Libnet.ro
UNICEF

19:30

Bogdan Balaci si-a anuntat retragerea din functia de director general al IBM Romania

B1 B1,
Bogdan Balaci si-a anuntat retragerea din functia de director general al IBM Romania

Bogdan Balaci s-a retras neasteptat din functia de director general al IBM Romania, functie pe care a preluat-o in ianuarie 2011, potrivit unui anunt al IBM. La coordonarea companiei va trece Michael Paier,. continuă pe B1

Dan Radu Septimiu Popa, revocat de premier din functia de presedinte Administratiei Fondului pentru Mediu, la patru luni dupa numire

Dan Radu Septimiu Popa a fost revocat din functia de presedinte cu rang de secretar de stat al Administratiei Fondului pentru Mediu, relateaza Agerpres. Decizia, semnata marti de premierul Victor Ponta, a fost publicata in Monitorul Oficial.

Vasile Cepoi a demisionat din functia de ministrul al Sanatatii

Vasile Cepoi a demisionat din functia de ministru al Sanatatii, Raed Arafat preluand prerogativele ministeriale. Cepoi a cerut premierului sa fie eliberat din functie, anunta Mediafax.

Vasile Cepoi a DEMISIONAT din functia de MINISTRU al Sanatatii.

Vasile Cepoi a demisionat din functia de ministru al Sanatatii, potrivit Mediafax. La mijlocul lunii septembrie, Agentia Nationala de Integritate l-a acuzat pe Cepoi de deturnare de fonduri europene si conflict de interese. Dezvaluirea venea pe fondul deciziei Bruxelles-ului de a ingheta finantarea proiectelor POSDRU din cauza numarului mare de fraude cu banii UE. Potrivit ANI, Cepoi a obtinut un beneficiu de 42. 440 de euro, desi s-ar fi aflat intr-un vadit conflict de interese, banii .

Michael Ballack si-a anuntat retragerea: Am avut o cariera lunga si minunata

Fostul capitan al echipei Germaniei, Michael Ballack, a anuntat, marti, ca s-a retras din activitate, confirmand informatiile din presa germana de marti si ale managerului sau.

VIDEO Anuntul lui Schumacher despre retragerea din activitate

Accesati aceasta pagina pentru a vedea in format video momentul in care Michael Schumacher a anuntat ca renunta la cariera din Formula 1.

Frunda: APCE cere Rusiei continuarea negocierilor pentru Tezaur si retragerea din Transnistria.

Senatorul Gyorgy Frunda, raportor al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei APCE) privind Federatia Rusa, declara ca rezolutia adoptata miercuri de APCE cere Moscovei reluarea negocierilor cu Romania privind returnarea Tezaurului, precum si retragerea trupelor si echipamentelor militare de pe teritoriul Republicii Moldova, scrie Mediafax. Potrivit prevederilor rezolutiei, autoritatile ruse sunt chemate sa-si indeplineasca angajamentele asumate prin Opinia nr. 193/1996 privind cererea de .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2672 seconds )