Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO. Accident feroviar GRAV la Bistrita-Nasaud: 14 persoane au fost ranite. ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Accident feroviar GRAV la Bistrita-Nasaud: 14 persoane au fost ranite. ...

Sase dintre cele 14 persoane ranite in accidentul feroviar sunt in stare grava si au fost transportate la spital. Celelalte opt victime au primit ingrijiri medicale dar nu au necesitat internarea, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bistrita-Nasaud, Marius Rus, pentru Romania Libera. Oficialul a mai spus ca in prezent circulatia feroviara este blocata si ca nu se stie cat va dura aceasta situatie. ---- Paisprezece persoane au fost ranite in urma unui accident feroviar produs . continuă pe România Liberă

Accident feroviar in Bistrita-Nasaud. 14 persoane au fost ranite

Un accident feroviar a avut loc in Bistrita, dupa ce o drezina a intrat in coliziune cu un marfar. Potrivit primelor informatii, 14 persoane au fost ranite in urma accidentului. Accidentul s-a produs.

Accident feroviar GRAV la Bistrita-Nasaud: 14 persoane au fost ranite.

Paisprezece persoane au fost ranite in urma unui accidentu feroviar produs miercuri dimineata la intrarea intr-un tunel din judetul Bistrita-Nasaud. Un tren de marfa a lovit o drezina, miercuri dimineata, la intrarea intr-un tunel din localitatea Gledin, judetul Bistrita-Nasaud, informeaza Mediafax. In drezina se aflau 14 persoane care au fost ranite. Purtatorul de cuvant al Politiei Bistrita-Nasaud a declarat ca trenul de marfa si drezina circulau pe aceeasi linie, iar la intrarea intr-un .

Accident feroviar GRAV la Bistrita-Nasaud: 14 persoane au fost ranite. ...

Sase dintre cele 14 persoane ranite in accidentul feroviar sunt in stare grava si au fost transportate la spital. Celelalte opt victime au primit ingrijiri medicale dar nu au necesitat internarea, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bistrita-Nasaud, Marius Rus, pentru Romania Libera. Oficialul a mai spus ca in prezent circulatia feroviara este blocata si ca nu se stie cat va dura aceasta situatie. ---- Paisprezece persoane au fost ranite in urma unui accident feroviar produs .

Grav accident feroviar in Bistrita-Nasaud: 14 persoane au fost ranite

Un accident feroviar grav a avut loc, miercuri dimineata, in Bistrita-Nasaud, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit, relateazaB1 TV. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bistrita, in.

Accident feroviar in Bistrita-Nasaud. 16 persoane au fost ranite

UPDATE - Ultimul bilant al accidentului feroviar produs miercuri dimineata in Bistrita-Nasaud arata ca au fost ranite 16 persoane, opt dintre ele fiind transportate la spitale din Mures, iar celelalte opt la.

Grav accident feroviar in Bistrita-Nasaud: 14 persoane au fost ranite (IMAGINI EXCLUSIVE)

30: intr-o interventie telefonica la Stirile B1 TV, liderul Federatiei Mecanicilor de Locomotiva, Iulian Mantescu, a declarat ca, din primele informatii, se pare ca marfarul implicat in accidentul.

14 raniti intr-un accident feroviar la Bistrita-Nasaud.

Paisprezece persoane au fost ranite in urma unui accidentu feroviar produs miercuri dimineata la intrarea intr-un tunel din judetul Bistrita-Nasaud. Un tren de marfa a lovit o drezina, miercuri dimineata, la intrarea intr-un tunel din localitatea Gledin, judetul Bistrita-Nasaud, informeaza Mediafax. In drezina se aflau 14 persoane care au fost ranite. Accidentul s-a petrecut la intrarea in tunelul dintre localitatile bistritene Rapa de Jos si Monor-Gledin. La ora transmiterii acestei stiri .

VIDEO Accident socant in Bistrita-Nasaud

Presa locala din Bistrita-Nasaud a publicat marti imagini video cu un accident socant. Un camion incarcat cu busteni abordeaza gresit o curba in forma de S, remorca se rastoarna pe o parte, iar copacii cad pe strada. Trei oameni se afla in directia bustenilor, dar numai una reuseste sa fuga si sa scape, celalalte doua 23 si 60 de ani) murind pe loc. Soferul camionului nu avea permis pentru categoria respectiva, ci doar cel de categorie B.

Accident feroviar in Bistrita. 14 persoane au fost ranite

Un accident feroviar a avut loc in Bistrita, dupa ce o drezina a intrat in coliziune cu un marfar. Potrivit primelor informatii, 14 persoane au fost ranite in urma accidentului. Stire in curs de actualizare.

Accident feroviar in judetul Bistrita-Nasaud

Un accident feroviar a avut loc, in aceasta dimineata, in judetul Bistrita-Nasaud, dupa ce un tren marfar a intrat intr-o drezina, care transporta muncitori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )