Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO. 17 oameni au murit in somn la Moscova din cauza unui incendiu

România Liberă România Liberă,
VIDEO. 17 oameni au murit in somn la Moscova din cauza unui incendiu

Saptesprezece persoane au decedat in urma unui incendiu izbucnit sambata de la un depozit din Moscova, in timp ce 12 au putut fi salvate, a anuntat Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, citat de Russia Today, preluata de Mediafax. continuă pe România Liberă

intarzieri de 240 de minute: Probleme mari in traficul feroviar din cauza inundatiilor (FOTO, VIDEO)

Haos in traficul feroviar din cauza inundatiilor care au lovit judetul Vrancea! Din cauza puhoaielor din zona Sihlea, unde traficul feroviar a fost intrerupt pe magistrala 500, intre Focsani si Rm.

Germania ia in calcul varianta mutarii avioanelor militare din baza de la Incirlik, din cauza disensiunilor cu Turcia

Autoritatile germane iau in calcul posibilitatea mutarii avioanelor militare aflate in baza de la Incirlik, din cauza disensiunilor cu Turcia, potrivit unor surse militare citate de Der Spiegel,.

Antonia intra in concediu prenatal din cauza sarcinii dificile

Antonia a decis sa intre in concediu prenatal si sa nu mai sustina concerte in ultimele luni de sarcina. Totul se datoreaza faptului ca sarcina este cu mult mai dificila decat cele doua de pana acum. Iata ce spun apropiatii artistei.

Tragedia in Moscova: Un depozit al unei tipografii a luat foc, 17 oameni pierzandu-si viata (FOTO)

Tragedie sambata dimineata in Rusia. Un incendiu de mari proporti s-a produs la un depozit al tipografiei din Moscova, iar in urma sa 16 persoane au decedat, iar patru au fost ranite. Echipale.

FOTO + VIDEO. Localitatea italiana Amatrice, zguduita de un cutremur de 6,2 grade pe Richer. Sase persoane ar fi murit. Primar: Jumatate din oras a disparut. Sunt oameni sub daramaturi

Un cutremul de 6,2 grade pe Richter a avut loc, miercuri dimineata, in Italia, la ora 03. 36 ora locala 04. 36 ora Romaniei), potrivit agentiilor de presa din Romania. Seismul a fost urmat de mai multe replici, cel mai puternic fiind de 5,5.

Femeie insultata pe strada de mai multi barbati din cauza tinutei. Ce haine purta tanara (VIDEO)

O inregistrare video care arata cat de dificil este sa fii femeie pe strazile din Algiers a devenit deja virala. Mai exact, o tanara a vrut sa demaste misoginismul barbatilor din orasul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )