Libnet.ro
UNICEF

12:00

Victoria impresionanta a lui Stefan cel Mare in urma careia a primit titlul de principe al crestinatatii

Adevărul Adevărul,
Victoria impresionanta a lui Stefan cel Mare in urma careia a primit titlul de principe al crestinatatii

Domnitorul moldovean Stefan cel Mare a reusit sa invinga in apropiere de Vaslui armata otomana condusa de Suleiman Pasa, oaste formata din peste 100. 000 de soldati. in urma acestei victorii, Papa Sixtus al IV-lea l-a numit pe voievodul moldovean principe al crestinatatii. continuă pe Adevărul

Victoria impresionanta a lui Stefan cel Mare, in urma careia a primit titlul de principe al crestinatatii

Domnitorul moldovean Stefan cel Mare a reusit sa invinga in apropiere de Vaslui armata otomana condusa de Suleiman Pasa, oaste formata din peste 100. 000 de soldati. in urma acestei victorii, Papa Sixtus al IV-lea l-a numit pe voievodul moldovean principe al crestinatatii.

Bucurestiul devine capitala micului cel mare, un festival care celebreaza 1 mai muncitoresc

Bucurestiul va deveni gazda, in minivacanta de 1 mai, a unui targ traditional Festivalul Micului cel Mare, in Parcul National de pe Bulevardul Basarabia. Acest eveniment a debutat in anul 2014.

Gabriela Firea continua traditia lui Oprescu: Bucurestiul devine capitala micului cel mare, un festival care celebreaza 1 mai muncitoresc

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, organizeaza, in minivacanta de 1 mai, un targ traditional Festivalul Micului cel Mare, in Parcul National de pe Bulevardul Basarabia. Acest eveniment a debutat in anul 2014, in perioada mandatului lui Sorin Oprescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )