Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO. Alerta in toate bancile din Romania. ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Alerta in toate bancile din Romania. ...

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR: Exista o separatiune puternica intre activitatea obisnuita a bancilor si care este autorizata de BNR si acest serviciu cu casete de valori care nu face parte din sistemul bancar. Este un serviciu comun pentru diferiti clienti care pe buna dreptate vor sa-si tina bijuterii, bani, valori. Unii clienti ai bancilor s-au obisnuit sa-si tina banii sub saltea, iar caseta de valori este o metoda moderna. Unii vor sa-si ascunda banii de fisc, . continuă pe România Liberă

VIDEO. Alerta in toate bancile din Romania. ...

UPDATE: Adrian Vasilescu, consilier al Guvernatorului BNR, a declarat, pentru B1 TV, ca cel mai probabil, in cazul bancii de la Pitesti, atacatorii au dispus de mijloace sofisticate de a deschide casete. Unii clienti sunt traditionalisti, s-au obisnuit sa tina banii la saltea sau la borcan, dar cei mai multi care isi pastreaza banii in cutii de valori sunt cei care isi ascund banii de Fisc, de soti, sotii, amante. De aceea nu cred ca toti pagubitii vor depune plangere. Ca sa deschizi o cutie .

Alerta in toate bancile din Romania. Politia a cerut bancilor sa-si verifice sistemele ...

In urma celor 11 plangeri referitoare la furturi din cutiile de valori de la o banca din Pitesti, Inspectoratul General al Politiei Romane a dispus tuturor bancilor sa-si verifice sistemele de supraveghere. Scandalul furturilor din cutiile de valori a inceput saptamana trecuta, dupa ce un pitestean a anuntat politia cu privire la faptul ca bunurile depozitate intr-o cutie de valori dintr-o banca i-au fost furate. Valoarea bunurilor respective se ridica la 500. 000 de lei, potrivit .

Ponta: Ar trebui recalculate toate pensiile din 2011

Guvernul ar trebui sa recalculeze toate pensiile din 2011 incoace ca efect al deciziei Curtii Constitutionale, ceea ce este o nebunie, a declarat premierul Victor Ponta, pentru a reveni insa ulterior, dupa ce i s-a comunicat ca exista o.

Zeci de maidanezi din Romania au ajuns intr-un adapost din Germania

Zeci de maidanezi din Romania au ajuns intr-un adapost din Munchen. Au fost luati de membrii unei organizatii pentru protectia animalelor fara stapan, care se temeau ca cei 31 de caini vor fi eutanasiati.

Marea Britanie: ADN de cal, descoperit in conserve de carne de vita provenind din Romania

Un lot de observe de carne de vita feliata, provenind din Romania, a fost retras din doua lanturi de magazine din Marea Britanie dupa ce analizele au confirmat ca produsul contine ADN de cal, relateaza Sky News.

Florin Talpes, seful BitDefender: Exista operatori mari de comunicatii din Romania ale caror infrastructuri au un nivel extrem de scazut de securitate

Exista operatori de comunicatii cu prezenta semnificativa in piata din Romania care au niveluri de securitate extrem de scazute la nivelul infrastructurilor de comunicatii, care pot fi exploatate mai usor in cazul atacurilor cibernetice, a declarat joi Florin Talpes, seful Bitdefender. In acelasi timp, acesta a spus ca sunt si operatori care au niveluri foarte ridicate de securitate, ceea ce arata ca preocuparile difera foarte mult in piata si in ultima instanta lipsa unor standarde de securitate.

Noi planuri pentru viitorul retelei de autostrazi din Romania? Directorul de la Autostrazi: De la Sebes pana la Bors vom da autostrada in concesiune. Coridorulul IV sa-l inchidem prin Brasov, sa-l deschidem spre Moldova

Directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), Narcis Neaga, a declarat marti, la Bistrita, ca tronsonul Sebes-Bors din autostrada Transilvania va fi, cel mai probabil, concesionat in totalitate, potrivit Agerpres. Neaga a declarat ca in 2014 se vor continua lucrarile la tronsonul Bors - Suplacu de Barcau si ca, cel mai probabil, continuarea pana langa Cluj Napoca tronsonul Suplacu de Barcau - Nadaselu) sa fie construit in concesiune, in timp ce pentru Sebes - Turda ofertele la licitatie se primesc marti. Potrivit lui Neaga intregul traseu de la granita de vest din Bihor si pana la Sebes va fi dat in concesiune, adica o companie va administra autostrada si va percepe taxa. Trebuie sa inchidem Coridorul IV prin Brasov, eventual, daca se poate, si o ramura spre Pitesti. Sa-l inchidem prin Brasov si sa-l deschidem spre Moldova, a declarat Narcis Neaga, in contradictie cu proiectele prioritare pe care le finanteaza UE.

Business Report: Bancile din zona euro ar putea relaxa conditiile de creditare pentru companii; Prima casa in euro revine: Iata cine pot fi beneficiarii; Documentul fara de care nu mai poti inmatricula in Romania autoturismele cu motoare mari; Cate mallu

Cealalta fata neagra a crizei economice: datoria privata si ce se va intampla dupa evaluarea bancilor din zona euro. Banca Centrala. Cai verzi pe peretii Oltchim. Autoritatile noastre par ca alearga dupa cai verzi pe pereti, straduindu-se sa gaseasca un investitor strategic din.

Caru' cu Vedete: Giulia s-a dezbracat si le-a dansat barbatilor in pat, in lenjerie; Iese in club cu unul, se saruta cu altul! Anda Adam si Bote, extrem de pasionali in vazul tuturor; Uite ce a aratat in toata splendoarea o vedeta din Romania

Nu avea silicoanele de acum, dar nu se sfia sa se dezbrace in fata camerei. Loredana Chivu cam recunoaste ca a facut videochat. O vedeta de la noi a ajuns de urgenta la spital, in Filipine! Familia ei este in alerta. Este vorba despre frumoasa Rellys Tonu, pe care o vezi.

BCE: Bancile din zona euro ar putea relaxa conditiile de creditare pentru companii

Institutiile financiare din zona euro semnaleaza ca ar putea relaxa conditiile de creditare pentru companii, pentru prima data in mai bine de sase ani, ceea de ar putea sustine redresarea regiunii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )