Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta s-a intalnit, la Houston, cu reprezentantii companiilor ExxonMobil si Halliburton

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta s-a intalnit, la Houston, cu reprezentantii companiilor ExxonMobil si Halliburton

Premierul Victor Ponta, aflat in SUA pentru Adunarea Generala a ONU, s-a intalnit, la Houston, cu vicepresedintele companiei ExxonMobil, Mark W. Albers, si presedintele companiei Halliburton, Jeff Miller, informeaza Guvernul, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Victor Ponta s-a intalnit cu Victoria Nuland, adjunct al Secretarului de Stat al SUA

PremierulRomaniei Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, in cadrul vizitei sale inSUA, cu Victoria Nuland, adjunct alSecretarului de Stat alSUA, relateazaRomania TV. Subiectul.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu mai multi lideri ai lumii in prima zi a vizitei in SUA. Presedintele Turciei si vicepremierul Chinei, printre partenerii de discutii

Victor Ponta a avut intalniri cu mai multi lideri ai lumii in prima zi a vizitei in Statele Unite ale Americii. Premierul a inceput seria intrevederilor oficiale cu presedintele turc Recep Erdogan. A urmat apoi o.

Ponta s-a intalnit, la Houston, cu reprezentantii companiilor ExxonMobil si Halliburton

Premierul Victor Ponta, aflat in SUA pentru Adunarea Generala a ONU, s-a intalnit, la Houston, cu vicepresedintele companiei ExxonMobil, Mark W. Albers, si presedintele companiei Halliburton, Jeff Miller, informeaza Guvernul,citat de Mediafax.

Victor Ponta, la Romania TV: Am avut un scurt dialog cu Obama si multe intalniri la varf/ Romania a fost izolata pe plan extern timp de 10 ani/ Americanii nu stiu de Iohannis dar ma stiu bine pe mine ca am lucrat impreuna doi ani

Maine o sa fiu la Huston unde vor fi peste 300 de reprezentanti ai celor mai mari companii energetice si sper sa-i conving pe cativa sa investeasca in Romania, a declarat Victor Ponta la Romania TV. Premierul a spus ca a avut un scurt dialog cu Obama si a reamintit oamenilor ca, in ultimii ani, a avut multe intalniri la nivel inalt pe plan extern fiindca Romania ramasese izolata in ultimii 10 ani. Americanii nu stiu de Iohannis dar ma stiu bine pe mine ca am lucrat impreuna doi ani, si-a incheiat triumfator premierul discursul despre performantele avute pe plan extern. Intrebare moderator: Urmeaza sa fie lansat un film de Tudor Giurgiu despre viata si cariera dumneavoastra de procuror. n. r. despre cazul procurorului Panait) Ponta: Filmul lui Tudor Giurgiu despre procurorul Panait nu are nicio legatura cu mine. El spune acolo ca eu nu mai eram procuror de mult.

Ponta s-a intalnit cu reprezentantii comunitatii romanesti la New York: Se spune ca nu avem destul lobby pentru Visa Waiver. Sper sa fiti voi mai eficienti

Premierul Victor Ponta a vizitat sediul Consulatului General al Romaniei la New York, unde s-a intalnit cu reprezentantii comunitatii romanesti aflata peste ocean.

Victor Ponta, intalniri importante in Statele Unite

Premierul Victor Ponta, aflat in SUA pentru Adunarea Generala a ONU, s-a intalnit, la Houston, cu vicepresedintele companiei ExxonMobil, Mark W. Albers, si presedintele companiei Halliburton, Jeff Miller,.

Victor Ponta face o deplasare in SUA. Premierul participa la New York la Adunarea Generala ONU

Premierul Victor Ponta participa, de marti pana joi, la cea de-a 69-a sesiune a Adunarii Generale a ONU, iar vineri isi continua vizita la Houston. Ponta va sustine discursul national, in cadrul reuniunii plenare din 25 septembrie 2014, si va avea, in marja sesiunii, o serie de intrevederi bilaterale cu omologi din tarile participante la dezbateri, precum si cu oficiali ai ONU, anunta guvernul intr-un comunicat. Vezi in text programul lui Ponta.

Planurile de putere ale lui Victor Ponta: Scenariul cel mai vehiculat e George Maior premier, Valeriu Zgonea presedintele PSD, Gabriel Oprea interimar pe durata campaniei. Ce se intampla cu Liviu Dragnea

Sunt in plina desfasurare jocurile subterane in PSD in perspectiva impartirii puterii si reasezarii centrelor de influenta. O serie de evenimente si fapte semnificative, de informatii din culise anunta cum doreste sa imparta puterea Victor Ponta daca va castiga alegerile. Mai multe surse din partid sustin ca vicepremierul Liviu Dragnea a ofertat deja colaboratori ai premierului Victor Ponta sa lucreze cu el dupa alegeri, fiind convins ca va ajunge prim-ministru si lider de partid, dar exista riscul in ce-l priveste sa nu ajunga nici una, nici alta. Este aproape unanim acceptat in PSD scenariul potrivit caruia Ponta il va instala premier pe seful SRI, George Maior, nasul sau de cununie, daca va ajunge la Cotroceni.

Victor Ponta, despre presiunile politice acuzate de TVR: Nu am facut presiuni. Este postul Opozitiei. L-am oprit doar pe domnul Tanase sa tot vina la mine in birou si sa-mi spuna cat de mult ma iubeste/ TVR are un buget anual de 150 de milioane de euro c

Premierul Victor Ponta a negat, joi seara, la Romania TV, ca a facut presiuni asupra postului public de televiziune si asupra directorului Stelian Tanase. Acesta il acuza pe Tanase ca a transformat televiziunea publica in postul Opozitiei si ca l-a oprit doar sa tot vina la mine in birou si sa-mi spuna cat de mult ma iubeste. Presedintele-director general al TVR, Stelian Tanase, si-a reluat miercuri, in cadrul unor audieri de la Parlament, acuzatiile ca asupra Televiziunii publice se fac presiuni politice. Ponta: Televiziunea publica are un buget anual in jur de 150 de milioane de euro anual, deci mai mare decat toate celelalte posturi comerciale generaliste la un loc.

Victor Ponta: Statele Unite doresc predictibilitate si stabilitate. Au lucrat foarte bine cu mine in ultimii doi ani

Premierul Victor Ponta a fost invitatul lui Victor Ciutacu intr-un studio amenajat la New York. Seful Guvernului va vorbi despre rezultatele vizitei sale in SUA, dar si despre ultimele evenimente de pe scena politica din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )