Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victoria Beckham, cel mai de succes antreprenor din Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Victoria Beckham, cel mai de succes antreprenor din Marea Britanie

Victoria Beckham se poate numi o femeie norocoasa, din toate punctele de vedere. Daca in viata personala, are un mariaj reusit cu David Beckam, nici profesional nu sta deloc prost. continuă pe Antena3

Victoria Beckham: lider in topul celor mai buni antreprenori din Marea Britanie

Locul intai in topul celor mai buni 100 de antreprenori din Marea Britanie din 2014 a fost ocupat de Victoria Beckham, clasament realizat de revista britanica Management Today.

Messi, Ronaldo si Giovani Dos Santos au fost nominalizati la cel mai frumos gol din Spania

Mexicanul Giovani Dos Santos Villarreal), portughezul Cristiano Ronaldo Real Madrid) si argentinianul Lionel Messi FC Barcelona) au fost nominalizati pentru premiul celui mai frumos gol din Primera Division in.

Este cel mai SANATOS aliment din ultimii 100 de ani. Distruge CANCERUL si sporeste longevitatea

Semintele de chia provin de la planta numita Salvia hispanica, originara din America de Sud si consumata de azteci si mayasi timp de secole intregi. Desi sunt destul de putin folosite in bucataria romaneasca si europea.

Victoria Beckham, pe locul intai in topul antreprenorilor din Marea Britanie

Victoria Beckham s-a clasat pe locul intai in topul celor mai buni 100 de antreprenori din Marea Britanie din 2014, intr-un clasament realizat de revista britanica de afaceri Management Today si citat de Mediafax.

Victoria Beckham, pe locul intai in topul antreprenorilor din Marea Britanie

Victoria Beckham s-a clasat pe locul intai in topul celor mai buni 100 de antreprenori din Marea Britanie din 2014, intr-un clasament realizat de revista britanica de afaceri Management Today.

Cel mai norocos sofer din lume? A scapat cu viata dupa ce pe Loganul sau a aterizat o camioneta

Un sofer brazilian a fost ranit dupa ce o camioneta Mitsubishi a aterizat pe cupola Loganului pe care il conducea. Soferul camionetei a pierdut controlul acesteia si a lovit alte doua masini, inainte de a se opr.

VIDEO Cea mai mica locuinta din Londra a fost vanduta cu 275.000 de lire. Casa este o fosta florarie si are 17 metri patrati

Cea mai mica locuinta din Marea Britanie a fost vanduta pentru suma de 275. 000 de lire, dupa ce anuntul a devenit viral pe internet. Fosta florarie are doar 17 metri patrati si este de cinci ori mai mica decat o casa cu dimensiuni normale, potrivit The Telegraph.

Samsung Galaxy Note Edge, primele impresii. Cel mai ciudat telefon a trecut prin primele teste

Samsung Galaxy Note Edge, cel mai interesanttelefon produs vreodata de Samsung, a avut parte de marea lui lansare in Japonia in urma cu 4 zile, pe 23 octombrie. inainte ca Samsung sa lanseze Galaxy Note 4 au aparut nenumarate zvonuri pe internet si leak-uri in legatura cu viitorul telefon. Cel mai interesant dintre acestea, unul care s-a si dovedit a fi adevarat, era ca Samsung ar urma sa lanseze un telefon cu ecran curbat, folosindu-se de o tehnologie pe care [].

Ministrul britanic al Apararii: Multe orase din Marea Britanie se simt sub asediul imigrantilor

Ministrul britanic al Apararii, Michael Fallon, a declarat ca parti din Marea Britanie ar putea fi inundate de imigrantii din Uniunea Europeana daca regulile nu se schimba, scrie BBC.

Rusia acuza Suedia de ESCALADAREA tensiunilor din Marea Baltica

Ministerul Apararii rus declara ca operatiunea militara din Marea Baltica, intreprinsa de armata suedeza in cautarea unei posibile activitati straine subacvatice nu poate decat sa submineze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2674 seconds )