Libnet.ro
UNICEF

07:00

De ce Victor Ponta nu trebuie sa demisioneze. Deocamdata

Adevărul Adevărul,
De ce Victor Ponta nu trebuie sa demisioneze. Deocamdata

Oricare ar fi rezultatul final anuntat de BEC, Victor Ponta nu trebuie sa demisioneze inca din functia de prim-ministru al acestei tari, asa cum multi i-o cer acum, dintr-un motiv destul de simplu. continuă pe Adevărul

Ion Cristoiu: Victor Ponta trebuie sa-si dea demisia pentru dezastrul votului din strainatate

Dupa victoria surprinzatoare si categorica obtinuta de Klaus Iohannis in fata lui Victor Ponta, analistii politici se grabesc sa comenteze cauzele acestui rezultat atipic. in acest context, Ion Cristoiu.

Revolutia civica nu s-a terminat: Plagiatorul Ponta trebuie sa demisioneze!

Dupa ce a incercat sa arunce in aer statul de drept, dupa ce a condus cea mai infecta campanie din toate cele cunoscute in Romania post-decembrista, dupa ce si-a batut joc de diaspora romaneasca de o maniera incalificabila, dupa ce a primit un verdict categoric din partea a circa 55 la suta dintre alegatori ca nu-l doresc in fruntea statului roman, piromanul Victor Ponta refuza sa-si faca bagajele si sa demisioneze. Orice om politic cu minim bun simt ar fi facut-o. Evident, nu e cazul cand vorbim de mitomanul galactic. Cum el nu va ceda de bunavoie, a sosit clipa sa fie ajutat prin masive si neintrerupte proteste civice sa inteleaga ca timpul sau a trecut.

Boc cere demisia lui Victor Ponta: Victoria lui Iohannis este a dreptei, a romanilor

Prim-ministrul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, arata fostul premier Emil Boc, citat de RFI. Acesta a adaugat ca victoria lui Klaus Iohannis este o victorie a democratiei romanesti.

Aproximativ 50 de timisoreni s-au adunat in Piata Operei pentru a cere demisia premierului Victor Ponta. Urmatoarea intalnire: vineri la ora 18.00

Rezultatul alegerilor prezidentiale in care Klaus Iohannis l-a invins categoric pe Victor Ponta nu este suficient pentru cei 50 de timisoreni care au iesit luni seara sa protesteze in centrul Timisoarei. Manifestantii au cerut demisia lui Victor Ponta si Teodor Melescanu pentru modul dezastruos in care au fost organizate alegerile in diaspora.

Victor Ponta sustine o declaratie de presa la ora 15.15

Premierul Victor Pona va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 15. Victor Ponta a pierdut alegerile prezidentiale in fata lui Klaus Iohannis. Rezultatul comunicat de BEC este de 54,5% la 45,49%.

Cum au fugit din nou Victor Ponta si Ioana Petrescu de jurnalisti, de teama unor intrebari incomode. PLUS: Ce intrebari ar fi dorit HotNews.ro sa le adreseze

Primul-ministru Victor Ponta va sustine o conferinta de presa la Palatul Victoria, alaturi de ministrul Finantelor Publice, Ioana Petrescu, vineri la ora 10. Acesta era anuntul Guvernului in cursul serii de joi. Conferinta de presa include, in mod firesc, si o sesiune de intrebari si raspunsuri. Toti jurnalistii se asteptau ca Ponta sa anunte triumfator cifre senzationale de la INS. Ca sunt reale sau nu, vom vedea, probabil, in cursul anului viitor. Problema este alta. La final, cand jurnalistii doreau sa puna intrebari pe teme economice, premierul si-a luat ministrul de finante si au fugit. Pur si simplu, nu au dorit sa asculte nicio intrebare din partea jurnalistilor. Insa, nu este pentru prima oara cand cei doi fug din conferintele pe teme economice. Vezi in text ce intrebari ar fi dorit HotNews. ro sa le adreseze.

VIDEO Victor Ponta vrea sa ramana in continuare prim ministru si avertizeaza PSD: Trebuie sa avem decenta si intelepciunea sa tacem din gura o perioada, toti

Atat timp cat am sprijinul coalitiei imi propun sa raman in functia de prim ministru, a anuntat luni premierul Victor Ponta, intr-o conferinta de presa. Nu vreau sa o luati ca o polemica politica, cred cu toata obiectivitatea ca ACL, care e acum reprezentanta opozitiei, inca nu are o echipa guvernamentala si un program care sa asigure predictibilitate si dezvoltare. Intentionez sa continui actul de guvernare alaturi de PSD, UNPR, PC, UDMR si PLR, sa adoptam cat mai repede bugetul. S-a terminat campania, nu schimbam nici cota unica, nu marim taxele, astea sunt armele fiecarui partid, dar vreau ca toata lumea sa stea linistita, a adaugat Victor Ponta.

Victor Ponta: Nu schimbam cota unica, nu marim taxele si impozitele

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca lumea trebuie sa stea linistita pentru ca nu vor fi marite taxele si impozitele si nici nu va fi schimbata cota unica de impozitare. E util sau inutil, cum doriti,.

Victor Ponta: Lumea sa stea linistita, nu marim taxele, impozitele si nu crestem cota unica

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca lumea trebuie sa stea linistita pentru ca nu vor fi marite taxele si impozitele si nici nu va fi schimbata cota unica de impozitare.

Victor Ponta a comentat datele de la Statistica: Nu am avut niciodata recesiune tehnica, ma bucur ca se termina campania electorala si seria de dezinformari. Ponta a refuzat sa ia intrebari de la jurnalisti: Dupa aceste date nu cred ca mai aveti intrebar

Premierul Victor Ponta a sustinut o conferinta de presa la Palatul Victoria pentru a anunta si comenta datele referitoare la evolutia PIB transmise vineri dimineata de Institutul National de Statistica. Ponta a subliniat faptul ca datele din primul trimestru au fost revizuite astfel ca Romania nu a fost niciodata in recesiune, fiind vorba doar de minciuni de campanie electorala. Ponta a declarat ca este o zi buna pentru Romania si ca se bucura de faptul ca INS confirma optimismul nostru. El a plecat imediat dupa ce a incheiat declaratia. Cand a fost intrebat daca nu sta la intrebari din partea jurnalistilor, Ponta a replicat: Dupa toate datele prezentate nu cred ca mai aveti intrebari.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )