Libnet.ro
UNICEF

22:00

Victor Ponta: Sunt convins de independenta justitiei

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Sunt convins de independenta justitiei

Premierul Ponta a declarat ca este convins ca justitia este atat de independenta incat nu poate fi influentata nici de el si nici de cel care are cheile justitiei, comentand astfe raportul Inspectiei. continuă pe Antena3

Inspectia Judiciara il acuza pe Ponta ca incalca independenta justitiei

Inspectia Judiciara din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) il acuza pe premierul Victor Ponta de ingerinte in procesul de functionare a justitiei din tara noastra, o decizie urmand a fi pronuntata astazi, dupa sedinta Consiliului, transmit surse din presa.

Victor Ponta, despre raportul IJ: Sunt convins ca justitia este independenta si nu poate fi influentata de nimeni

Premierul Victor Ponta spune ca indiferent de declaratii sta linistit cand vine vorba despre independenta justitiei, care nu poate sa fie atinsa. Aceasta a fost prima reactie a premierului dupa raportul.

Victor Ponta, despre raportul Inspectiei Judiciare: Sunt atat de convins ca nici daca ai cheile justitiei nu se intampla nimic, tot independenta ramane

Prim-ministrul Victor Ponta a spus joi, intr-o conferinta de presa de la sediul Guvernului, ca este convins de independenta justitiei si a subliniat faptul ca nici daca ai cheile justitiei nu se intampla nimic, justitia ramanand independenta.

Victor Ponta, despre raportul Inspectiei Judiciare: Sunt convins ca nici daca ai cheile justitiei nu se intampla nimic, tot independenta ramane

Prim-ministrul Victor Ponta a spus joi, intr-o conferinta de presa de la sediul Guvernului, ca este convins de independenta justitiei si a subliniat faptul ca nici daca ai cheile justitiei nu se intampla nimic, justitia ramanand independenta.

Cazanciuc: Ponta a aratat prin fapte ca sprijina neconditionat independenta justitiei.

Ministrul justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat joi ca premierul Victor Ponta a aratat prin fapte ca sprijina neconditionat independenta justitiei. Deciziile Guvernului, de la preluarea mandatului meu, au aratat sprijin neconditionat pentru independenta justitiei. Eu as judeca faptele si deciziile premierului care arata sprijin pentru independenta justitiei. Sunt anumite declaratii care pot fi nuantate, a afirmat Cazanciuc. Ministrul justitiei a apreciat ca este nevoie de o dezbatere .

VIDEO Presedintele Inaltei Curti, Livia Stanciu: Afirmatiile premierului Ponta - extrem de grave. Inspectia Judiciara: Declaratiile premierului Victor Ponta despre condamnarea lui Adrian Nastase afecteaza independenta justitiei si dezinformeaza opinia pu

Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a acuzat joi ca se inmultesc atacurile la adresa justitiei, referindu-se la declaratiile premierului Victor Ponta, potrivit caruia decizia de condamnare a lui Nastase la 4 ani de inchisoare este una politica. Si Inspectia Judiciara a aratat, intr-un raport prezentat joi in plenul Consiliului Superior al Magistraturii, ca declaratiile premierului Victor Ponta despre condamnarea lui Adrian Nastase si afecteaza independenta justitiei si induc un sentiment de neincredere. Raportul mai arata ca premierul a dezinformat opinia publica, potrivit concluziilor din raportul Inspectiei Judiciare, prezentat joi, in Plenul CSM. Judecatorul Horatiu Dumbrava a solicitat ca Inspectia Judiciara sa verifice si declaratiile lui Dan Sova si Catalin Ivan privind dosarul lui Nastase Oana Schmidt-Haineala cere plenului CSM apararea independentei DNA fata de declaratiile lui Nicusor ConstantinescuMinistrul Justitiei propune un cod de conduita politica cu privire la justitie.

VIDEO Presedintele Inaltei Curti, Liviu Stanciu: Afirmatiile premierului Ponta - extrem de grave. Inspectia Judiciara: Declaratiile premierului Victor Ponta despre condamnarea lui Adrian Nastase afecteaza independenta justitiei.

Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu a acuzat joi ca se inmultesc atacurile la adresa justitiei referindu-se la declaratiile premierului, potrivit carora decizia de condamnare a lui Nastase la 4 ani de inchisoare este una politica. Declaratiile premierului Victor Ponta despre condamnarea lui Adrian Nastase si celeritatea solutionarii unor sesizari penale afecteaza independenta justitiei si induc un sentiment de neincredere, potrivit concluziilor din raportul Inspectiei Judiciare, care va fi prezentat joi, in Plenul CSM.

Ponta: Sunt linistit ca Justitia este independenta si ca nu poate fi influentata

Premierul Victor Ponta a declarat joi, intrebat despre afirmatiile Liviei Stanciu, presedintele iCCJ, ca este linistit ca Justitia este independenta si ca nu poate fi influentata.

Inspectia Judiciara: declaratiile premierului afecteaza independenta justitiei. Ministrul Cazanciuc vrea un Cod de etica in justitie pentru politicieni

Declaratiile lui Victor Ponta despre condamnarea lui Adrian Nastase si celeritatea solutionarii unor sesizari penale afecteaza independenta justitiei si induc un sentiment de neincredere in randul populatiei, potrivit Inspectiei Judiciare. Presedintele Curtii Supreme spune ca declaratiile oamenilor politici decredibilizeaza sistemul judiciar, ca atare ministrul Justitiei a propus un codde conduita politica cu privire la justitie.

Inspectia Judiciara: Declaratiile premierului privind condamnarea lui Nastase afecteaza independenta justitiei

Declaratiile premierului Victor Ponta despre condamnarea lui Adrian Nastase si celeritatea solutionarii unor sesizari penale afecteaza independenta justitiei si induc un sentiment de neincredere, potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )