Libnet.ro
UNICEF

15:00

Victorii ciudate la alegerile din SUA: Un fost detinut si o experta in castrarea porcilor

România Liberă România Liberă,
Victorii ciudate la alegerile din SUA: Un fost detinut si o experta in castrarea porcilor

Alegerile legislative americane aua dus victorii daca nu neaparat neasteptate, cu siguranta inedite. Printre cei care au castigat functii inalte in urma acestui scrutin se numara un fost detinut si o experta in castrarea porcilor. continuă pe România Liberă

Alegerile din SUA: un fost guvernator inchis 10 ani pentru luare de mita a fost ales in Congres

SUA Partidul Republican a obtinut o victorie categorica la alegerile generale de marti, pe fondul nemultumirii populatiei fata de presedintele Barack Obama, care a candidat din partea democratilor. Partidul Democrat a reusit insa sa trimita in Camera Reprezentantilor un fost guvernator de Lousiana, arestat si inchis alaturi de fiul sau pentru escrocherie, santaj, spalare de bani, frauda si luare de mita.

Romanca din SUA: Suntem dispusi sa facem voluntariat in sectiile de votare pentru ca vrem sa votam

O romanca din SUA scrie, intr-o scrisoare deschisa adresata, premierului, ministrului de Externe si ambasadorilor, in numele sau si al mai multor conationali din diaspora, ca romanii din strainatate sunt dispusi sa se implice, inclusiv prin voluntariat.

Administratia Obama ii nemultumeste pe cei mai multi votanti din SUA

Administratia presedintelui Barack Obama i-a nemultumit si suparat pe cei mai multi votanti americani care au participat marti la alegerile de la jumatatea mandatului, potrivit primelor exit-poll-uri analizate de postul de televiziune CNN.

Casa Alba: Alegerile din estul Ucrainei sunt ilegale

Washingtonul a catalogat alegerile legislative si prezidentiale din regiunile separatiste ucrinene Lugansk si Donetk, ca fiind ilegale. De asemenea, SUA a avertizat Rusia sa nu se implice in destabiliza situatiei in estul Ucrainei.

Casa Alba considera ca alegerile din estul Ucrainei au fost ilegale

Alegerile legislative si prezidentiale in regiunile separatiste Lugansk si Donetk au fost ilgale, considera Casa Alba, care a avertizat Rusia in privinta unor acte care ar putea destabiliza situatia in.

Bogdan Chirieac: Va atrag atentia ca domnul Basescu a pierdut alegerile din 2009, in mod real

Bogdan Chirieac a vorbit despre modul in care s-au fraudat alegerile prezidentiale in anul 2009, in sectiile de votare aflate in strainatate. Atunci, multi dintre romanii care au vrut sa isi exprime votul,.

Petro Porosenko: Ucraina va revizui planul de pace, dupa alegerile din Donetk si Lugansk

Ucraina va revizui angajamentele asumate in cadrul planului de pace, intrucat alegerile desfasurate in regiunile separatiste reprezinta incalcari grave ale acordurilor, afirma presedintele Petro Porosenko,.

Presedintele Frantei, Francois Hollande, i-a cerut lui Putin sa nu recunoasca alegerile din Ucraina

Francois Hollande, presedintele Frantei, i-a cerut omologului sau rus, Vladimir Putin, sa nu recunoasca alegerile organizate in regiunile separatiste ucrainene Lugansk si Donetk.

ANALIZA Marile semne de intrebare ale alegerilor: 10% din voturi au fost in sectii speciale / De unde au venit turistii care au votat in Ilfov, Giurgiu, Mehedinti, Olt si Calarasi?

Peste 10% din voturile exprimate duminica la alegerile prezidentiale au fost inregistrate in sectiile speciale, sectii destinate in mod normal alegatorilor care se aflau in alta localitate decit cea de domiciliu studenti, turisti, navetisti). Au fost toti acestia votanti reali sau am avut un fenomen de turism electoral? Nu stim inca. O alta problema este distributia acestor voturi pe judete: avem in top judete precum Ilfov, Giurgiu, Mehedinti, Olt si Calarasi cu zeci de mii de voturi pe listele suplimentare. Cine a votat pe liste suplimentare in aceste judete puternic rurale, fara multi studenti, fara multi turisti si nu foarte industrializate?.

Kievul ii va declara personae non gratae pe observatorii internationali la alegerile din est

Kievul intentioneaza sa ii declare personae non gratae pe observatorii internationali care monitorizeaza alegerile organizate duminica de separatisti in republicile autoproclamate Donetk si Lugansk. Serviciul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )