Libnet.ro
UNICEF

16:00

De ziua sa, Gica Popescu a fost vizitat la inchisoare de fostii colegi de generatie. Mesajul lui Ponta pentru Baci

Adevărul Adevărul,
De ziua sa, Gica Popescu a fost vizitat la inchisoare de fostii colegi de generatie. Mesajul lui Ponta pentru Baci

Fostul international roman isi serbeaza pe 9 octombrie ziua de nastere, implinind varsta de 47 de ani. Cu acest prilej, Gica Popescu a fost vizitat la inchisoare de fostii colegi din Generatia de Aur. continuă pe Adevărul

De ziua sa, Gica Popescu a fost vizitat la inchisoare de fostii colegi de generatie. Mesajul lui Ponta pentru Baciul

Fostul international roman isi serbeaza pe 9 octombrie ziua de nastere, implinind varsta de 47 de ani. Cu acest prilej, Gica Popescu a fost vizitat la inchisoare de fostii colegi din Generatia de Aur.

Cum arata viata lui Gica Popescu dupa gratii: E mai rau ca la armata. Balint, detalii despre fostul sau coleg

Baciul a implinit, joi, 47 de ani si a fost vizitat la inchisoare de prietenii sai, care i-au facut o surpriza. Printre ei s-a aflat si Gabi Balint. Acesta a povestit cu ce isi umple timpul fostul capitan al nationalei.

Componentii Generatiei de aur l-au vizitat pe Gica Popescu in penitenciar de ziua lui

Gica Popescu a avut parte de o vizita emotionanta in penitenciar. Mai multi componenti ai Generatiei de Aur l-au vizitat pe Popescu cu ocazia zilei sale de nastere, la Penitenciarul Rahova din Capitala,.

Victor Ponta, de ziua lui Gica Popescu: Este un om care a facut multe lucruri bune pentru Romania

Premierul Victor Ponta i-a transmis, joi, La multi ani fostului jucator de fotbal Gica Popescu, cu ocazia implinirii varstei de 47 de ani. La multi ani, Gica Popescu! Este un om care a facut multe.

Gica Popescu gateste pentru Copos si MM Stoica in penitenciar

Fostul international Gica Popescu face pe bucatarul in Penitenciarul Rahova, unde este inchis in aceeasi celula cu George Copos si Mihai Stoica.

Destine diferite pentru doi fosti colegi: Gica Popescu e dupa gratii, Romario un politician de succes. Ce face brazilianul

Au jucat impreuna, mai intai, la PSV, iar apoi la Barcelona. Au fost printre cei mai apreciati jucatori din generatia lor. Acum insa, unul a fost condamnat pentru coruptie, in timp ce celalalt se lupta impotriva ei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )