Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO. Ponta a semnat in cartea de condoleante la ambasada Frantei de la Bucuresti

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ponta a semnat in cartea de condoleante la ambasada Frantei de la Bucuresti

El a semnat sub un text care a fost scris in prealabil, in limba franceza, reprezentand mesajul Guvernului si al poporului roman pentru familiile victimelor, redactia Charlie Hebdo si poporului francez. continuă pe România Liberă

Ponta a semnat in cartea de condoleante de la Ambasada Frantei. Condamn cu fermitate toate actele de terorism

Premierul Victor Ponta a semnat joi in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Frantei in memoria victimelor atentatului de la sediul publicatiei Charlie Hebdo.

UPDATE. Victor Ponta a semnat in cartea de condoleante la ambasada Frantei de la Bucuresti

El a semnat sub un text care a fost scris in prealabil, in limba franceza, reprezentand mesajul Guvernului si al poporului roman pentru familiile victimelor, redactia Charlie Hebdo si poporului francez.

Victor Ponta a semnat cartea de condoleante deschisa la Ambasada Frantei in urma atentatului de la Charlie Hebdo

Primul ministru Victor Ponta a venit la ambasada Frantei din Bucuresti pentru a semna in cartea de condoleante, in urma atacului de la Paris. Premierul a precizat ca a dorit sa transmita solidaritatea, dar si.

Klaus Iohannis, in cartea de condoleante de la Ambasada Frantei: Romania condamna ferm acest act terorist

Presedintele Klaus Iohannis, a semnat, joi, in cartea de condoleante de la Ambasada Republicii Franceze, in urma atentatului de la redactia publicatiei Charlie Hebdo, in mesajul scris aratand ca Romania.

Iohannis, in cartea de condoleante de la Ambasada Frantei: Romania condamna ferm acest act terorist

Presedintele Klaus Iohannis, a semnat, joi, in cartea de condoleante de la Ambasada Republicii Franceze, in urma atentatului de la redactia publicatiei Charlie Hebdo, in mesajul scris aratand ca Romania condamna ferm acest act.

Victor Ponta merge la ambasada Frantei de la Bucuresti

Victor Ponta, premierul Romaniei, va merge, miercuri, la ora 12:30 la ambasada Frantei din Bucuresti pentru a semna in cartea de condoleante, in urma atacului de la Paris. stire in curs de actualizare .

jesuischarlie. Doliu, flori si lumanari la ambasada Frantei din Bucuresti

Romanii si-au exprimat solidaritatea cu ziaristii de la saptamanalul de satira francez Charlie Hebdo dupa atacul terorist de ieri. Zeci de oameni au venit la ambasada Frantei din Bucuresticu flori si.

VIDEO. Ponta isi pune ministrii sa discute cu companiile despre pretul corect al carburantilor

Victor Ponta le-a cerut ministrilor de la Transporturi si de la Finante sa mearga si sa discute cu companiile petroliere despre pretul corectal carburantilor pentru ca acesta sa ajunga la un nivel corect si rezonabil in Romania. Solicitarea a fost adresata in sedinta de guvern, a carei deschidere a fost transmisa pentru prima data pe Youtube.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )