Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO. 3 milioane de euro, pentru patru zile de filmare intr-un rol secundar

România Liberă România Liberă,
VIDEO. 3 milioane de euro, pentru patru zile de filmare intr-un rol secundar

Actrita Julia Roberts a primit o mica avere pentru a juca un rol secundar in filmul Mothers Day. in anul 2000 ea castigase 20 de milioane de dolari pentru rolul principal din Erin Brockovich, sctie 20minutes. ch, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

VIDEO. Julia Roberts a incasat o mica avere pentru patru zile de filmare intr-un rol secundar

Actrita Julia Roberts a primit o mica avere pentru a juca un rol secundar in filmul Mothers Day. in anul 2000 ea castigase 20 de milioane de dolari pentru rolul principal din Erin Brockovich, sctie 20minutes. ch, potrivit Agerpres.

Miracol in Nairobi! O fetita de 18 luni, gasita vie sub daramaturi dupa patru zile

O fetita de 18 luni a fost gasita vie sub daramaturi, dupa ce in urma cu aproape patru zile o cladire s-a prabusit in capitala kenyana, in urma ploilor abundente.

Romanii care au fost turisti de Paste si 1 Mai au cheltuit peste 10 milioane euro

Aproximativ 116. 000 turisti romani au fost plecati in minivacanta de Pasti si 1 Mai, petrecandu-si sejurul fie in tara, fie peste hotare. Ei au cheltuit peste 10 milioane euro, mai putin cu aproape 40% fata de anul trecut.

Romanii au cheltuit 10 milioane euro in vacanta de Paste si 1 Mai

Cei aproximativ 116. 000 de turisti romani care si-au petrecut minivacante de Paste si 1 Mai in statiuni din tara si strainatate au cheltuit 47 de milioane de lei peste 10,4 milioane de euro), mai putin cu 38% fata de anul trecut, cand cheltuielile.

CEFC va plati 680 milioane dolari pentru 51% din actiunile fostului Rompetrol Group

Chinezii de la CEFC au devenit actionari majoritari la fostul Rompetrol Group --------- *ACTUALIZARE 16:55 Compania chineza CEFC va plati 680 milioane de dolari pentru achizitia a 51% din actiunile KMGI, fostul Rompetrol Group, si se angajeaza sa investeasca cel putin 3 miliarde de dolari in urmatorii cinci ani, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul CEFC. *ACTUALIZARE Rompetrol: Data estimata pentru finalizarea tranzactiei dintre KazMunayGas si CEFC China este octombrie 2016 Rompetrol Rafinare anunta ca tranzactia dintre KazMunayGas si CEFC China este supusa unor conditii prelabile, care presupun inclusiv aprobarea finala din partea autoritatilor competente europene si chineze, si precizeaza ca data estimata pentru finalizarea acestei tranzactii este luna octombrie a acestui an.

VIDEO EFOR: Prognoza politica pentru 2016 si alegerile in doua tururi de scrutin

Miercuri se discuta la Curtea Constitutionala legea alegerilor locale si, mai precis, daca organizarea localelor intr-un tur de scrutin este constitutionala. Prognoza Expert Forum EFOR) arata ca alegerile ar trebui sa se desfasoare in doua tururi pentru a acorda sanse egale tuturor candidatilor. Partidele mari au mentinut alegerile intr-un tur in legea electorala pentru ca le ofera avantajul evident de a castiga un nou mandat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )