Libnet.ro
UNICEF

07:30

Despre cel mai important festival de film din Romania, TIFF, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Despre cel mai important festival de film din Romania, TIFF, la Adevarul Live

Astazi, la Adevarul Live de la ora 11. 00, invitatii lui Cezar Paul-Badescu vor fi regizorul Tudor Giurgiu, presedintele TIFF, si criticul de film Mihai Chirilov, directorul artistic al TIFF. continuă pe Adevărul

TIFF, cel mai mare festival de film din Romania, costa 150.000 de euro pe zi

Festivalul International de Film Transilvania TIFF) a primit 440. 000 de euro la Guvern cu zece zile inainte de debut. Cu banii acestia, cel mai mare eveniment cinematografic din Romania ajunge la un buget de 1,5 milioane de euro, adica 150. 000 de euro pentru fiecare dintre cele 10 zile ale festivalului. 60% din buget provine din sponsorizari.

Cetatenii acestei tari au RESPINS prin vot CRESTEREA salariilor. Au cel mai mare salariu minim din LUME

Elvetienii au respins, prin referendum, marirea salariului minim pe economie la circa 3. 300 de euro, cel mai mare salariu minim din lume. Doar 23 la suta dintre alegatori au votat in favoarea maririi salariale,.

Sa scrii despre moarte e cum ai scrie despre cel mai frumos lucru

Sa umpli pagini de imagine, de miros ori de lumina, sa incerci convingerea despre cel mai firesc adevar acela ca nu putem disparea, ca suntem substanta care, vie, nu poate sa manifeste non-existenta, e cum ai canta.

Dan Turturica: Cel mai important anunt facut de Joe Biden la Bucuresti

Una dintre cele mai mari frustrari ale Romaniei in relatia cu NATO a fost lipsa unor planuri de interventie militara in caz de urgenta in sprijinul tarii noastre, in cazul in care ar fi atacata cunoscute si sub numele de planuri de contingenta contingency plans). Un astfel de plan include toate actiunile concrete pe care aliatii din NATO le-ar intreprinde daca tara noastra ar fi atacata de un anumit stat.

Business Report: Cei mai discreti oameni de afaceri din Romania; Plan B la Oltchim: Banii inainte de la clienti, plata cu intarziere a furnizorilor, energie de la sursa; Modalitati prin care romanii isi pot gasi un loc de munca in strainatate

Aberatia salariilor: 9. 400 lei un functionar, dublu fata de ministru. Un sfert din angajatii unui minister au salarii mult mai mari, chiar duble in unele cazuri. Cand se poate intoarce cresterea PIB in salarii: de la consolidarea fiscala la polarizarea veniturilor. Cateva comparatii. Pe parcursul ultimilor patru ani.

Pretul minereului de fier, in declin important pe piata din Singapore

Pretul futures al minereului de fier a scazut vineri, la Bursa din Singapore, ajungand la cel mai redus nivel de la momentul lansarii acestor contracte, anul trecut, pe fondul temerilor legate de slabirea cererii de profil din China - cel mai mare consumator mondial din domeniu.

Romania a inceput ascensiunea catre cel mai inalt varf din lume

Tiberiu Pintilie si Adrian Fako adica echipa Everest a Romaniei a inceput ieri ascensiunea catre cel mai inalt varf montan din lume, alaturi de serpasi, cel mai inalt punct atins pana acum fiind la 7400 de metri.

Louis Vuitton, cel mai valoros brand de lux din lume

Louis Vuitton este cel mai valoros brand din lume pentru al noualea an consecutiv, cu o crestere de 14%, la 25,9 miliarde de dolari, fata de 2013, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat anual de compania de cercetare Millward Brown,.

Louis Vuitton este cel mai valoros brand de lux din lume

Louis Vuitton este cel mai valoros brand din lume pentru al noualea an consecutiv, inregistrand o crestere de 14%, la 25,9 miliarde de dolari, fata de 2013, intr-un top al brandurilor la nivel global realizat anual de compania de cercetare Millward Brown.

Leo Messi si-a prelungit contractul cu FC Barcelona.Starul argentinian a devenit cel mai bine platit fotbalist din lume

Dupa negocieri care au durat mai multe zile, Messi si oficialii Barcelonei au ajuns la un acord privind semnarea unui nou contract. Dupa parafarea noii intelegeri, starul argentinian a devenit cel mai bine platit fotbalist din lume.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )