Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO Adevarul Live:Corespondenta Slaviansk. Pro-ucrainenii se simt uitati de autoritatile de aici. Separatistii castiga tot mai mult capital

Adevărul Adevărul,
VIDEO Adevarul Live:Corespondenta Slaviansk. Pro-ucrainenii se simt uitati de autoritatile de aici. Separatistii castiga tot mai mult capital

Corespondentul Adevarul ne transmite ultimele evolutii ale situatiei tensionate din estul Ucrainei, unde s-a format un puternic curent separatist alimentat de Rusia. Violentele au escaladat noaptea trecuta intre soldatii ucraineni si militantii pro-rusi. continuă pe Adevărul

Adevarul Live: Corespondenta de la Slaviansk. Luptele s-au intensificat noaptea trecuta in estul Ucrainei

De la ora 11. 00, corespondentul Adevarul ne transmite ultimele evolutii ale situatiei tensionate din estul Ucrainei, unde s-a format un puternic curent separatist alimentat de Rusia. Violentele au escaladat noaptea trecuta intre soldatii ucraineni si militantii pro-rusi.

Despre invatamantul tehnologic si profesional, la Adevarul Live de la 14:00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 14:00 vom prezenta viata de la un liceu tehnologic, meseriile si specializarile care se studiaza acolo de la bijutier la estetician sau croitor. in platou ii vom avea invitati pe directorul Colegiului UCECOM Spiru Haret din Bucuresti, Gabriel Zorzoni, impreuna cu doua eleve ale liceului, care studiaza Estetica: Carmen Nuta si Alexandra Elena Maria.

Mircea Geoana vorbeste despre pericolul unui razboi in Ucraina si despre sansele PSD la presedintia Romaniei, la Adevarul Live de la ora 15.00

Senatorul PSD Mircea Geoana este invitat la Adevarul Live de la ora 15. 00, intr-o dezbatere moderata de jurnalistul Dan Marinescu.

Gigi Caciuleanu, coregraful si dansatorul roman aplaudat in lumea intreaga, vine astazi la Adevarul Live

Invitatul de astazi al lui Cezar Paul-Badescu la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este Gigi Caciuleanu,. care se afla in Romania cu ocazia spectacolului sau Folia, Shakespeare Co pe care l-a montat pe scena Teatrului Metropolis.

Despre riscurile si responsabilitatile profesorilor in tabere, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 13:00 vom dezbate alaturi de profesori si lideri sindicali despre riscurile si responsabilitatile profesorilor in tabere. Pe 24 aprilie, Mircea Lascu, profesorul care a organizat o tabara de pregatire pentru olimpici anul trecut, unde a murit o eleva de 13 ani, a fost condamnat la inchisoare cu executare, insa decizia magistratilor nu este definitiva.

Paula Seling si Ovi Jacobsen, la Adevarul Live, cu o zi inainte de plecarea la Copenhaga

Pe ultima suta de metri, inainte de zborul catre competitia muzicala de succes, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu Jacobsen), reprezentantii Romaniei la Eurovision Song Contest 2014 si interpretii piesei Miracle, au impartasit emotiile si asteptarile de la evenimentul din Danemarca, la Adevarul Live.

De ce a anulat Martin Schulz interviul de la Adevarul Live

Emisiunea Adevarul Live de sambata dupa-amiaza, in cadrul careia Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, urma sa raspunda acuzatiilor lansate de Traian Basescu la adresa sa, a fost contramandata, dupa ce oficialul european nu s-a mai prezentat.

EXCLUSIV Adevarul Live, ora 16.00: Martin Scultz, presedintele Parlamentului European, raspunde la atacurile lui Traian Basescu

Martin Schultz, presedintele Parlamentului European, este invitatul special al emisiunii Adevarul Live, de la ora 16. 00, unde va vorbi despre noile provocari ale Europei, despre relatia cu Rusia si rolul Romaniei in Uniunea Europeana.

UPDATE Adevarul Live: Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, raspunde la atacurile lui Traian Basescu

Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, invitatul special al Adevarul Live programata pentru sambata, ora 16. 00, nu va putea participa la emisiune.

BACALAUREAT 2014 Prima lectie video la Matematica din cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza, la Adevarul Live de la ora 14.00

In saptamana 28 aprilie 4 mai, adevarul. ro va prezenta trei lectii video la Matematica, predate de profesori de la licee de top din Bucuresti. Astazi, de la ora 14. 00, profesorul de matematica Adrian Troie, director-adjunct la Colegiul National Sf. Sava va prezenta un subiect de la profilul Mate-Info, la Adevarul Live.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )