Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: imi doresc ca presedintele Basescu sa nu mai mearga la Bruxelles sa reprezinte interese personale

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: imi doresc ca presedintele Basescu sa nu mai mearga la Bruxelles sa reprezinte interese personale

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Bistrita, ca propunerea presedintelui Consiliului European privind bugetul UE este cu 8 miliarde mai putin pentru Romania, 400 de euro mai putin pentru fiecare. continuă pe Antena3

Ponta: imi doresc ca presedintele Basescu sa nu mai mearga la Bruxelles sa reprezinte interese personale

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, la Bistrita, ca propunerea presedintelui Consiliului European privind bugetul Uniunii Europene UE) este cu 8 miliarde mai putin pentru tara naostra, iar Traian Basescu trebuie sa voteze impotriva acesteia.

Premierul Ponta se intalneste joi cu presedintele Basescu. Cine va pleca la Bruxelles?.

Premierul Victor Ponta va avea, joi, o noua intalnire cu presedintele Traian Basescu, in cadrul careia seful Guvernului va cere mandat pentru a reprezenta Romania la summitul extraordinar al Consiliului Europei, care va avea loc pe 22-23 noiembrie la Bruxelles, informeaza Agerpres. Intalnirea va avea loc la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, potrivit Biroului de presa al Guvernului. Cei doi oficiali au mai avut o discutie saptamana trecuta, la initiativa presedintelui, in care au abordat teme .

Premierul Ponta se intalneste joi cu presedintele Basescu.

Premierul Victor Ponta va avea, joi, o noua intalnire cu presedintele Traian Basescu, in cadrul careia seful Guvernului va cere mandat pentru a reprezenta Romania la summitul extraordinar al Consiliului Europei, care va avea loc pe 22-23 noiembrie la Bruxelles, informeaza Agerpres. Intalnirea va avea loc la ora 16,00, la Palatul Cotroceni, potrivit Biroului de presa al Guvernului. Cei doi oficiali au mai avut o discutie saptamana trecuta, la initiativa presedintelui, in care au abordat teme .

Cezar Preda: Victor Ponta incearca o apropiere de Traian Basescu pentru ca a fost izolat de colegii din USL

Prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a afirmat, joi, ca liderul USL Victor Ponta incearca o apropiere de presedintele Traian Basescu pentru ca a fost izolat de colegii din alianta si pentru ca stie.

Ponta elevilor olimpici: Imi doresc sa ramaneti sa munciti in Romania

Premierul Victor Ponta le-a adresat elevilor care au obtinut rezultate la olimpiade si concursuri internationale indemnul de a ramane sa munceasca in Romania, aratand ca de mult timp tara noastra nu a mai constituit o optiune pentru elite, relateaza Agerpres.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta

Presedintele Traian Basescu se va intalni, joi dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta pentru a discuta mai ales despre reprezentarea la Consiliul European, potrivit unor surse guvernamentale,.

Victor Ponta: Basescu se bazeaza pe ignoranta. In situatia rusinoasa a dreptului de veto se mai afla Franta, Marea Britanie, Danemarca

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca presedintele Traian Basescu se bazeaza pe ignoranta jurnalistilor si a romanilor atunci cand vobeste de rusinea de a invoca dreptul de veto la Consiliul European, situatie in care s-ar afla si Franta, Marea Britanie sau Danemarca, transmite Mediafax.

VIDEO Victor Ponta: Basescu se bazeaza pe ignoranta. In situatia rusinoasa a dreptului de veto se mai afla Franta, Marea Britanie, Danemarca

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca presedintele Traian Basescu se bazeaza pe ignoranta jurnalistilor si a romanilor atunci cand vobeste de rusinea de a invoca dreptul de veto la Consiliul European, situatie in care s-ar afla si Franta, Marea Britanie sau Danemarca, transmite Mediafax.

Victor Ponta: Presedintele Traian Basescu a devenit purtatorul de cuvant si seful de campanie al PDL

Premierul Victor Ponta a declarat sambata ca presedintele Traian Basescu a devenit purtatorul de cuvant si seful de campanie al PDL in momentul in care a vorbit despre comparatia dintre cabinetul Ponta.

Victor Ponta: Basescu a devenit seful campaniei PDL si purtatorul de cuvant la alegeri

Premierul Victor Ponta a declarat sambata ca presedintele Traian Basescu a devenit purtatorul de cuvant si seful de campanie al PDL in momentul in care a vorbit despre comparatia dintre cabinetul Ponta si cabinetul Boc, deoarece ar fi constatat starea jalnica a campaniei democrat-liberalilor, transmite Mediafax. Constat ca presedintele Basescu face aceleasi greseli ca si presedintele Basescu dinainte de suspendare, a sustinut Ponta, apreciind ca seful statului are memoria scurta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )