Libnet.ro
UNICEF

22:30

Victor Ponta, de ziua lui Gica Popescu: Este un om care a facut multe lucruri bune pentru Romania

B1 B1,
Victor Ponta, de ziua lui Gica Popescu: Este un om care a facut multe lucruri bune pentru Romania

Premierul Victor Ponta i-a transmis, joi, La multi ani fostului jucator de fotbal Gica Popescu, cu ocazia implinirii varstei de 47 de ani. La multi ani, Gica Popescu! Este un om care a facut multe. continuă pe B1

De ziua sa, Gica Popescu a fost vizitat la inchisoare de fostii colegi de generatie. Mesajul lui Ponta pentru Baciul

Fostul international roman isi serbeaza pe 9 octombrie ziua de nastere, implinind varsta de 47 de ani. Cu acest prilej, Gica Popescu a fost vizitat la inchisoare de fostii colegi din Generatia de Aur.

De ziua sa, Gica Popescu a fost vizitat la inchisoare de fostii colegi de generatie. Mesajul lui Ponta pentru Baci

Fostul international roman isi serbeaza pe 9 octombrie ziua de nastere, implinind varsta de 47 de ani. Cu acest prilej, Gica Popescu a fost vizitat la inchisoare de fostii colegi din Generatia de Aur.

Victor Ponta: Procurorul este suveran si independent in cercetarea cazului Lukoil

Premierul Victor Ponta a declarat ca procurorul este suveran si independent in cercetarea cazului Lukoil, insa Guvernul spera intr-o solutie legala care sa permita sanctionarea prsoanelor vinovate si.

Componentii Generatiei de aur l-au vizitat pe Gica Popescu in penitenciar de ziua lui

Gica Popescu a avut parte de o vizita emotionanta in penitenciar. Mai multi componenti ai Generatiei de Aur l-au vizitat pe Popescu cu ocazia zilei sale de nastere, la Penitenciarul Rahova din Capitala,.

Gica Popescu gateste pentru Copos si MM Stoica in penitenciar

Fostul international Gica Popescu face pe bucatarul in Penitenciarul Rahova, unde este inchis in aceeasi celula cu George Copos si Mihai Stoica.

Victor Ponta, felicitari pe Facebook pentru cercetatorul de origine romana care a obtinut Nobelul pentru Chimie

Premierul Victor Ponta il felicita pe cercetatorul Stefan W. Hell, de origine romana, distins cu Premiul Nobel pentru Chimie, aratand ca munca depusa de acesta este de o valoare inestimabila pentru.

Victor Ponta, la Antena 3: Unii dintre contracandidati nu cred nici ei ca au vreo sansa. Vor doar sa apara la televizor/ Propun trei dezbateri pentru turul doi

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara la Sinteza zilei de pe Antena 3. Ponta a vorbit despre importanta functiei de presedinte si crede ca este cel mai bun si cel mai responsabil dintre candidati pentru fotoliul de la Cotroceni. Unii dintre contracandidati nu cred nici ei ca au vreo sansa. Vor doar sa apara la televizor probabil. Propun trei dezbateri pentru turul doi ca sa vedem cine e mai bun pe pe politica externa, constitutie si economie. Trebuie sa participe la dezbateri si cei care vor fi viitori premieri pentru a se dezbate teme economice, a adaugat premierul.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Este nevoie in turul al doilea de trei dezbateri, pe politica externa, constitutie si economie

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la emisiunea Sinteza Zilei, ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale este nevoie detrei dezbateri electorale in care sa se discute politica externa, constitutie si economie.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Problema somajului, in special in randul tinerilor, este cea mai mare provocare pentru Europa

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania! de pe B1 TV ca problema somajului in randul tinerilor este cea mai mare provocare din prezent, chestiune discutata si la conferinta privind ocuparea fortei de munca desfasurata la Milano, unde a participat si liderul de la Palatul Victoria.

Consiliul Superior al Magistraturii decide joi daca vor fi verificate declaratiile lui Victor Ponta despre dosarul Lukoil

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii va decide, in sedinta de joi, daca este necesara sesizarea Inspectiei Judiciare pentru a verifica daca declaratiile premierului Victor Ponta legate de dosarul Lukoil si de sechestrul pus asupra unor bunuri ale companiei duc la o eventuala afectare a independentei procurorului de caz.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )