Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Accident grav evitat la limita de soferul de pe ambulanta. Imagini surprinse cu o camera de supraveghere

Adevărul Adevărul,
VIDEO Accident grav evitat la limita de soferul de pe ambulanta. Imagini surprinse cu o camera de supraveghere

Soferul unei ambulante, care transporta un pacient la spital, a evitat la mustata o coliziune directa cu un Logan. Soferul autoturismului nu a observat autospeciala care circula regulamentar, cu toate semnalele pornite, si a vrut sa intre pe un drum secundar. continuă pe Adevărul

Accident grav pe autostrada A3 dupa miezul noptii: doua perosoane au decedat

Doua persoane au murit in urma unui accident grav care a avut loc, in timpul noptii trecute, pe autostrada A 3, intre Gilau si Turda. Soferul unui autovehicul a incercat sa evite o persoana aflata pe partea carosabila si a lovit mai multe automobile.

Accident grav in Ialomita. in incident a fost implicat si un microbuz: O persoana a decedat, alte patru au fost grav ranite

Un accident grav s-a produs luni in judetul Ialomita, in incident fiind implicat si un microbuz. in urma impactului patru persoane au fost ranite, iar o alta a decedat. Accidentul a avut loc pe DJ 201, in.

Accident grav cu motocicleta pe DN 66, la Hateg. O soferita de 18 ani a spulberat un motociclist

Un accident rutier grav s-a petrecut pe Drumul National 66, la iesire din Hateg. O tanara de 18 ani a lovit cu masina un motociclist.

VIDEO Accident pe un bulevard din Buzau, din cauza imprudentei unei soferite de 74 de ani

Un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme a avut loc, vineri, pe Bulevardul Unirii, din municipiul Buzau. La volanul masinilor se aflau doua femei, una de 35 de ani, cealata de 74 de ani. Aceasta din urma ar fi facut o manevra imprudenta si astfel s-a produs accidentul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )