Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta il sustine pe Valeriu Strelet. Mesajul premierului pentru noul prim-ministru al R. Moldova

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta il sustine pe Valeriu Strelet. Mesajul premierului pentru noul prim-ministru al R. Moldova

Premierul Victor Ponta i-a transmis, luni, un mesaj omologului sau de la Chisinau, Valeriu Strelet, cu ocazia investirii acestuia in functie, asigurandu-l de sustinerea sa. continuă pe România Liberă

Victor Ponta i-a transmis un mesaj de sustinere noului premier moldovean, Valeriu Strelet: Ajutorul oferit de Romania este incontestabil. Sunt ferm convins ca relatiile moldo-romane vor fi in plina ascensiune

Premierul Victor Ponta i-a transmis, luni, un mesaj omologului sau de la Chisinau, Valeriu Strelet, cu ocazia investirii acestuia in functie, asigurandu-l de sustinerea sa. Mesajul de felicitare a fost.

Victor Ponta i-a transmis un mesaj de sustinere noului premier moldovean, Valeriu Strelet

Premierul Victor Ponta i-a transmis, luni, un mesaj omologului sau de la Chisinau, Valeriu Strelet, cu ocazia investirii acestuia in functie, asigurandu-l de sustinerea sa.

Victor Ponta transmite felicitari noului premier al Moldovei si echipei sale guvernamentale: Guvernul Romaniei si eu personal vom fi cei mai apropiati parteneri si prieteni pentru acestia

Premierul Victor Ponta a felicitat, joi, pe noul premier al Moldovei, Valeriu Strelet, precizand ca Romania va cel mai apropiat partener al Moldovei. Ponta a mai afirmat ca el si Guvernul Romanie vor fi prieteni s.

Valeriu Strelet: Sunt un om de partid, dar nu sunt o marioneta

Noul prim-ministru al Republicii Moldova, Valeriu Strelet, asigura cetatenii tarii ca isi va face datoria si va gasi solutii pentru a ameliora situatia dificila in care se afla Moldova. Arta politicului este de a gasi solutii in situatii dificile. Sunt un om de partid, apreciez munca in echipa, dar nu sunt o marioneta. Eu imi voi face datoria, a declarat Strelet in cadrul unei emisiuni televizate.

INTERVIU Valeriu Strelet, prim-ministru al Republicii Moldova: Trebuie sa ne curatam de mai multe pacate

Prim-ministrul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, investit in functie pe 30 iulie, a acceptat sa ofere un interviu ziarului Adevarul Moldova. in cadrul acestuia, l-am intrebat pe premier daca Guvernul va accepta toate conditiile impuse de FMI pentru un nou acord, cum va reusi sa reseteze sistemul Justitiei noul ministru, dar si care au fost neintelegerile din cadrul Aliantei cand proiectele privind integritatea s-au blocat in Executivul trecut.

Sputnik: Noul premier moldovean Valeriu Strelet, deschis la dialog cu Rusia

Noul premier moldovean Valeriu Strelet PLDM) a declarat ca Moscova ramane pentru Chisinau un partener important, pronuntandu-se in favoarea unei restabiliri a cooperarii cu Rusia si a dezvoltarii relatiilor.

Noul premier moldovean Valeriu Strelet: Romania este principalul nostru sustinator, dar despre Unire nu se discuta

Premierul de la Chisinau, Valeriu Strelet a declarat, sambata, ca desi Romania este principalul sustinator al Moldovei, nu se discuta in prezent despre Unire, scrie Independent. md. Romania este principalul.

Noul premier al Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a solicitat o vizita de urgenta a FMI la Chisinau

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a anuntat vineri, in cadrul primei sedinte a noului Guvern de la Chisinau, ca a trimis o scrisoare Fondului Monetar International, prin care a cerut trimiterea de.

Dragnea: Cineva in PSD m-a tradat si pe mine, si pe Victor Ponta

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca in partid a existat o persoana care l-a tradat, atat pe el, cat si pe Victor Ponta, si a completat ca mesajul sau despre relatia cu premierul a fost dat mai mult pentru colegii din PSD, si nu pentru Ponta, care a inteles situatia.

Victor Ponta: Its about economy - penelistilor si pedelistilor!

Premierul Victor Ponta a postat pe facebook cu mesaj pentru PDL si PNL intitulat Its about economy, in care a aratat ca incasarile de la buget din 2015 arata ca drumul ales de USL duce spre dezvoltare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )