Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO Actorul Iurie Darie a murit in noaptea de vineri spre sambata

Hotnews Hotnews,
VIDEO Actorul Iurie Darie a murit in noaptea de vineri spre sambata

Cunoscutul actor Iurie Darie 83 de ani) a decedat in aceasta noapte la spitalul Bagdasar-Arseni unde a fost internat in mod repetat, mai bine de trei luni. In 21 mai, Iurie Darie a fost operat pentru montarea unui sistem de drenaj care sa ajute la eliberarea lichidului in plus ce se acumula in zona creierului. Iurie Darie are o cariera ce cuprinde roluri in peste 40 de productii cinematografice. Dupa ce a debutat in cinematografie, in 1953, in Nepotii gornistului - in regia lui Dinu Negreanu, avandu-i alaturi pe Marga Barbu si pe Liviu Ciulei -, Iurie Darie a jucat in filme precum S-a furat o bomba 1961), Dragoste la zero grade 1964), Atunci i-am condamnat pe toti la moarte 1971), Fratii Jderi 1974), Ringul 1983), In fiecare zi mi-e dor de tine 1987), Zambet de soare 1987), Oglinda 1993), Punctul zero 1996), Triunghiul mortii 1999). Rodica Popescu Bitanescu: Ma asteptam sa se intample ceva cu Iura. Actor foarte bun, un barbat frumosIon Besoiu despre Iurie Darie: A disparut o stea de cinema adevarata, un actor de farmec nespus. continuă pe Hotnews

VIDEO ULTIMA ORAActorul Iurie Darie a murit in noaptea de vineri spre sambata

Cunoscutul actor Iurie Darie 83 de ani) a decedat in aceasta noapte la spitalul Bagdasar-Arseni unde a fost internat in mod repetat, mai bine de trei luni. In 21 mai, Iurie Darie a fost operat pentru montarea unui sistem de drenaj care sa ajute la eliberarea lichidului in plus ce se acumula in zona creierului. Iurie Darie are o cariera ce cuprinde roluri in peste 40 de productii cinematografice. Dupa ce a debutat in cinematografie, in 1953, in Nepotii gornistului - in regia lui Dinu Negreanu, avandu-i alaturi pe Marga Barbu si pe Liviu Ciulei -, Iurie Darie a jucat in filme precum S-a furat o bomba 1961), Dragoste la zero grade 1964), Atunci i-am condamnat pe toti la moarte 1971), Fratii Jderi 1974), Ringul 1983), In fiecare zi mi-e dor de tine 1987), Zambet de soare 1987), Oglinda 1993), Punctul zero 1996), Triunghiul mortii 1999).

ULTIMA ORA Iurie Darie a murit in noaptea de vineri spre sambata

Cunoscutul actor Iurie Darie a decedat in aceasta noapte la spitalul Bagdasar-Arseni unde era internat de mai mult timp. Iurie Darie, in varsta de 83 de ani, a fost internat din 10 mai pana in 31 mai la Spitalul de Urgenta Bagdasar-Arseni din Capitala. In 21 mai, Iurie Darie a fost operat pentru montarea unui sistem de drenaj care sa ajute la eliberarea lichidului in plus ce se acumula in zona creierului. Iurie Darie are o cariera ce cuprinde roluri in peste 40 de productii cinematografice. Dupa ce a debutat in cinematografie, in 1953, in Nepotii gornistului - in regia lui Dinu Negreanu, avandu-i alaturi pe Marga Barbu si pe Liviu Ciulei -, Iurie Darie a jucat in filme precum S-a furat o bomba 1961), Dragoste la zero grade 1964), Atunci i-am condamnat pe toti la moarte 1971), Fratii Jderi 1974), Ringul 1983), In fiecare zi mi-e dor de tine 1987), Zambet de soare 1987), Oglinda 1993), Punctul zero 1996), Triunghiul mortii 1999).

Actorul Iurie Darie a murit la varsta de 83 de ani

Actorul Iurie Darie a incetat din viata vineri seara, dupa mai multe luni petrecute in preajma medicilor. Artistul si-a pierdut viata la varsta de 83 de ani, pe care i-a implinit in primavara acestui an, pe.

Actorul Iurie Darie s-a stins din viata. Anca Pandrea i-a fost alaturi pana in ultima clipa

Actorul roman Iurie Darie a decedat in urma cu putine momente. Acesta a suferit foarte mult in ultima perioada, fiind rapus de o boala grava. Dupa lungi chinuri in spitalele din Capitala, Iurie Darie a murit.

A MURIT IURIE DARIE . Actorul avea 83 de ani.

Actorul Iurie Darie a murit vineri, la varsta de 83 de ani, dupa o lunga suferinta, a confirmat pentru MEDIAFAX sotia acestuia, Anca Pandrea. Iurie Darie a avut mari probleme de sanatate in ultimele luni, iar dupa interventii chirurgicale, starea sa a inceput sa se deterioreze din ce in ce mai mult. Astfel, in luna mai, Iurie Darie a fost internat la Spitalul de Urgenta Bagdasar-Arseni din Capitala, unde a fost operat pentru montarea unui sistem de drenaj care sa ajute la eliberarea .

Iurie Darie a murit

Actorul Iurie Darie a decedat in aceasta noapte la spitalul Bagdasar-Arseni unde era internat de mai mult timp.

Iurie Darie a incetat din viata, dupa o lunga lupta cu boala!

Iurie Darie a incetat vineri seara din viata, dupa o lunga lupta cu boala si cu complicatiile aparute dupa operatia suferita in luna mai. Actorul este plans de colegii lui de breasla. Continue reading .

Iurie Darie a murit

Update: Victor Ponta, premierul Romaniei, a adresat un mesaj de condoleante familiei actorului Iurie Darie.

IURIE DARIE - Cele mai importante roluri ale actorului.

Iurie Darie, care a murit vineri la varsta de 83 de ani, a jucat in peste 40 de productii cinematografice si a colaborat cu unii dintre cei mai importanti regizori romani ai secolului trecut: Ion Popescu Gopo, Mircea Dragan, Sergiu Nicolaescu, Gheorghe Vitanidis, scrie Mediafax. Dupa ce a debutat in cinematografie, in 1953, in Nepotii gornistului - in regia lui Dinu Negreanu, avandu-i alaturi pe Marga Barbu si pe Liviu Ciulei -, Iurie Darie a jucat in filme precum S-a furat o bomba .

Trupul lui Iurie Darie a fost depus la Teatrul de Comedie. Actorul se odihneste pana maine in a doua lui casa

Iurie Darie, care a facut cele mai mari roluri la Teatrul de Comedie, unde a jucat primul rol, in 1961, in Burghezul gentilom, a fost adus azi dupa-amiaza la Sala Studio a acestui teatru. La sicriul sau au venit, rand pe rand, actorii Vladimir Gaitan, Dorina Chiriac, regizorul Dinu Cernescu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )