Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Anuntul lui Schumacher despre retragerea din activitate

Online Sport Online Sport,
VIDEO Anuntul lui Schumacher despre retragerea din activitate

Accesati aceasta pagina pentru a vedea in format video momentul in care Michael Schumacher a anuntat ca renunta la cariera din Formula 1. continuă pe Online Sport

Frunda: APCE cere Rusiei continuarea negocierilor pentru Tezaur si retragerea din Transnistria.

Senatorul Gyorgy Frunda, raportor al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei APCE) privind Federatia Rusa, declara ca rezolutia adoptata miercuri de APCE cere Moscovei reluarea negocierilor cu Romania privind returnarea Tezaurului, precum si retragerea trupelor si echipamentelor militare de pe teritoriul Republicii Moldova, scrie Mediafax. Potrivit prevederilor rezolutiei, autoritatile ruse sunt chemate sa-si indeplineasca angajamentele asumate prin Opinia nr. 193/1996 privind cererea de .

Bogdan Balaci si-a anuntat retragerea din functia de director general al IBM Romania

Bogdan Balaci s-a retras neasteptat din functia de director general al IBM Romania, functie pe care a preluat-o in ianuarie 2011, potrivit unui anunt al IBM. La coordonarea companiei va trece Michael Paier,.

VIDEO. INCENDIU PUTERNIC intr-un bloc din CONFORT CITY. ...

UPDATE Locatarii sunt disperati si spun ca le este frica sa mai stea in casele lor. Cei mai multi dintre au ramas fara bunuri. Este compromis tot blocul! Nu se poate intra pe casa scarii. A intrat un pompier si a cazut din picioare din cauza ca nu putea sa respire. Astea nu mai sunt casa de locuit. O sa mergem la Rin, au spus oamenii. Vezi detalii AICI. UPDATE Un pompier intoxicat cu fum a fost dus la spital, potrivit Realitatea TV. UPDATE Reprezentanul dezvoltatorului imobiliar al .

Reprezentant al dezvoltatorului imobiliar, despre incendiul din Confort City: Ca sa vorbim de ...

Ancuta Petrescu, reprezentant al dezvoltatorului imobiliar, a declarat despre incendiul izbucnit intr-un bloc din Confort City ca pentru a discuta despre despagubiri trebuie stabilita cauza incidentului. Problema s-a declansat la unul dintre apartamentele de la etajul 11 . Toate organele abilitate vor face o expertiza si vor oferi cheia acestui incident, a explicat Ancuta Petrescu. Pana la stabilirea cauzei , persoanelor afectate de incendiu, le vom oferi niste apartamente in care sa .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )