Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO Armata chineza isi prezinta garnizoana din Hong Kong

Adevărul Adevărul,
VIDEO Armata chineza isi prezinta garnizoana din Hong Kong

Armata chineza a difuzat joi imagini cu garnizoana sa din Hong Kong, unde politia a interzis, din ratiuni de securitate, organizarea unei manifestatii de amploare anuntate pentru sambata, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

VIDEO China schimba trupele din garnizoana din Hong Kong, inaintea unui protest interzis

Armata chineza a efectuat joi rotatia anuala a trupelor instalate permanent in Hong Kong, unde politia tocmai a interzis un protest prevazut sambata, invocand riscul de violente grave, scrie AFP.

VIDEO Autoritatile din Hong Kong au tras cu arma pentru prima data de la inceputul protestelor

Politia din Hong Kong a folosit tunuri cu apa pentru prima data si cel putin un ofiter a utilizat arma pe care o avea in dotare in timpul confruntarilor dintre autoritati si protestatari care au avut loc duminica, una dintre cele mai violente nopti din ultimele trei luni de proteste pro-democratie din oras, scrie SBS.

Dana Girbovan isi retrage demisia din magistratura, dupa refuzul lui Iohannis

Judecatoarea Dana Girbovan a anuntat miercuri ca isi retrage demisia din magistratura, dupa ce prese.

Dana Girbovan anunta ca isi retrage demisia din magistratura

Judecatoarea Dana Girbovan a anuntat miercuri ca isi retrage demisia din magistratura, dupa ce prese.

Dana Garbovan, refuzata de Iohannis pentru postul de ministru al Justitiei, isi retrage demisia din magistratura

Dana Garbovan, care si-a inaintat Sectiei de judecatori demisia sa din magistratura, fiind propusa de Viorica Dancila pentru postul de ministru al Justitiei in locul Anei Birchall, anunta ca isi retrage demisia din magistratura.

Dana Girbovan isi retrage demisia din magistratura

Dana Girbovan, propunerea Vioricai Dancila pentru postul de ministru al Justitiei in locul Anei Birchall, anunta ca isi retrage demisia din magistratura. Decizia acesteia vine in contextul in care luni.

Dana Girbovan isi retrage demisia din magistratura, dupa ce a fost refuzata de Iohannis ca ministru al Justitiei

Judecatoarea Dana Girbovan anunta ca isi retrage demisia din magistratura, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins numirea sa in functia de ministru al Justitiei. Girbovan spune ca va cere Sectiei pentru judecatori a CSM sa ia act de retragerea demisiei.

Administratia Nationala a Oceanelor si Atmosferei din SUA isi prezinta pozitia cu privire la folosirea armelor nucleare impotriva uraganelor

Administratia Nationala a Oceanelor si Atmosferei din Statele Unite NOAA) a intervenit luni in dezbaterea legata de folosirea armelor nucleare impotriva uraganelor, asa cum ar fi sugerat presedintele Donald Trump.

FOTOREPORTAJ EXCLUSIV de la confruntarile din Hong Kong. Un fotoreporter roman a surprins momente cheie de la ultimele proteste violente

Al 12-lea weekend de proteste in Hong Kong a fost marcat de noi confruntari violente dintre protestatari si fortele de ordine. Am stat de vorba cu cativa protestatari de pe strazile orasului, care mi-au explicat de ce se ajunge uneori la violente si cine sunt oamenii care-i provoaca pe politisti.

RETRAGANDU-SE DIN REGIUNE DUPA 60 DE ANI DE ACTIVITATE British Petroleum isi vinde proprietatile din Alaska pentru 5,6 miliarde dolari

British Petroleum BP) a convenit vanzarea proprietatilor sale din Alaska pentru 5,6 miliarde dolari, companiei private Hilcorp Energy, retragandu-se din regiune dupa o prezenta de 60 de ani, transmite Reuters, potrivit News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )