Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Amantlacul dintre Biserica si politicienii de la Centru. Victor Ponta si Sorin Oprescu pompeaza bani la Catedrala Neamului. Becali, politicianul afacerist cu frica de Dumnezeu

Adevărul Adevărul,
VIDEO Amantlacul dintre Biserica si politicienii de la Centru. Victor Ponta si Sorin Oprescu pompeaza bani la Catedrala Neamului. Becali, politicianul afacerist cu frica de Dumnezeu

In capul listei politicienilor preferati ai Bisericii Ortodoxe Romane se afla, de departe, fostul deputat Gigi Becali, aflat acum in spatele gratiilor. Tot printre preferatii mai-marilor Bisericii se afla si actualul premier Victor Ponta, candidat la alegerile prezidentiale 2014, dar si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care a facut donatii considerabile din bugetul municipal pentru Catedrala Mantuirii Neamului. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, despre amendamentul referitor la dezvaluirile din dosare: A fost ca la Radio Erevan (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a dat, joi, noi lamuriri despre gafa legata de amendamentul privind dezvaluirile din dosarele penale. A fost ca la Radio Erevan. Ministerul Justitiei, in urma cu 8 zile, a facut punctul.

Andreea Paul Vass, pe scena cu Klaus Iohannis: Votati Victor Ponta! (VIDEO)

Deputatul PDL Andreea Paul Vass a comis o gafa de proportii saptamana trecuta cand, aflandu-se la un miting ACL organizat la Cluj-Napoca, a indemnat alegatorii sa il voteze pe Victor Ponta, relateaza Vocea.

Victor Ponta: Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil cu siguranta (VIDEO)

Victor Ponta, a declarat ca decizia inaltei Curti de a nu judeca dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis inainte de alegeri este una foarte buna, adaugand ca acesta va fi declarat cu siguranta.

VIDEO Andreea Paul Vass, cu Klaus Iohannis pe scena: Votati Victor Ponta!

Gafa saptamanii trecute ii apartine deputatului PDL Andrea Paul, care i-a indemnat pe participantii la un miting ACL organizat sambata la Cluj Napoca sa voteze cu Victor Ponta.

Victor Ponta, ironizat de Traian Basescu: Este singurul care putea sa o bata pe Serena Williams (VIDEO)

Victor Ponta, tinta ironiilor presedintelui Traian Basescu! Seful statului a declarat, amuzat, ca prim-ministrul este singurul care putea sa o bata pe Serena Williams la Turneul Campioanelor. Presedintele, care.

VIDEO Iohannis, tradat din interior. Deputatul Andreea Vass, la mitingul ACL de la Cluj: Votati Victor Ponta

Gafa de proportii a deputatului Andreea Paul Vass la mitingul electoral ACL desfasurat sambata, la Cluj Napoca. Deputatul le-a cerut manifestantilor prezenti sa voteze cu Victor Ponta. Declaratia a fost surprinsa intr-un filmulet postat apoi pe o pagina de socializare.

O asemanare intre campania lui Victor Ponta si metodele separatistilor rusi

Merita mai multa atentie mesajele de campanie neagra utilizate de Victor Ponta impotriva principalului sau adversar, Klaus Iohannis. Unul dintre ele se remarca prin ticalosie extrema. Ponta exploateaza fara scrupule frica, groaza unor oameni ceva mai expusi manipularii. Pensionarii, oameni de regula saraci, bolnavi si dependenti in mare masura de bunavointa statului, sunt bombardati practic non stop cu amenintarea ca Iohannis, prezentat drept omul lui Basescu, gandeste la fel, taie pensii si salarii.

VIDEO Victor Ponta: Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat luni ca liderul liberal Klaus Iohannis cu siguranta va fi declarat incompatibil in urma procesului de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), pentru ca, sustine el, este practica unitara a Inaltei Curti, in toate cazurile anterioare au spus la fel.

Victor Ponta: Klaus Iohannis e doar o forma fara fond, o marioneta

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca afirmatia facuta de Iohannis, potrivit careia niciunul dintre presedintii Romaniei nu a incalcat Constitutia arata ca nu el nu este decat o marioneta.

Evaluarea campaniei lui Victor Ponta - un lung sir de lovituri sub centura si voturi cumparate pe bani publici

Inaintea debutului oficial al campaniei electorale, premierul Victor Ponta a apelat la arme interzise pentru a-si lovi adversarii sau pentru a castiga puncte. In cele cateva saptamani scurse a contabilitat atat de multe derapaje, incat abia li se mai poate tine socoteala. Victor Ponta si PSD si-au pregatit terenul campaniei modificand o lege prin care au suspendat temporar migratia politica, astfel incat sa racoleze cat mai multi primari si alesi locali din opozitiei. Campania Ponta/PSD a continuat printr-o serie de atacuri sub centura impotriva principalului adversar, atacat pe teme de religie, pentru faptul ca nu are copii sau acuzat ca va taia pensiile. Hotnews. ro va continua in urmatoarele zile evaluarea campaniei candidatilor la prezidentiale .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )