Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Asteroidul care a trecut pe langa Terra, surprins in imagini inedite la Barlad

Adevărul Adevărul,
VIDEO Asteroidul care a trecut pe langa Terra, surprins in imagini inedite la Barlad

Asteroidul 2004 BL86 care a trecut pe langa Terra a fost observat si la Barlad in noaptea de luni spre marti, imaginile fiind surprinse la Observatorul Barlad. continuă pe Adevărul

VIDEO Asteroidul care a trecut pe langa Terra are si o Luna in apropiere

Cercetatorii de la NASA au studiat asteroidul care a trecut la 1,2 milioane de kilometri dePamant si au descoperit ca acesta are chiar o luna mica.

Un asteroid de marimea a doua nave de croaziera a trecut pe langa Terra

Un asteroid de talia a doua nave de croaziera, respectiv cel mai mare obiect celest care se afla atat de aproape de planeta noastra, a trecut luni pe langa Terra, fara a exista insa niciun risc de coliziune, potrivit agentiei spatiale americane NASA, citata de AFP. Acest asteroid, de o jumatate de kilometri lungime si botezat 2004 BL86, s-a aflat cel mai aproape de Pamant la ora 16,19 GMT, la 1,2 milioane de kilometri, de trei ori distanta care desparte planeta noastra de Luna. Urmatoarea sa trecere pe langa Pamant va fi peste 200 de ani si nici atunci nu va exista un risc de coliziune.

VIDEO. Noi informatii despre asteroidul care a trecut cel mai aproape de Pamant

Asteroidul care a trecut luni prin apropierea Terrei, are propriul satelit natural, potrivit imaginilor date publicitatii de astronomi, informeaza NASA, relateaza Mediafax.

Un asteroid trece astazi pe langa Terra. Corpul ceresc va putea fi vazut cu telescopul

Un asteroid cu un diametru de aproximativ 500 de metri, cunoscut sub denumirea 2004 BL86, va trece, luni, la o distanta de 1,2 milioane de kilometri de Terra, de aproximativ trei ori mai mare decat distanta dintre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )