020, cand din acei bani sin munca noastra trebuie sa ii platim pensia si Mercedesul si toate celelalte presedintelui Basescu, a afirmat Ponta.

Victor Ponta: Presedintele Basescu nu m-a lasat sa merg la Bruxelles pentru ca el are de platit datorii acolo din vara

Premierul Victor Ponta l-a acuzat azi pe presedintele Traian Basescu ca vrea sa mearga la Bruxelles pentru ca are de platit datorii fata de cei care l-au ajutat sa ramana presedinte in vara, relateaza sursele de presa.

Victor Ponta: Presedintele Traian Basescu a devenit purtatorul de cuvant si seful de campanie al PDL

Premierul Victor Ponta a declarat sambata ca presedintele Traian Basescu a devenit purtatorul de cuvant si seful de campanie al PDL in momentul in care a vorbit despre comparatia dintre cabinetul Ponta.

Victor Ponta: Presedintele are obligatia fie sa obtina ceea ce CE si PE au considerat ca e corect pentru Romania, fie sa utilizeze dreptul de veto

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, la Targu Mures, ca la Consiliul European de saptamana viitoare presedintele statului are obligatia fie sa obtina ceea ce Comisia Europeana si Parlamentul European au considerat ca este corect pentru Romania, fie sa uzeze de dreptul de veto.

Antonescu: Traian Basescu ar manifesta un comportament deviant daca nu l-ar desemna din nou premier pe Victor Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Bistrita, ca situatia in care presedintele Traian Basescu nu-l va desemna din nou premier pe Victor Ponta ar insemna un comportament deviant din.

Victor Ponta: Basescu a devenit seful campaniei PDL si purtatorul de cuvant la alegeri

Premierul Victor Ponta a declarat sambata ca presedintele Traian Basescu a devenit purtatorul de cuvant si seful de campanie al PDL in momentul in care a vorbit despre comparatia dintre cabinetul Ponta si cabinetul Boc, deoarece ar fi constatat starea jalnica a campaniei democrat-liberalilor, transmite Mediafax. Constat ca presedintele Basescu face aceleasi greseli ca si presedintele Basescu dinainte de suspendare, a sustinut Ponta, apreciind ca seful statului are memoria scurta.

Victor Ponta: imi doresc ca presedintele Basescu sa nu mai mearga la Bruxelles sa reprezinte interese personale

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Bistrita, ca propunerea presedintelui Consiliului European privind bugetul UE este cu 8 miliarde mai putin pentru Romania, 400 de euro mai putin pentru fiecare.

Victor Ponta: Basescu se bazeaza pe ignoranta. In situatia rusinoasa a dreptului de veto se mai afla Franta, Marea Britanie, Danemarca

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca presedintele Traian Basescu se bazeaza pe ignoranta jurnalistilor si a romanilor atunci cand vobeste de rusinea de a invoca dreptul de veto la Consiliul European, situatie in care s-ar afla si Franta, Marea Britanie sau Danemarca, transmite Mediafax.

VIDEO Victor Ponta: Basescu se bazeaza pe ignoranta. In situatia rusinoasa a dreptului de veto se mai afla Franta, Marea Britanie, Danemarca

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca presedintele Traian Basescu se bazeaza pe ignoranta jurnalistilor si a romanilor atunci cand vobeste de rusinea de a invoca dreptul de veto la Consiliul European, situatie in care s-ar afla si Franta, Marea Britanie sau Danemarca, transmite Mediafax.

VIDEO Traian Basescu ironizeaza anuntul lui Victor Ponta ca Romania va utiliza dreptul de veto la Bruxelles: Toti sefii de stat s-au bagat sub birouri, sunt in alerta / Nu poti sa mergi in halul acesta la Bruxelles

Presedintele Traian Basescu a parut sa nu stie ca premierul Victor Ponta este autorul declaratiei potrivit careia Romania isi va folosi dreptul de veto daca nu va fi de acord cu bugetul Uniunii Europene pentru 2014 - 2020, calificand ulterior afirmatia drept o greseala.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )