Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Adevarul Live: Cum se poate ridica nivelul unui liceu unde s-a intrat cu medii mici la Evaluarea Nationala

Adevărul Adevărul,
VIDEO Adevarul Live: Cum se poate ridica nivelul unui liceu unde s-a intrat cu medii mici la Evaluarea Nationala

La Adevarul Live vorbim despre ce pot face elevii si profesorii pentru a ridica nivelul liceelor unde se intra cu medii mici la Evaluarea Nationala. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 14.00: Cum se poate ridica nivelul unui liceu unde s-a intrat cu medii mici la Evaluarea Nationala

Astazi, la Adevarul Live de la 14:00, vom vorbi despre ce pot face elevii si profesorii pentru a ridica nivelul liceelor unde se intra cu medii mici la Evaluarea Nationala.

Adevarul Live, 15.00: Stefan Iov, unul dintre oamenii paianjen de la Intel ISEF, vorbeste despre adezivul-minune care poate salva vieti in caz de cutremur

Stiati ca, in ultimii 10 ani, peste 800. 000 de persoane si-au pierdut viata in urma unor seisme? Stefan Iov 17 ani), elev in clasa XI-a la liceul Tudor Vianu din Capitala, pare sa fi gasit o solutie ca sa micsoreze pierderile de vieti omenesti. El vine la Adevarul live pentru a vorbi despre adezivul ecologic prezentat la competitia Intel ISEF.

Adevarul Live, ora 11.15: Clubul Click! pentru femei dezvaluie secretele unui stil de viata sanatos

Astazi, de la 11. 15, la Adevarul Live, invitate sunt Diana Bart, realizator Click! si Click! Pofta Buna si Claudia Georgevici, editor coordonator Click! Sanatate, care ne spun micile secrete ale unui stil de viata sanatos, aflate direct de la specialisti.

VIDEO Adevarul Live: cat de importanta este vizita lui Joe Biden la Bucuresti

Jurnalistii Ion M. Ionita si Liviu Iolu discuta, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, importanta vizitei vicepresedintelui american, Joe Biden, in Romania.

Totul despre campania pentru Creditul de Realizari Personale, la Adevarul Live

Astazi, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, Ada Teslaru, director of Possibilities - Graffiti Social Work, Anca Nutza, director de Identitate si Comunicare UniCredit Tiriac Bank, si Gauthier van Weddingen, CEO UniCredit Consumer Financing, discuta despre cand ar fi un moment potrivit de accesare a unui credit, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

Adevarul live, de la ora 12.00: Elena Udrea vorbeste despre sansele sale de a candida la Cotroceni si de a-l invinge pe Victor Ponta

Fortele de dreapta vor putea, in sfarsit, sa se uneasca? Cine ar putea fi candidatul la presedintie al dreptei unite? Cine are cele mai mari sanse sa-l invinga pe Victor Ponta in turul doi al prezidentialelor? Pe cine sprijina americanii? Deputatul PMP Elena Udrea ofera raspunsuri la aceste intrebari in cadrul emisiunii Adevarul Live, de la ora 12.

La Adevarul Live, de la ora 13:00: Sapte luni in caiac. O calatorie neobisnuita de la Giurgiu la Venetia

Pe Lucian Ionescu valurile crizei de varsta a doua l-au purtat, singur intr-o barca, in aventura vietii lui. A reusit sa cucereasca, doar cu un caiac construit de el, toate gondolele din Venetia. Lucian Ionescu a plecat din Romania pe 7 mai 2013 si a ajuns in Italia pe 30 noiembrie in acelasi an. Despre calatoria de 4. 000 de kilometri, pe apa, de la Giurgiu la Venetia, Lucian Ionescu vorbeste in cadrul emisiunii Adevarul Live, de la ora 13.

Despre cel mai important festival de film din Romania, TIFF, la Adevarul Live

Astazi, la Adevarul Live de la ora 11. 00, invitatii lui Cezar Paul-Badescu vor fi regizorul Tudor Giurgiu, presedintele TIFF, si criticul de film Mihai Chirilov, directorul artistic al TIFF.

Fericirea de luni, cu Alina Manole, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Dupa ce ne-a desenat o Luna patrata si ne-a povestit cum e Dragostea in 3, Alina Manole ne asigura ca exista Fericirea de luni. Acesta este titlul celui mai nou album pe care artista il va lansa, firesc, intr-o zi de luni: 2 iunie. Despre noul material discografic dar si despre concertele de lansare de pe 2 si 3 iunie, Alina Manole vorbeste la Adevarul Live, de la ora 13.

Adevarul Live: Fericirea de luni, cu Alina Manole

Dupa ce ne-a desenat o Luna patrata si ne-a povestit cum e Dragostea in 3, Alina Manole ne asigura ca exista Fericirea de luni. Acesta este titlul celui mai nou album pe care artista il va lansa, firesc, intr-o zi de luni: 2 iunie. Despre noul material discografic dar si despre concertele de lansare de pe 2 si 3 iunie, Alina Manole vorbeste la Adevarul Live.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )