Libnet.ro
UNICEF

00:08

Victor Ponta: Romania risca sa piarda 3,3 miliarde de euro in urma anchetelor pe fonduri europene (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Romania risca sa piarda 3,3 miliarde de euro in urma anchetelor pe fonduri europene (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus vineri ca Romania risca sa piarda 3,3 miliarde de euro in urma anchetelor pe fonduri europene. E prima data cand va spun, dar am cerut ministrului, am cerut tuturor institutiilor,. continuă pe B1

Ponta: Romania risca sa piarda 3,3 miliarde euro in urma anchetelor pe fonduri europene

Romania are programe cu finantare europeana blocate in anchete in valoare de 3,3 miliarde euro, aferente exercitiului 2007-2013, bani care ar putea fi pierduti, a declarat vineri premierul Victor Ponta, la semnarea deciziei de aprobare a Masterplanului.

Ponta: Romania risca pierderea a 3,3 miliarde euro in urma anchetelor pe fonduri europene

Romania are programe cu finantare europeana blocate in anchete in valoare de 3,3 miliarde euro, aferente exercitiului 2007-2013, bani care ar putea fi pierduti, a declarat vineri premierul Victor Ponta, la.

Victor Ponta semneaza Programul Operational de Infrastructura Mare pentru perioada 2014-2020. Romania primeste 12 miliarde de euro din fonduri comunitare (VIDEO)

Premierul Victor Ponta semneaza vineri Programul Operational de Infrastructura Mare pentru perioada 2014-2020, care include componente de transport, mediu si energie. Ponta a precizat, astazi, in cadrul unei.

Victor Ponta s-a intors in Romania. Cand isi va relua mandatul de premier

Premierul Victor Ponta s-a intors in Romania, potrivit imaginilor difuzate de Antena 3. Sprijinit in carje, primul ministru a fost filmat in timp ce intra in sediul Executivului. Potrivit unor surse, Victor.

Klaus Iohannis, atac dur la Victor Ponta: Am dubii ca Romania mai are un guvern functional

Klaus Iohannis il ataca dur pe Victor Ponta, in scandalul ordonantei care prevedea marirea salariilor demnitarilor adoptate de premierul interimar Gabriel Oprea si cu care Ponta sustine ca nu este de acord si pe.

Victor Ponta s-a intors in Romania. Cand isi reia mandatul de premier

UPDATE - Premierul Victor Ponta l-a instiintat miercuri, in scris, pe presedintele Klaus Iohannis ca, incepand de joi, 9 iulie, isi va relua activitatea ca prim-ministru. intr-o adresa transmisa, miercuri,.

Victor Ponta se intoarce in fruntea Guvernului. Klaus Iohannis a semnat decretul

UPDATE - Victor Ponta a ajuns la Guvern, joi dimineata, in jurul orei 10. 00, el urmand sa isi preia atributiile de premier dupa o absenta de aproape o luna. Victor Ponta a ajuns la.

Victor Ponta, reactie in scandalul salariilor. Premierul: Gabriel Oprea nu a vorbit cu cine trebuie

Premierul Victor Ponta sustine ca Gabriel Oprea a fost de buna-credinta in scandalul majorarii salariilor demnitarilor, dar a facut o greseala cand a discutat subiectul cu Klaus Iohannis. Ponta l-a atacat pe.

FOTO Cum a aparut Victor Ponta la prima intalnire oficiala dupa revenirea din Turcia

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a postat pe contul sau de Facebook mai multe fotografii de la conferintaItaly Romania: Building Together, la care a participat si premierul Victor Ponta. Premierul apare in mai multe fotografii, din care se pot observa ca si-a ras mustata, dar a pastrat barba.

Fiul lui Victor Ponta, Andrei, la Guvern cu un skateboard in mana

Fiul premierului Victor Ponta, Andrei, a venit la Guvern, insotit de un ofiter al Serviciului de Protectie si Paza SPP). Andrei Ponta a intrat in cladire avand in mana un skateboard, scrie Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )