Libnet.ro
UNICEF

17:00

Videanu, retinut de procurorii DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Videanu, retinut de procurorii DNA

Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, a fost retinut in aceasta seara de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru complicitate la abuz in serviciu, transmit surse din presa. El se afla in sediul DNA de mai multe ore, fiind citat in dosarul disjuns din cel in care a fost trimisa in judecata Alina Bica, fost sef al DIICOT. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE. Adriean Videanu, RETINUT DE DNA

UPDATE 19:35 -Adriean Videanu nu a facut declaratii la iesirea din sediul DNA. UPDATE 19:10 - Adriean Videanu a fost retinut de procurorii DNA pentru 24 de ore. Avocatul lui Adriean Videanu a declarat, la.

Un profesor universitar doctor a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce a primit mita 200 de euro pentru a promova un student grec

Un profesor universitar doctor din Constanta a fost retinut in urma unui flagrant delict de procurorii DNA sub acuzatia ca ar fi primit mita 200 de euro de la un student grec pentru a-l promova la un examen.

Directorul CFR Calatori Brasov, retinut de procurorii DNA pentru santaj

Directorul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori SRTFC) Brasov, Gheorghe Radulescu, a fost retinut, miercuri seara, de procurorii DNA, fiind acuzat ca ar fi santajat un subordonat.

Primarul municipiului Gheorgheni, retinut de procurorii DNA Targu Mures

Primarul municipiului Gheorgheni, Mezei Janos, audiat luni seara de procurorii DNA Targu Mures, intr-un caz care ar viza societatea Monturist, unde municipalitatea este actionar cu 48%, a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie dus la instanta, marti, cu propunere de arestare preventiva, potrivit Mediafax. Mezei Janos este membru al Partidului Civic Maghiar si se afla la al doilea mandat consecutiv in functia de primar.

UPDATE. Adriean Videanu, RETINUT DE DNA, anchetat pentru un prejudiciu de 11 MILIOANE de dolari

UPDATE 19:35 -Adriean Videanu nu a facut declaratii la iesirea din sediul DNA. Videanu a fost scos incatusat din sediul central al DNA, joi seara, pentru a fi dus in centrul de arest al Politiei.

Adriean Videanu, retinut de procurorii DNA in dosarul Microsoft

Adriean Videanu a fost retinut, in aceasta seara, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), relateaza B1 TV . Procurorii l-au chemat la audieri in aceasta dupa-amiaza, dupa ce numele lui a fost mentionat in dosarul Microsoft.

Adriean Videanu, retinut de procurii DNA. A fost dus in arestul Politiei Capitalei

Adriean Videanu, retinut joi seara de procurorii DNA in dosarul fostei sefe a DIICOT Alina Bica. El a fost scos incatusat din sediul central al DNA pentru a fi dus in arestul Politiei Capitalei.

VIDEO Adriean Videanu, retinut de DNA in dosarul fostei sefe a DIICOT Alina Bica; acuzatia - complicitate la abuz in serviciu

Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, a fost retinut joi seara de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru complicitate la abuz in serviciu, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. El a fost audiat la DNA timp de mai multe ore, fiind citat in dosarul disjuns din cel in care a fost trimisa in judecata Alina Bica, fost sef al DIICOT. 36 Adriean Videanu a fost scos incatusat din sediul central al DNA, pentru a fi dus in centrul de arest al Politiei Capitalei. El nu a facut declaratii presei.

Ce spune avocatul lui Videanu despre acuzatiile DNA

Adriean Videanu a fost retinut preventiv, joi seara, intrucat este acuzat de complicitate la abuz in serviciu in dosarul disjuns al Alinei Bica.

Administratorii firmei de constructii Dumexim, retinuti de procurorii DNA Oradea

Procurorii DNA Oradea i-au retinut pe sotii Dume, patronii firmei de constructii Dumexim. Cei doi sunt acuzati de fals in declaratii, inducerea in eroare a organelor judiciare, tentativa la infractiunea de folosire sau prezentare de documente false, care are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunitatilor Europene si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )