Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO Arestat din greseala si eliberat dupa 4 zile. Calvarul prin care a trecut un ilfovean

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Arestat din greseala si eliberat dupa 4 zile. Calvarul prin care a trecut un ilfovean

Retinut, arestat din greseala si eliberat dupa patru zile, prin acest calvar a trecut un barbat din Ilfov, dupa ce a fost confundat cu un individ care a lovit cu masina un politist si a fugit. continuă pe Hotnews

Fanii Game of Thrones, in extaz: HBO a publicat din greseala urmatorul episod din cel mai urmarit serial

Fanii Game of Thrones au putut viziona urmatorul episor din celelbrul serial, dupa ce HBO Spania l-a facut disponibil utilizatorilor sai, din greseala. Astfel, episodul 6 al sezonului 7, intitulat.

Game of Thrones: episodul 6 a fost difuzat din greseala chiar de HBO si a ajuns pe internet

HBO pare sa nu mai scape de probleme in ultima vreme, iar cea mai noua o reprezinta faptul ca episodul 6 din Game of Thrones a fost difuzat din greseala. Conform unor discutii de pe reddit, episodul 6 din noul sezon Game of Thrones a fost difuzat din greseala de catre HBO Nordic, in Spania.

De ce a fost arestat din nou Beny Steinmetz. Simandou, culisele unei afaceri de o mie de miliarde

Miliardarul israelian Beny Steinmetz a fost arestat din nou prima oara in decembrie anul trecut) in Israel, impreuna cu alti oameni de afaceri, in cadrul unei anchete internationale privind prezumtive fapte de coruptie si spalare de bani.

E prea de tot! Iubitul ei i-a marturisit ca s-a culcat din greseala cu o alta femeie. Gestul naucitor facut de tanara dupa marturisirea socanta

O femeie sustine ca a trecut prin momente cumplite dupa ce iubitul ei i-a facut o marturisire la care clar nu se astepta. Nestiind cum sa reactioneze dupa declaratiile barbatului, ea a apelat la internauti.

Urmatorul episod din Game of Thrones, facut disponibil din greseala de HBO Spania

Cel de-al saselea episod din sezonul al saptelea al serialului de televiziune Urzeala tronurilor/ Game of Thrones a devenit disponibil pe internet inainte de a fi lansat oficial, dupa ce a fost difuzat din greseala de HBO Spania, informeaza dailymail. co. uk, citat de News. ro.

FOTO + VIDEO. Unul din extremistii americani implicati in protestul de la Charlottesville este fan al Miscarii Legionare din Romania: Zelea Codreanu si Garda de Fier sunt cea mai mare sursa de inspiratie pentru mine

Una dintre figurile centrale ale protestului de sambata din orasul american Charlottesville, soldat cu un incident in urma caruia o femeie a murit si alte 19 persoane au fost ranite, este Matthew Heimbach. El este cunoscut autoritatilor ca promotor al suprematiei albilor, intrucat si-a exprimat convingerile extremiste inca din timpul studentiei. insa ideologia lui Heimbbach nu este limitata la rasa, scrie USA Today, precizad ca are legaturi cu Ku Klux Klan, neaga Holocaustul, il lauda pe Adolph Hitler si apreciaza regimurile lui Putin si Assad.

Cum se simte agentul FBI, ranit in cladirea Biroului Federal de Investigatii din New York, dupa ce o grenada a explodat

Un agent FBI a fost ranit, miercuri, dupa ce o grenada a explodat in sediul Biroului Federal de Investigatii din New York.

Conducerea Patriarhiei va analiza situatia din Episcopia Husilor, dupa ce episcopul Corneliu Barladeanu a fost filmat in ipostaze intime cu un fost elev de la seminar

Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane BOR) va lua in discutie scandalul de la Episcopia Husilor, dupa ce seful acesteia, episcopul Barladeanu, a fost filmat intr-o situatie intima cu un fost elev de la seminar.

Statia de metrou Holborn din Londra, inchisa dupa o alarma de incendiu

Statia de metrou Holborn din Londra a fost inchisa, marti, dupa o alarma de incendiu, anunta Reuters. Martorii spun ca in zona au simtit fum puternic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )