Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victor Ponta a semnat cartea de condoleante deschisa la Ambasada Frantei in urma atentatului de la Charlie Hebdo

Antena3 Antena3,
Victor Ponta a semnat cartea de condoleante deschisa la Ambasada Frantei in urma atentatului de la Charlie Hebdo

Primul ministru Victor Ponta a venit la ambasada Frantei din Bucuresti pentru a semna in cartea de condoleante, in urma atacului de la Paris. Premierul a precizat ca a dorit sa transmita solidaritatea, dar si. continuă pe Antena3

Ponta a semnat in cartea de condoleante de la Ambasada Frantei. Condamn cu fermitate toate actele de terorism

Premierul Victor Ponta a semnat joi in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Frantei in memoria victimelor atentatului de la sediul publicatiei Charlie Hebdo.

UPDATE. Victor Ponta a semnat in cartea de condoleante la ambasada Frantei de la Bucuresti

El a semnat sub un text care a fost scris in prealabil, in limba franceza, reprezentand mesajul Guvernului si al poporului roman pentru familiile victimelor, redactia Charlie Hebdo si poporului francez.

VIDEO. Ponta a semnat in cartea de condoleante la ambasada Frantei de la Bucuresti

El a semnat sub un text care a fost scris in prealabil, in limba franceza, reprezentand mesajul Guvernului si al poporului roman pentru familiile victimelor, redactia Charlie Hebdo si poporului francez.

Victor Ponta, mesaj de condoleante la Ambasada Frantei: Suntem solidari cu familiile victimelor de la Paris (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a discutat, joi, dimineata, cu ambasadorul francez la Bucuresti, caruia i-a transmis condoleante si tot sprijinul Guvernului roman dupa atentatul de miercuri de la Paris, soldat cu 12.

Premierul Victor Ponta, mesaj de condoleante, in urma atacului de la Charlie Hebdo

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleante in urma atacului armat de la sediul ziarului francez Charlie Hebdo. Sunt profund socat de stirea atentatului din Paris. Transmitem condoleante familiilor.

Victor Ponta merge la ambasada Frantei de la Bucuresti

Victor Ponta, premierul Romaniei, va merge, miercuri, la ora 12:30 la ambasada Frantei din Bucuresti pentru a semna in cartea de condoleante, in urma atacului de la Paris. stire in curs de actualizare .

Victor Ponta i-a trimis premierului francez o scrisoare in urma atentatului de la Charlie Hebdo

Premierul Victor Ponta i-a trimis, pomologului sau francez,ManuelValls, o scrisoare prin care transmite condoleante in urma atentatului terorist de la ziarul de satira Charlie Hebdo. Cu o profunda.

jesuischarlie. Doliu, flori si lumanari la ambasada Frantei din Bucuresti

Romanii si-au exprimat solidaritatea cu ziaristii de la saptamanalul de satira francez Charlie Hebdo dupa atacul terorist de ieri. Zeci de oameni au venit la ambasada Frantei din Bucuresticu flori si.

Victor Ponta fuge de alegerile partiale

Mai multe mandate de presedinti de consilii judetene, primari sau parlamentari au fost vacantate in ultimele sase luni de zile, dar Executivul condus de Victor Ponta nu se grabeste sa ii cheme pe alegatori la urne. Decizia este intarziata pe fondul scaderii PSD in sondajele de opinie, dupa infrangerea lui Victor Ponta in alegerile prezidentiale.

DOCUMENT EXCLUSIV. Baroul Bucuresti: Victor Ponta a devenit avocat pe baza titlului de doctor. Premierul ar putea returna banii incasati. Vezi celelalte efecte

Victor Ponta a devenit avocat fara concurs, pe baza titlului de doctor, se arata intr-un raspuns oficial al Baroului Bucuresti, trimis RL. in aceste conditii, persoanele reprezentate de actualul premier in procese i-ar putea cere acestuia compensatii financiare, daca se vor considera prejudiciate. O alta problema ridicata este aceea daca Ponta ar putea fi reprimit in barou, dupa ce-si termina cariera politica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )