Libnet.ro
UNICEF

10:30

Victor Ponta vine miercuri in Prahova la o noua investitie Coca-Cola in Romania

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta vine miercuri in Prahova la o noua investitie Coca-Cola in Romania

Premierul Victor Ponta este asteptat miercuri dimineata la Ploiesti, unde va participa la lansarea unei noi linii aseptice de imbuteliere din fabrica Coca-Cola din oras. continuă pe Adevărul

Premierul Victor Ponta si seful Senatului, Crin Antonescu, sunt asteptati la Cluj. Se inaugureaza noua pista a aeroportului

Noua pista de 2100 de metri a Aeroportului International Avram Iancu din Cluj se va inaugura azi, 26 octombrie, printr-un miting aviatic care va incepe la ora 13. 00 si la care sunt asteptati peste 10. 000 de oameni. La eveniment si-au anuntat prezenta premierul statului, Victor Ponta, si presedintele Senatului, Crin Antonescu.

Fundatia Soros Romania face un inventar al demiterilor abuzive si ii cere premierului Victor Ponta anchete si sanctiuni

Fundatia Soros Romania transmite o scrisoarea deschisa catre premierul Victor Ponta, prin care isi exprima protestul fata de demiterile abuzive ale procurorului sef de sectie din DNA Lucian Papici, directorului Institutului Geologic al Romaniei, Stefan Marincea, si a patru specialisti in domeniul patrimoniului. Ne reamintim si de situatia din iunie 2012, cand ministrul interimar al educatiei a emis un ordin care reorganiza Consiliului de Atestare a Titlurilor Universitare in seara de dinaintea sedintei in care acest Consiliu urma sa discute acuzatiile de plagiat la adresa dumneavoastra, se arata in scrisoare. Fundatia Soros ii cere premierului Victor Ponta sa dispuna o ancheta cu privire la modul in care s-au decis aceste demiteri.

Victor Ponta, despre pensii: Am facut o eroare. Legal, nu poti ingheta anumite pensii si sa le maresti pe altele. Toate pensiile vor creste in 2014 cu acel 3,75%/ Atac la liberali: Nu poti sa fii la guvernare dar sa te comporti ca in Opozitie

Premierul Victor Ponta a declarat telefonic, luni seara, la Romania TV, ca a facut o eroare sustinand ca va mari pensiile in mod diferit deoarece legal acest lucru nu este posibil, Curtea Constitutionala statuand ca o marire a punctului de pensie e valabila pentru toate pensiile. Am facut o eroare spunand ca vom mari diferentiat pensiile si salariile. Doamna ministru Campeanu mi-a atras atentia ca legal este imposibil. Pensiile se vor mari toate asadar cu acel 3,75%, a declarat premierul. Ponta despre pozitii liberale fata de majorarea cotei unice: Nu poti sa fii la guvernare, dar sa te comporti ca in Opozitie.

Victor Ponta: Nu se vor mari toate pensiile si salariile cu 3,75%, incercam sa ne adresam celor cu venituri mici

Bugetul pentru anul viitor prevede cresteri de pensii si salarii, dar de acestea vor beneficia cei cu venituri mici si unele categorii speciale, a anuntat luni premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres. Bugetul pentru anul viitor prevede cresteri de pensii si salarii, dar de acestea vor beneficia cei cu venituri mici si unele categorii speciale, a anuntat luni premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Victor Ponta: Ne dorim sa semnam Acordul de Parteneriat 2014-2020 in prima parte a lui 2014

Romania isi doreste sa semneze cu Comisia Europeana Acordul de Parteneriat 2014-2020 in prima parte a anului viitor, a declarat luni premierul Victor Ponta. Afirmatia a fost facuta in cadrul unei conferinte.

Victor Ponta: A fost o EROARE a mea. Pensiile vor creste toate cu acel 3,76%

Premierul Victor Ponta a revenit asupra declaratiei sale in care spunea ca nu toate pensiile vor creste cu circa 3% si a declarat ca a fost o eroare, asigurand ca pensiile vor creste toate cu acel.

Presedintele Fundatiei Soros Romania ii scrie lui Victor Ponta pentru a protesta fata de ...

Presedintele Fundatiei Soros Romania ii transmite o scrisoare deschisa premierului Victor Ponta pentru a protesta fata de demiterile abuzive din ultima perioada ale unor profesionisti din institutiile publice. Am constatat cu ingrijorare multiplicarea situatiilor in care profesionisti aflati in functii publice au fost destituiti intr-o maniera intempestiva, prin decizii politice, fara a fi respectate rigorile unei evaluari neutre, scrie Mircea Vasilescu in scrisoarea deschisa. Presedintele .

Victor Ponta: Toate pensiile vor fi majorate, a fost o eroare a mea

Premierul Victor Ponta a revenit asupra declaratiei conform careia pensiile nu vor fi indexate cu acelasi procent. El a explicat ca aceasta a fost o eroare a sa si ca a vrut sa se refere numai la salariile .

Victor Ponta: in Romania, daca nu platesti taxe esti chiar laudat. Este inadmisibil

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Romania TV, ca evaziunea fiscala este un fenomen care distruge Romania de atatia ani. Afirmatiile prim-ministrului vin in contextul in care o grupare de evaziune fiscala din care faceau parte avocati, angajati ai Ministerului de Finante, administratori de firme, dar si un procuror de la Parchetul General a fost pus sub invinuire in urma unei actiuni a procurorilor DNA.

Crin Antonescu: Nu exclud o candidatura a lui Victor Ponta la Presedintie, nemaiputand vorbi atunci de USL

Presedintele PNL Crin Antonescu a afirmat luni ca nu exclude o candidatura a lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, punctand ca in aceasta situatie nu se mai poate vorbi de USL, relateaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )