Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Presedintele Inaltei Curti, Liviu Stanciu: Afirmatiile premierului Ponta - extrem de grave. Inspectia Judiciara: Declaratiile premierului Victor Ponta despre condamnarea lui Adrian Nastase afecteaza independenta justitiei.

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Presedintele Inaltei Curti, Liviu Stanciu: Afirmatiile premierului Ponta - extrem de grave. Inspectia Judiciara: Declaratiile premierului Victor Ponta despre condamnarea lui Adrian Nastase afecteaza independenta justitiei.

Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu a acuzat joi ca se inmultesc atacurile la adresa justitiei referindu-se la declaratiile premierului, potrivit carora decizia de condamnare a lui Nastase la 4 ani de inchisoare este una politica. Declaratiile premierului Victor Ponta despre condamnarea lui Adrian Nastase si celeritatea solutionarii unor sesizari penale afecteaza independenta justitiei si induc un sentiment de neincredere, potrivit concluziilor din raportul Inspectiei Judiciare, care va fi prezentat joi, in Plenul CSM. continuă pe Hotnews

VIDEO Presedintele Inaltei Curti, Livia Stanciu: Afirmatiile premierului Ponta - extrem de grave. Inspectia Judiciara: Declaratiile premierului Victor Ponta despre condamnarea lui Adrian Nastase afecteaza independenta justitiei si dezinformeaza opinia pu

Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a acuzat joi ca se inmultesc atacurile la adresa justitiei, referindu-se la declaratiile premierului Victor Ponta, potrivit caruia decizia de condamnare a lui Nastase la 4 ani de inchisoare este una politica. Si Inspectia Judiciara a aratat, intr-un raport prezentat joi in plenul Consiliului Superior al Magistraturii, ca declaratiile premierului Victor Ponta despre condamnarea lui Adrian Nastase si afecteaza independenta justitiei si induc un sentiment de neincredere. Raportul mai arata ca premierul a dezinformat opinia publica, potrivit concluziilor din raportul Inspectiei Judiciare, prezentat joi, in Plenul CSM. Judecatorul Horatiu Dumbrava a solicitat ca Inspectia Judiciara sa verifice si declaratiile lui Dan Sova si Catalin Ivan privind dosarul lui Nastase Oana Schmidt-Haineala cere plenului CSM apararea independentei DNA fata de declaratiile lui Nicusor ConstantinescuMinistrul Justitiei propune un cod de conduita politica cu privire la justitie.

Livia Stanciu: Acuzatiile ca judecatorii reactioneza la comenzi politice sunt deosebit de grave si neadevarate (VIDEO)

Livia Stanciu, presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, a afirmat, joi, ca acuzatiile ca judecatorii reactioneaza la comenzi politice sunt neadevarate. Acuzatiile care se incearca ca.

Livia Stanciu: Acuzatiile ca judecatorii reactioneaza la comenzi politice sunt deosebit de grave si neadevarate (VIDEO)

Livia Stanciu, presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, a afirmat, joi, ca acuzatiile ca judecatorii reactioneaza la comenzi politice sunt neadevarate. Acuzatiile care se incearca ca.

Livia Stanciu, presedinte ICCJ: Ponta, declaratii inadmisibile, in cazul Nastase.

Livia Stanciu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie a spus, joi dimineata ca se indesesc atacurile la justitie, iar premierul Victor Ponta a facut declaratii inadmisibile cu privire la justitie, in cazul Adrian Nastase. Nu-i este permis premierului Romaniei sa faca aprecieri privind actul de justitie. Sa lase judecatorii sa-si faca treaba. Declaratiile sale duc la decredibilizarea justitiei. Declaratiile premierului afecteaza independenta justitiei, inducand in randul populatiei .

Inspectia Judiciara: Declaratiile premierului Victor Ponta despre condamnarea lui Adrian Nastase afecteaza independenta justitiei

Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu a acuzat joi ca se inmultesc atacurile la adresa justitiei referindu-se la declaratiile premierului potrivit carora decizia de condamanre a lui Nastase la 4 ani de inchisoare este una politica.

Sefa Inaltei Curti de CasatieJustitie, atac la Ponta: Declaratii inadmisibile in cazul Nastase

Presedintele ICCJ, Livia Stanciu, a declarat ca este extem de grav ca oameni politici care detin functii in stat fac afirmatii ce urmaresc decredibilizarea sistemului judiciar si ca premierul a indus ideea ca celeritatea solutionarii cauzelor difera in.

Livia Stanciu, presedinte ICCJ: Ponta, declaratii inadmisibile in cazul Nastase.

Adrian Bordea: Cer politicului o atitudine rezervata. Conform raportului de inspectie judiciara, declaratiile politicului afecteaza justitia si induc un sentiment de nesiguranta. Raportul este luat in discutie in sedinta CSM de joi. --- Livia Stanciu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie a spus, joi dimineata, ca se indesesc atacurile la justitie, iar premierul Victor Ponta a facut declaratii inadmisibile cu privire la justitie, in cazul Adrian Nastase. Nu-i este permis .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )