Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Atacul din Nairobi: Acoperisului mall-ului unde au fost tinuti ostaticii a luat foc/ Insurgentii somalezi au amenintat Kenya cu noi atacuri

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Atacul din Nairobi: Acoperisului mall-ului unde au fost tinuti ostaticii a luat foc/ Insurgentii somalezi au amenintat Kenya cu noi atacuri

O parte a acoperisului centrului comercial Westgate din Nairobi, unde un comando islamist a tinut timp de trei zile mai multi ostatici, s-a prabusit, dupa ce a luat foc, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

VIDEO. ATACUL din Nairobi: Cel putin 69 de oameni au murit si alti 63 sunt dati disparuti.

Cel putin 69 de persoane au fost ucise si alte 63 sunt date disparute de la inceputul atacului comis de un comando islamist asupra centrului comercial Westgate din Nairobi, a anuntat luni Crucea Rosie kenyana, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si UPDATE. Kenya: Islamistii shebab ameninta cu impuscarea ostaticilor de la Nairobi // Bilantul la ora 11. 22 era de 69 de morti si 63 de disparuti semnalati la Crucea Rosie, a afirmat aceasta pe Twitter. Un bilant .

Atacul din Nairobi, revendicat de islamistii somalezi Shebab

Atacul din Nairobi, in urma caruia 30 de persoane si-au pierdut viata si peste 50 au fost ranite, a fost revendicat, sambata seara, de catre islamistii somalezi Shebab, care au legaturi cu al-Qaida,.

UPDATE: Cel putin 59 de morti si peste 175 de raniti in atacul din Nairobi. Luptele CONTINUA.

Cel putin 59 de persoane au fost ucise in atacul asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de un comando islamist, potrivit unui nou bilant oferit duminica de ministrul kenyan de Interne, Joseph Ole Lenku, transmite Mediafax. Pana in prezent avem 59 de persoane ucise, a declarat ministrul, adaugand ca alte 175 au fost ranite. Un bilant anterior, oferit de seful Crucii Rosii kenyene, Abbas Gullet, anunta 43 de morti si peste 200 de raniti. Printre persoanele ucise se .

43 de morti si 200 de raniti in atacul din Nairobi.

Cel putin 43 de persoane au fost ucise si peste 200 ranite in atacul asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de un comando islamist, potrivit unui nou bilant oferit de Crucea Rosie kenyana, duminica, relateaza AFP, conform Mediafax. Pana in prezent avem 43 de decese confirmate si peste 200 de raniti, a declarat seful Crucii Rosii, Abbas Gullet, in timp ce fortele de securitate incearca, in continuare, sa neutralizeze atacatorii care detin un numar nedeterminat de .

Islamistii somalezi Shebab revendica atacul din Nairobi. Bilantul victimelor a ajuns la 30 de morti

Islamistii somalezi Shebab, care au legaturi cu Al-Qaida, au revendicat, sambata seara, pe contul lor de Twitter atacul impotriva unui centru comercial din Nairobi, informeaza AFP, citata de.

ATAC KENYA: Mai multi ostatici au fost eliberati din centrul comercial din Nairobi.

Politia kenyana a afirmat luni ca a salvat mai multi ostatici din centrul comercial Westgate din Nairobi, precizand ca, dupa exploziile puternice auzite, confruntarile continua, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Tocmai am reusit sa salvam cativa ostatici, a declarat pe Twitter seful politiei kenyene, David Kimaiyo, fara sa precizeze numarul persoanelor salvate. Castigam din ce in ce mai mult teren in fata atacatorilor, a afirmat el. Citeste si VIDEO. ATACUL din Nairobi: Cel putin 69 de .

VIDEO Atentatul din Nairobi: Bilantul a urcat la 59 de morti. Comandoul islamist tine in continuare ostatice mai multe persoane

Asediul asupra centrului comercial Westgate continua duminica la Nairobi, capitala Kenyei, unde un comando islamist, incercuit de fortele de securitate kenyene, tin in continuare ostatice un numar nedeterminat de persoane. Cel putin 59 de oameni au fost ucisi in acest atac declansat sambata si revendicat de islamistii somalezi Shebab, care au legaturi cu Al-Qaida, potrivit unui nou bilant transmis de autoritati, relateaza AFP.

Kenya: 3 etaje ale mall-ului din Nairobi s-au prabusit din cauza exploziilor

Trei etaje ale centrului comercial Westgate din Nairobi s-au prabusit din cauza exploziilor provocate in confruntarile dintre militanti islamisti si fortele de ordine. Bilantul incidentelor armate din centrul.

ATAC KENYA. Trei etaje ale mall-ului din Nairobi s-au prabusit din cauza exploziilor.

Trei etaje ale centrului comercial Westgate din Nairobi s-au prabusit din cauza exploziilor provocate in confruntarile dintre militanti islamisti si fortele de ordine, a declarat presedintele Kenyei, Uhuru Kenyatta, aflat la New York pentru Adunarea Generala a ONU, transmite Mediafax. Bilantul incidentelor armate din centrul comercial Westgate este de 67 de morti, dintre care 61 de civili si sase agenti ai fortelor de ordine, a precizat presedintele Kenyei, Uhuru Kenyatta, relateaza .

ATAC KENYA: O parte a acoperisului centrului comercial din Nairobi s-a prabusit.

O parte a acoperisului centrului comercial Westgate din Nairobi, in care s-a blocat de patru zile un comando islamist, s-a prabusit marti dupa un incendiu violent, au declarat surse concordante pentru AFP, conform Mediafax. Citeste si ATAC KENYA. Islamistii: Detinem in continuare ostatici in viata in centrul comercial din Nairobi Potrivit unei surse din cadrul serviciilor de securitate din Kenya si unui pompier, o parte a parcarii aeriene a centrului comercial s-a prabusit, structura fiind .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2184 seconds )