Libnet.ro
UNICEF

17:30

Victor Ponta, in urma semnarii acordului pentru guvernare: Pastram programul aprobat de Parlament (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, in urma semnarii acordului pentru guvernare: Pastram programul aprobat de Parlament (VIDEO)

Presedintii PSD si UDMR, Victor Ponta si, respectiv, Kelemen Hunor, au semnat, luni, la Palatul Parlamentului, acordul pentru intrarea Uniunii la guvernare. Dupa semnare, premierul Victor Ponta a precizat ca. continuă pe B1

Victor Ponta: UDMR va intra la guvernare si va avea portofolii de ministri

Premierul Victor Ponta a anuntat, duminica seara, ca UDMR va intra la guvernare, urmand sa aiba si portofoii de ministri. Amanarea discutiilor dintre USD siUDMR pentru luni este legata de programul.

EXCLUSIV Informarea unui consilier de stat catre primul ministru in urma unei intalniri cu Chevron. Cum a ajuns Victor Ponta sa ceara strategii de comunicare pentru gazele de sist dupa ce a daramat un guvern cu acuzatii grele pe tema Chevron

O informare transmisa de consilierul de stat, Dragos Andrei, in mai 2013 arata preocuparea sefului guvernului pentru elaborarea unei strategii de comunicare pe tema gazelor de sist. Cand era in opozitie, premierul Ponta ataca guvernul Ungureanu inclusiv pe tema Chevron si se declara categoric impotriva explorarii/exploatarii gazelor de sist in Romania. In documentul obtinut de HotNews. ro, consilierul de stat vorbeste despre necesitatea elaborarii unei strategii pe termen mediu si lung de comunicare a proiectului explorarii gazelor de sist si eventual al exploatarii acestora in Romania, aspect solicitat si de Primul Ministru cu prilejul ultimei intalniri desfasurate la Palatul Victoria. Informarea consilierului de stat dupa o intalnire cu reprezentantii ai Chevron si un reprezentant al ambasadei SUA primeste rezolutia Va rog preluat comunicarea, cu semnatura lui Victor Ponta si este transmisa mai departe ministrului mediului, Rovana Plumb. Vezi documentul atasat .

Victor Ponta, despre o posibila revenire a PNL la guvernare: Sunt gata sa refacem USL

Intrebat ce ar face daca PNL s-ar intoarce la guvernare, premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca este gata sa refaca USL, fiind de parere ca aceasta este cea mai buna formula de guvernare pe care o poate.

Victor Ponta, in urma intalnirii cu deputatii PPDD: Am prezentat principalele obiective de guvernare (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a declarat, luni, in urma intalnirii cu deputatii PPDD, ca in cadrul sedintei a prezentat principalele obiective de guvernare. Am prezentat principalele obiective de guvernare. Am.

Victor Ponta: UDMR intra la guvernare si va avea portofolii de ministri

UDMR va intra la guvernare si va avea portofolii de ministri, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, la Romania TV, potrivit Mediafax. Discutiile USD-UDMR cu privire la structura si programul noului Guvern, care urmau sa aiba loc duminica, au fost amanate pentru luni, au declarat anterior, pentru Mediafax, surse politice. Potrivit acestora, amanarea are legatura cu programul premierului.

Victor Ponta: Traian Basescu este iresponsabil, ca de obicei. Voi merge marti in Parlament doar pentru schimbarea compozitiei politice

Declaratiile lui Traian Basescu sunt pur politice, fara nicio baza constitutionala. Voi merge marti in Parlament doar pentru schimbarea compozitiei politice, conform articolului 85 din Constitutie. Nu schimb programul de guvernare. Iar mandatul primului ministru inceteaza doar in conditiile art. 110 din Constitutie. Traian Basescu este iresponsabil ca de obicei!, a declarat Victor Ponta pentru Hotnews. ro. Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica dimineata, la ProTV, ca liderul PNL, Crin Antonescu are dreptate cand afirma ca aducerea UDMR la Guvernare inseamna un nou guvern care vine pentru investitura. Intrebat daca Victor Ponta va trebui sa vina la Cotroceni pentru a cere o noua investitura, presedintele Basescu a raspuns: Daca respecta democratia, da. Va trebui sa ma consult sa vad daca voi crea un astfel de precedent sau nu.

Victor Ponta: UDMR intra la guvernare si va avea portofolii de ministri

UDMR va intra la guvernare si va avea portofolii de ministri, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, conform Mediafax. Discutiile USD-UDMR cu privire la structura si programul noului Guvern, care urmau sa.

Victor Ponta: Traian Basescu este irsponsabil, ca de obicei..

Declaratiile lui Traian Basescu sunt pur politice, fara nicio baza constitutionala. Voi merge marti in Parlament doar pentru schimbarea compozitiei politice, conform articolului 85 din Constitutie. Nu schimb programul de guvernare. Iar mandatul primului ministru inceteaza doar in conditiile art. 110 din Constitutie. Traian Basescu este iresponsabil ca de obicei!, a declarat Victor Ponta pentru Hotnews. ro. Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani .

Radu Banciu: Victor Ponta este atat de fariseu, incat a spus ca ii asteapta pe liberali sa refaca USL

Jurnalistul Radu Banciu a declarat luni, ca Victor Ponta este fariseu, mintind ca vrea sa refaca USL in cazul in care PNL ar dori sa se intoarca la guvernare. S-a umplut Romania de secretari de stat,.

Procurorul de sedinta cere ICCJ sa respinga cererea de redeschidere a dosarului in care Victor Ponta este acuzat de plagiat - Gandul

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) judeca astazi daca procurorii vor ancheta sau nu acuzatia de plagiat adusa premierului Victor Ponta. In urma cu un an, Parchetul General a decis sa nu inceapa cercetarile penale in cazul presupusului plagiat al lui Victor Ponta, iar Mihail Neamtu, Adrian Papahagi si Augustin Ofiteru au depus plangere la Curtea Suprema impotriva rezolutiei de neincepere a urmaririi penale. In cadrul termenului de astazi, 3 martie, procurorul de sedinta, reprezentantul Parchetului General condus de Tiberiu Nitu, a solicitat respingerea cererii de redeschidere a dosarului, transmite Gandul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )